marley-aanbieding-2018

Zoek maaltijdbox op inhoud

Het aanbod met maaltijdboxen is de laatste tijd enorm veranderd. En de inhoud daarmee ook. Tegenwoordig is er voor elke wens of behoefte wel een bijpassende maaltijdbox. Hieronder kun je snel en eenvoudig zoeken naar een foodbox met een bepaalde inhoud. Denk aan een box met glutenvrije producten, vegetarische recepten of juist een box met enkel koolhydraatarme producten. Voor iedere gezinssituatie of elke dieet is er vaak wel een bijpassende foodbox beschikbaar. Klik hieronder op een van de verschillende maaltijdboxen en bekijk de inhoud / details.

Wat bepaalt de inhoud van de box?

Er zijn diverse manieren waarop jij de inhoud van je foodbox kunt bepalen. Ten eerste door de juiste aanbieder te kiezen. Bepaalde leveranciers bieden bijvoorbeeld geen biologische of vegetarische box aan. Wanneer je een box hebt geselecteerd kun je vaak ook zelf de recepten kiezen (dit is niet bij alle boxen mogelijk). Door deze functie heb je zelf meer controle over wat er in je maaltijdbox zit. Verder wisselen de gerechten natuurlijk wekelijks om zoveel mogelijk variatie en afwisseling in smaak te realiseren. Op deze website van elke kookbox-aanbieder kun je de recepten van deze week en gerechten van volgende week bekijken (zo weet je vooraf altijd of je die week wel of geen box wilt bestellen).

Wat zit er in een maaltijdbox?

Er zijn altijd een aantal producten die standaard in een maaltijdbox zitten. Dit zijn ten eerste uiteraard de groenten. Elke box bevat veel voedzame, gezonde en verse groente. Dit is de basis van elk gerecht. Een Vega box heeft uiteraard wat meer groente en vleesvervangers in deze vorm in vergelijking met een normale box. Veel gerechten worden gemaakt met aardappelen, rijst, pasta of salade. Dit vind je ook zeker elke week in de box terug. Daarnaast zul je uiteraard ook vlees en vis producten in de foodbox vinden. Dit alles wordt verpakt in een doos of krat met bijgeleverde receptenboekje / kookinstructies.