Over Ons

Enkele jaren geleden starten 2 foodbloggers deze website. Het doel? Goede betrouwbare informatie bieden rondom het thema “de maaltijdbox”. Rond 2014/2015 begonnen verschillende bedrijven met deze service en er waren grote verschillen. Er bestond nog niet zoiets als een goede vergelijker van deze kookboxen. In de beginperiode hebben wij ons verdiept in dit onderwerp en zijn experts geworden in gezonde voeding, recepten en deze abonnementsboxen (o.a. HelloFresh en Marley Spoon). We hebben veel aanbieders (zowel landelijke als lokale bedrijven) zien komen en gaan. We houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en publiceren artikelen op verschillende portalen en nationale media.

Wat doen wij

Samen met onze partners proberen we dagelijks de beste informatie over maaltijdboxen te vergelijken. Op deze website kunnen geïnteresseerden (zowel klanten als niet-klanten) informatie vinden over alle populaire leveranciers. Er worden actuele kortingscodes en acties / aanbiedingen verzameld om Nederlanders op een voordelige manier kennis te laten maken met een foodbox. Ook voor bestaande klanten bieden we soms aantrekkelijke retentiedeals (verlengaanbod). Ons team geeft daarnaast ook advies aan bedrijven en instanties die meer willen weten over online food, bezorging van food en het bereiken van de juiste (culinaire) doelgroep via internet. Daarnaast doen wij jaarlijks onderzoek om meer inzicht te krijgen in de veranderende eetwensen van Nederlanders gezinnen.

Team maaltijdbox.com

De medewerkers van maaltijdbox.com staan dagelijks voor je klaar om alle vragen die jij hebt te beantwoorden. Dit doen we met veel plezier (tijdens kantooruren). Alle medewerkers hebben een grote passie voor koken en lekker / gezond eten. Het is een jong team dat goed snapt wat het belang is van goede voeding voor zowel jong als oud. Al enkele jaren testen en reviewen ze alle verschillende boxen om voor jou de beste kwaliteit content aan te kunnen bieden. Op dit moment schrijven 4 teamleden mee aan de blogs op deze website (o.a. over kerstboxen en vegetarisch eten). Hieronder je direct bekijken welke recente updates ons team heeft geplaatst.

Denise
Hans
Marjon
Michiel

Vacatures juni 2024

Op dit moment is ons team op zoeken naar een gastblogger (man/vrouw) die het leuk vind om af te wat te schrijven over recepten, koken of andere thema’s rondom de keuken. Ben jij goed in het schrijven van leuke blogs? Heb je voldoende inspiratie? Kun je een paar keer per maand een gastartikel aanleveren? Kun je foutloos en wervend / activerend schrijven? Ben je tussen de 25 en 45 jaar? Dan zijn we op zoek naar jou. Voor ons zou het prettig zijn als je beschikt over een goede camera zodat je zelf foto’s kunt aanleveren. Wij bieden een flexibele vergoeding op basis van het aantal artikelen dat je maandelijks kunt aanleveren en de kwaliteit / inhoud van deze artikelen. Je schrijft voor maaltijdbox.com en een aantal andere foodbox websites waar onze medewerkers verantwoordelijk voor zijn.

kantoor maaltijdbox.comOver Maaltijdbox.com
Dokter van Deenweg
8025BM, Zwolle, Nederland
Mail: info@maaltijdbox.com