hellofresh

(59 Stemmen)
 • Vegetarische recepten
 • Biologisch
 • Kindvriendelijke box
 • Wekelijks 45+ recepten
 • Proefbox beschikbaar
 • 1 t/m 6 personen
 • €45,99 (2 pers. 3 maaltijden)

HelloFresh

HelloFresh is actief in liefst 12 landen. Sinds 2012 is het bedrijf actief op de Nederlandse markt, en is inmiddels uitgegroeid tot de meest populaire maaltijdbox van Nederland. Dat heeft alles te maken met een uitstekend aanbod, ruime bezorgmogelijkheden en een goede klantenservice. De boxen zijn geschikt voor 1 t/m 6 personen, en bevatten 3, 4 of 5 maaltijden. Een box voor 2 personen met 3 maaltijden kost €45,99. Wekelijks kun je kiezen uit meer dan 45 verschillende recepten. Naast de foodbox biedt HelloFresh ook een ontbijtbox, wijnbox en fruitbox. In de Markt vind je nog eens honderden heerlijke producten die je bij jouw box kunt bestellen

Op deze pagina vind je uitgebreide informatie over de verschillende boxen, de recepten en het abonnement. Daarnaast kan je hier ervaringen met de maaltijdbox van HelloFresh bekijken, of jouw eigen review achterlaten. Bekijk ook de HelloFresh Review, geschreven door ons eigen testpanel.

hellofresh-originalbox

HelloFresh Originalbox

 • Meest populaire box
 • Vlees, vis en vega
 • Seizoensproducten

hellofresh-veggiebox

HelloFresh Veggiebox

 • 100% vegetarisch
 • Creatieve recepten
 • Snel op tafel

hellofresh-familybox

HelloFresh Familybox

 • Voor het hele gezin
 • Snel op tafel
 • Kindvriendelijke recepten

Hoe werkt het HelloFresh abonnement?

Wanneer je jouw eerste HelloFresh maaltijdbox bestelt en betaalt krijg je te maken met een flexibel abonnement. Dit houdt in dat je op elk moment heel eenvoudig je lidmaatschap kunt pauzeren, een box kunt overslaan of een bezorgadres kunt aanpassen. Je kunt ook op elk gewenst moment je abonnement helemaal stopzetten. Je zit dus nooit ergens voor langere tijd aan vast. Wil je een wijziging doorvoeren voor je eerst volgende box? Zorg dan dat je dit 4 dagen voor de volgende bezorgdag doet. Daarna wordt jouw box namelijk al klaargemaakt voor verzending.

Het abonnement van HelloFresh is de laatste jaren sterk verbeterd. Je kunt tegenwoordig wekelijks kiezen uit meer dan 45 verschillende recepten. Daarnaast zijn er allerlei extra addons zoals een wijnbox of ontbijtbox. In de Markt kan je nog eens honderden heerlijke producten bestellen van verschillende leveranciers. In de kalender zie je precies wanneer je welke boxen ontvangt. Zie ook de foto hieronder. Het beheren van je lidmaatschap kan via de website Hellofresh.nl, maar gaat nog gemakkelijker met de App.

hellofresh-abonnement-uitleg
Je kunt zelf eenvoudig je boxinstellingen wijzigen

HelloFresh Proefbox: eenmalig proberen
Wil je de HelloFresh foodbox gewoon eenmalig proberen? Voorheen was er een handige proefbox. Deze is helaas niet meer beschikbaar. Maar je kunt nog steeds eenvoudig een eenmalige box bestellen. Kies de gewenste box en kies een eerste bezorgdag. Zodra je de box ontvangen hebt kan je jouw box eenvoudig pauzeren of het abonnement helemaal stopzetten. Tip: Heb je nog niet eerder een box ontvangen? Maak dan gebruik van de vriendenkorting voor een gratis eerste proefbox! Houd er wel rekening mee dat er automatisch volgende boxen worden ingepland. Deze kan je dus zelf weer pauzeren.

Uit wat voor recepten kan ik kiezen?

Centraal bij de maaltijdbox staat natuurlijk de inhoud: welke recepten ontvang ik thuis? Bij HelloFresh draait alles om flexibiliteit en keuze voor de klant. Om die reden kun je elke week kiezen uit meer dan 45 verschillende recepten. De recepten wisselen wekelijks, en zijn enorm divers. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor vega, extra snelle gerechten, lactosevrij of kindvriendelijke maaltijden. Bij het kiezen van de recepten zie je direct de bereidingstijd. Het is ook mogelijk de gerechten aan te klikken, en de kookinstructies alvast te bekijken. Op die manier weet je precies wat je straks kunt verwachten.

recepten kiezen bij hellofresh
Elke week kan je kiezen uit meer dan 45 nieuwe recepten

Snel gerechten kiezen
Wil je niet teveel tijd besteden aan het kiezen van jouw wekelijkse recepten? Dan kun je ook gebruik maken van de handige menuvoorkeuren. Je kiest dan voor bijvoorbeeld “Veggie”, “Familie”, “Lekker Snel” of “Caloriebewust”. Je ziet dan direct de beste recepten die passen bij jouw wensen en leefstijl. Op die manier zorgt HelloFresh ervoor dat de inhoud van jouw box nog beter matcht met jouw voorkeuren.

Wat zit er in de box?
Wanneer je jouw box hebt besteld wordt deze binnen enkele dagen gratis thuisbezorgd. In de box zitten vrijwel alle benodigde ingrediënten en een receptenkaart. Op deze receptenkaart vind je duidelijke instructies voor het bereiden van de verschillende gerechten. Het is handig om standaard een aantal producten en hulpmiddelen in huis te hebben. Denk aan bakpapier, een stamper, een rasp of een saladekom. Ook producten als peper, zout, bloem, mosterd, sambal, bouillonblokjes en melk zijn handig om op voorraad te hebben. Online kun je overigens per recept precies zien welke producten in de box zitten, en welke producten je zelf in huis moet hebben.

HelloFresh kortingscode

Ben jij enthousiast over deze maaltijdbox, en wil jij de box met korting bestellen? Profiteer dan van een van onze actuele en werkende HelloFresh kortingscodes. Het hele jaar door zijn er mooie acties en aanbiedingen. Zo geldt er doorlopend een korting van tot wel  €110 voor nieuwe klanten. Je bestelt jouw eerste box voor 2 personen met 3 maaltijden dan voor slechts €18,49. Dit komt neer op slechts €3,08 per maaltijd. Hier kun je het eigenlijk niet voor laten liggen! Ook zijn er regelmatig acties voor de wijn-, ontbijt-, en fruitbox en producten uit de Markt. Op onze overzichtspagina vind je alle lopende acties.

HelloFresh ervaringen
{{ reviewsOverall }} / 5 Gebruikers (59 Stemmen)
Kwaliteit producten
Aanbod
Bezorging
Wat andere zeggen.. Plaats een review
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Gecontroleerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Plaats een review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one