marley-aanbieding-2018

Mijn Situatie

Veel mensen hebben moeite met het kiezen van een maaltijdbox. Er is ook zoveel mogelijk! Wij hebben speciaal voor elke gezinssituatie een advies geschreven. Je kunt lezen welke boxen wij aanraden, waarom we dat doen en wat de afwegingen waren. Maak hieronder direct een keuzen door te klikken op de pagina die jouw situatie het beste weerspiegelt. Woon je samen en heb je kinderen? Kies dan voor een kindvriendelijke box. Heb je oudere kinderen dan kun je wellicht ook kiezen voor wat meer culinaire gerechten, kijk dan tussen de gezinsboxen. Ook voor ouderen, studenten en zwangere vrouwen is er voldoende keuzen. Uiteraard kun je ook kiezen voor uitsluiten een biologische of vegetarische box.

Advies voor elke gezinssituatie

Geen enkel gezin is hetzelfde. Leeftijd speelt een belangrijke rol bij het kiezen van een maaltijdbox. Voor kinderen zijn bepaalde gerechten niet geschikt die juist ouderen wel kunnen waarderen. De basis is altijd voldoende groente en gezonde producten. Maar daar kan veel in worden gevarieerd. Geef bijvoorbeeld voor jezelf eens antwoord op de volgende vragen: Ben je bijvoorbeeld een liefhebber van de wereldkeuken of juist totaal niet? Ben je gek op vis of luist je dat helemaal niet? Ben je een groot fan van vlees of wil je daar absoluut niks van eten? Maak je een bewuste keuze voor biologische producten of maakt de herkomst van de boodschappen je niet heel erg veel uit?

Welke foodbox past bij mij?

Wij hebben geprobeerd om bij elke gezinssituatie een aantal geschikte opties op te sommen. Dit advies kun je gebruiken bij het maken van je eigen keuze. Via onze kortingscode pagina’s kun je direct bekijken of je deze boxen wellicht ook met korting kunt bestellen. Dat is dan natuurlijk helemaal mooi meegenomen. Je kunt ervoor kiezen om een eenmalige maaltijdbox te proberen van verschillende aanbieders. Zo kun je zelf achteraf een goede vergelijking maken. De beste indruk van een kookbox krijg je echter pas na een aantal keer besteld te hebben. Daarom raden we altijd aan om meerdere boxen te proberen om een goede mening te kunnen vormen over een maaltijdbox. Elke week wisselt het aanbod namelijk!

Is je woonsituatie of gezinssamenstelling veranderd?
Het komt vaak voor dat de wensen van een gezin op het gebied van eten / koken veranderd. Bijvoorbeeld omdat kinderen uit huis gaan of er juist een kleintje bij is gekomen. Gelukkig kun je bij veel boxen wekelijks wisselen van gerechten en assortiment. Je kunt daarom snel anticiperen op veranderingen in je situatie zonder dat je direct je abonnement moet opzeggen of een nieuwe aanbieder moet kiezen. Soms kan het echter wel zijn dat een andere box geschikter voor je is geworden. Dan kun je altijd besluiten om te wisselen van aanbieder.