Fitness Maaltijdbox

Ben jij actief bezig met fitnessen? En streef jij naar een meer gezonde levensstijl? Dan is voeding natuurlijk ontzettend belangrijk. Gezond en gevarieerde voeding met voldoende eiwitten is dé basis voor een gezond en sterk lichaam. Het koken van een goede maaltijd is dus net zo belangrijk als het bezoek aan de sportschool. Maar hoe zorg je er voor dat je elke avond weer een gezonde maaltijd op tafel zet? We zijn allemaal ontzettend druk, en voor het doen van boodschappen en uitgebreid koken is vaak amper tijd. Gevolg is dat we steeds vaker gebruik maken van (ongezonde) kant-en-klaar maaltijden. Maar wist je da je – dankzij een maaltijdbox – snel een gezonde, verse en gevarieerde maaltijd kunt bereiden?

Op deze pagina vind je een selectie van de beste Fitness Maaltijdboxen. Dit zijn foodboxen met voldoende koolhydraten, eiwitten, groenten, vitamines en andere belangrijke bouwstoffen voor een gezond lichaam. Een alternatief voor een pakket als dit zou bijvoorbeeld het koken van paleo recepten zijn.

Massboxx

Massboxx wil sporten en gezond eten dichter bij elkaar brengen. Dit doen zij met een eigen maaltijdbox, bomvol verse producten direct van het land. In het assortiment vind je onder andere de Bulk Box die helemaal gericht is op mensen die bezig zijn met krachttraining en spieren willen kweken. Deze box zit dan ook vol met koolhydraten, eiwitten en andere belangrijke bouwstoffen.

  • Voor 1 of 2 personen
  • Bevat 3 of 6 maaltijden
  • Verkrijgbaar vanaf €39,99
  • Wekelijks opzegbaar
  • Kies zelf het aantal calorieën per maaltijd

massboxx-maaltijdbox-fitness-krachttraining

Kcalculatedfood Maaltijdbox

De foodboxen van kcalculatedfood zijn speciaal bedoeld voor mensen die willen afvallen of spieren willen opbouwen. Allereerst kies je jouw doel. Afvallen (weinig calorieën) of spieren opbouwen (veelcalorieën). Op basis van jouw persoonlijke doelstelling vind je maaltijden, snacks en sappen die bij jou passen. De maaltijden van kcalculatedfood hoef je niet zelf te koken. Je kunt ze eenvoudig opwarmen in de magnetron of oven. Er zijn ook speciale voordeelboxen met extra veel maaltijden tegen een extra scherpe prijs

  • Ruim assortiment met maaltijden speciaal voor mensen die spieren willen opbouwen
  • Maaltijden kosten ongeveer €7,45 – €7,95 per stuk
  • Maak je bestelling compleet met gezonde sappen, snacks en tussendoortjes. Alles om jouw doel te bereiken
  • Het minimum bestelbedrag bedraagt €42,00

kcalculatedfood-fitness-foodbox

Veel maaltijdboxen zijn geschikt voor fitnessers

De genoemde boxen zijn slechts 2 voorbeelden van foodboxen die geschikt zijn voor fitnessers en mensen die bezig zijn met spieropbouw. Maar los daarvan kunnen we wel stellen dat vrijwel elke maaltijdbox bijdraagt aan een gezonde levensstijl. De maaltijdbox zit namelijk standaard vol met verse en gezonde producten als groenten, vlees en vis. Bij de populaire maaltijdboxen HelloFresh en Marley Spoon kies je tegenwoordig zelf wekelijks uit 12 recepten. Je vindt per recept precies de voedingswaarden. Ook zijn er speciale kant en klaar gerechten. Doe je aan krachttraining, en wil je spieren opbouwen? Zorg dan dat je gekozen maaltijden voldoende koolhydraten, eiwitten en groenten bevatten. Zorg daarnaast voor een gezonde balans tussen vlees, vega en vis.