Maaltijdbox zonder vis

Een van de grote voordelen van een maaltijdbox is dat je elke week weer nieuwe recepten en ingrediënten leert kennen. Gevolg is wel dat je soms ook recepten ontvangt die je helemaal niet lekker vindt. Een vraag die wij dan ook regelmatig ontvangen is: zijn er ook maaltijdboxen zonder vis? Vroeger had je eigenlijk amper invloed op de inhoud van jouw foodbox. Je kreeg vaak een gerecht met vlees, een vegetarische variant en een recept met vis. Tegenwoordig bepaal jij steeds vaker zelf wat er in je maaltijdbox zit. Goede voorbeelden zijn HelloFresh, Marley Spoon en Ekomenu. Hier kies je wekelijks uit een groot aantal verschillende menu’s of recepten. Met en zonder vis. Zo stel jij feitelijk je eigen maaltijdbox zonder vis samen.

Zelf recepten zonder vis kiezen

Houd je wel van lekker en gevarieerd eten? Maar ben jij absoluut niet dol op visgerechten? In dat geval kun je eerlijk gezegd het beste kiezen voor HelloFresh, Marley Spoon of Ekomenu. Waarom? Omdat je hier de touwtjes zelf in handen hebt! Je beslist zelf of je wel/geen gerechten met vis thuis ontvangt. Bij HelloFresh en Marley heb je wekelijks vaak wel 3 gerechten met vis. Zalm, makreel, het is allemaal erg populair. Maar deze kan je heel eenvoudig inwisselen voor lekkere gerechten met vlees, of juist vegetarische recepten.

De foodbox ideaal om laagdrempelig vis te proberen

Wist je trouwens dat de recepten van maaltijdboxen over het algemeen zeer toegankelijk zijn? Ook de gerechten met vis zijn dusdanig samengesteld dat deze bij zoveel mogelijk Nederlanders in de smaak vallen. Door de juiste kruiden en producten te gebruiken krijgen de visgerechten uit een maaltijdbox van bijvoorbeeld HelloFresh geen enorm uitsprekende smaak. Je zult – ook als je niet gek bent op vis – verrast zijn! Toegankelijke vis is bijvoorbeeld zalm, maar ook een witvisje is doorgaans heel goed te doen voor iemand die van nature niet dol is op vis.

Kiezen voor vlees
Natuurlijk is het ook mogelijk om uitsluitend een box met vlees te bestellen. Er zijn een aantal aanbieders die je daarin kunnen voorzien. Vaak kan dit zelfs nog duurzaam ook. Leveranciers als Grutto hebben hiervoor een uniek concept ontwikkeld.

maaltijdbox zonder vis