Koolhydraatarme Maaltijdbox

Wil jij bewust minder koolhydraten consumeren? In dat geval kan een koolhydraatarme maaltijdbox voor jou een uitkomst zijn. Zo’n foodbox bevat amper koolhydraten, maar focust zich veel meer op eiwitten en vetten. En dat gaan in combinatie met lekkere, gezonde en gevarieerde gerechten. Wanneer je graag wilt afvallen, of om een andere manier graag minder koolhydraten wilt nuttigen kan dit best lastig zijn. Je moet er namelijk elke dag rekening mee houden.

Een speciale koolhydraatarme foodbox kan in dat geval uitkomst bieden. Zo’n box zit vol gezonde groenten, vlees, vis of vegetarische recepten. Wat deze boxen bijzonder maakt is dat er amper pasta, rijst, brood of aardappelen inzitten. Dit zijn onnodige Koolhydraatrijke producten. Je zult al gauw merken dat je deze producten ook helemaal niet nodig hebt voor een gezonde, lekkere en voedzame maaltijd. Want op smaak hoef je absoluut niet in te leveren! Hieronder vind je de verschillende boxen die dit momenteel aanbieden. Populaire aanbieders zijn onder andere de Beebox van Willem & Drees en Ekomenu. Klik op de button voor meer informatie over een bepaalde box.

De voordelen van een koolhydraatarme maaltijdbox

  • Ideaal wanneer je wilt afvallen
  • Niet zelf hoeven zoeken naar recepten
  • De boodschappen worden voor jou gedaan
  • Een ideale stok achter de deur
  • Eindeloos variëren met ingrediënten en recepten
  • Er is ook een glutenvrije box
Vanaf (2 pers, 3 maaltijden) Koolhydraatarm VEGA BIO Maaltijden Kiezen Extra informatie
ekomenu €45,95
€25,48
green-chef €52,99
€23,50
factor €62,93
€39,54

Afvallen met een maaltijdbox

Afvallen valt niet mee. Het is met name lastig om het vol te houden. Een foodbox kan je hier enorm bij helpen. Je ontvangt dan op een moment in de week een box met daarin alle verse, koolhydraatarme ingrediënten voor 3 of meer maaltijden. Je zit dan direct vast aan het koken van deze maaltijden. Je zult dan ook niet gauw alsnog uitwijken naar een ongezond alternatief. Alle boodschappen heb je immers al in huis.

Wanneer je op gewicht wilt blijven kan het best lastig zijn om steeds weer nieuwe, gevarieerde en lekkere recepten te bedenken. Je komt al gauw op dezelfde recepten uit, en op die manier kan het eten al best gauw saai worden. Maar koolhydraatarm eten hoeft absoluut niet saai te zijn! Er zijn talloze heerlijke en wisselende recepten. En de lekkerste boxen vind jij elke week in jouw maaltijdbox. Ideaal toch?

Blijf op gewicht met een biologische foodbox

In ons overzicht vind je 2 heel interessante boxen. Ekomenu en de Beebox van Willem & Drees. Beide boxen focussen zich volledig op een biologische inhoud. De groenten, het fruit, de vlees en het vis: het is allemaal op een duurzame manier tot stand gekomen. In plaats van zetmeelproducten zitten deze box vol met heerlijke plantaardige en eiwitrijke producten. Op die manier denk je niet alleen aan jezelf, maar ook aan een betere wereld. Eten met een koolhydraatarme maaltijdbox is daarnaast ook gewoon super lekker! Er zijn eindeloos veel recepten, producten en smaken waar je van kunt genieten. Probeer het nu extra laagdrempelig uit.