marley-aanbieding-2018

Maaltijdbox reviews

Op zoek naar maaltijdbox reviews? Wij testen alle maaltijdboxen uitvoerig. Kies hieronder een van de reviews en bekijk onze uitgebreide ervaringen. In onze reviews kijken wij onder andere naar het bestelproces, de keuze, de bezorging, de inhoud van de box en naar de klantenservice. Op die manier krijg je een goed beeld van de sterke- en mindere punten van elke foodbox. Gebaseerd op onze ervaringen komen wij uiteindelijk per maaltijdbox met een eindcijfer. Eventueel kun jij ook zelf stemmen en je mening geven over deze producten. Elke box heeft een overkoepelende pagina met meer informatie over hun producten. Onderaan die pagina kun je de box zelf een cijfer geven.

Beoordelingen en Ervaringen

10 mensen, 10 meningen; dat is een feit. Toch kunnen we met zekerheid zeggen dat onze reviews een goede afspiegeling zijn van de mening van de massa. Dit is althans wat we van onze website-bezoekers terug krijgen. Over het algemeen geldt dat er wel wat wisseling kan zitten in de kwaliteit van de boxen over een bepaalde periode. De ene week kunnen de recepten jouw persoonlijk natuurlijk meer aanspreken dan de andere keer. Soms is de bezorger net iets vriendelijkere dan de andere keer. Of is je bestelling zelfs eerder bezorgd dan in de sms of email stond. De ene keer zijn de producten, om wat voor reden dan ook, misschien net iets verser dan de andere keer. Wil je echt een goed oordeel over een maaltijdbox kunnen geven is het belangrijk om het product in ieder geval een aantal keer achter elkaar te bestellen om deze issues weg te nemen. Een maaltijdbox die op continue basis heel er goed presteert is Marley Spoon.

Een review toevoegen of aanpassen
Werk je bij een maaltijdbox leverancier en staat jullie product hier nog niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice. We kunnen kijken of het interessant is een review over jullie product toe te voegen. Aangezien de websites, het assortiment, de bezorg-mogelijkheden, de prijzen etc. door de maanden heen kunnen wijzigen kan het zijn dat een review niet 100% actueel is. We proberen altijd om eens in de zoveel tijd de boxen opnieuw aan een test te onderwerpen om een zo actueel mogelijke review te kunnen presenteren.