Maaltijdbox cadeau

Misschien ben je wel op zoek naar een cadeau voor iemand die jarig is geweest. Een origineel presentje voor een jubileum? Een attentie voor klanten of personeel? Voor elke gelegenheid is het eigenlijk best leuk om een maaltijdbox cadeaubon te geven. Maar welke leveranciers bieden dit aan? In dit artikel zoeken we dat voor je uit. De meeste boxen kosten tussen de €35 en €55 euro maar er zijn al goedkopere bonnen te verkrijgen.

Waarom is het leuk een maaltijdbox cadeau te krijgen?

  • Het is eens iets anders dan een bloemetje, geld, flesje wijn of geurtje.
  • Je geeft iemand een kookervaring die hij/zij niet snel zal vergeten.
  • Het is een gezond cadeau dat bij iedereen in de smaak valt.
  • Een foodbox is hip en innovatief wat mensen leuk vinden om te krijgen.
  • Mensen leren nieuwe ingredienten en recepten kennen.
  • Voor onhandige koks is kan dit een erg leerzaam cadeau zijn.

Een cadeaubon voor maaltijdbox

Zoals we al aangaven zijn er diverse opties voor een food-cadeau. Een van de meest bekende opties is de HelloFresh cadeaubon. Verder is het mogelijk om voor jouw vriend of vriendin een eenmalige box te bestellen op jouw naam. Je vult dan zijn/haar adresgegevens in en rekent de bestelling af. Stem wel even af dat er iemand thuis is op het moment van leveren.
hellofresh cadeaubon
De HelloFresh geschenkkaart
Je vrienden kunnen genieten van het plezier van thuis koken zonder zelf inkopen te hoeven doen. Ze leveren gesorteerde ingrediënten en eenvoudige recepten zodat hi/zij direct kan beginnen. De chef-koks maken elke week heerlijke nieuwe recepten die je vrienden zullen verbazen en inspireren. Je vrienden kunnen HelloFresh proberen zonder zich verplicht te voelen een wekelijks abonnement af te sluiten. Een leuk weetje: klanten kunnen hier zelf hun recepten kiezen.

Hoe werkt een cadeaubon?

Op de kaart (of in de email die je ontvangt na de bestelling) staat een code die je moet invoeren tijdens het betalen. Het is eigenlijk een soort kortingscode. De cadeaubon heeft een bepaalde waarde die wordt afgetrokken van het totaalbedrag. Stel je wilt een box proberen van €49 en hebt een cadeautje gekregen van €25, dan moet je dus nog €24 zelf betalen. Je kunt ook kiezen voor een goedkopere box zodat je echt gratis een pakket kunt proberen.