Afvallen met een maaltijdbox

Wil jij graag wat kilo’s kwijtraken? Iedereen die bezig is met afvallen weet hoe moeilijk het is. Je kunt van alles proberen om je doel te halen: sporten, een speciaal dieet, of speciale shakes. Maar wat veel mensen vergeten is dat voeding de meest belangrijke basis is voor een gezonde levensstijl en een gezond gewicht dat bij jou past. Maar tegelijk weten we allemaal ook hoe lastig het is om elke avond weer een gezonde maaltijd op tafel te zetten. We zijn immers allemaal razend druk, en we grijpen al gauw naar een makkelijk en ongezond alternatief. En dat is nou precies de reden waarom een maaltijdbox jou kan helpen met afvallen! Dankzij een maaltijdbox eet je namelijk verser, gezonder en gevarieerder dan ooit tevoren! Op deze pagina vind je alle informatie over waarom een maaltijdbox gezond is, en hoe het jou kan helpen met afvallen.

1. Koken met verse producten
Met een maaltijdbox kook je uitsluitend met verse producten. Geen pakjes en zakje, maar verse groenten die vaak ook nog eens rechtstreeks afkomstig zijn van echte Hollandse boeren. In de supermarkt grijp je al gauw naar het gemak van een wereldgerecht dat kant-en-klaar in een zakje zit. Met een maaltijdbox maak je het allemaal zelf. Dat is niet alleen heel leuk, het is ook supergezond!

2. De meest gevarieerde gerechten
Wil je afvallen? Dan moet je niet alleen gezond eten, maar ook gevarieerd eten. Dus niet de hele week aardappelen, de hele week rijst of de hele week pasta. Het geheim van een gezonde levensstijl is juist dat je gevarieerd eet. Dus een goede balans van vlees, vis, vleesvervangers, groenten, kruiden, peulvruchten enzovoort. Met een maaltijdbox ontvang je het allemaal. De recepten worden vaak bedacht door professionals, die zorgen dat jij voldoende belangrijke bouwstoffen binnenkrijgt.

3. Alle boodschappen heb je in huis, je kunt er niet omheen
De maaltijdbox is ook nog eens een uitstekende stok achter de deur. Misschien ken je het wel, je bent laat thuis van je werk en je moet al snel door om te sporten. Je hebt voor je gevoel geen tijd om naar de supermarkt te gaan en om te koken. Maar als de maaltijdbox als in de koelkast staat, dan zul je deze veel sneller gebruiken. De boodschappen zijn al gedaan, je hebt er reeds voor betaald, waarom zou je het laten staan? En ook als je weinig tijd hebt is zo’n box prima te gebruiken. Zie maar het volgende punt.

4. Ook voor mensen die weinig tijd hebben
Heb je weinig tijd? Dan kies je tegenwoordig steeds vaker voor speciale “snelle” recepten. Aanbieders als HelloFresh en Marley Spoon bieden speciale recepten die extra snel op tafel staan, zonder in te leveren op gezondheid. Je kookt nog steeds met verse groenten, kruiden, (peul)vruchten etc. Maar de gerechten zijn dusdanig eenvoudig dat je ze supersnel op tafel zet.

5. Speciale koolhydraatarme boxen
Wil jij niet alleen meer gezond leven, maar ook snel wat kilo’s kwijtraken? Dan vind je tegenwoordig ook verschillende koolhydraatarme boxen. Dit zijn boxen zonder pasta, rijst, brood of aardappelen. Maar juist met veel groenten. Ekomenu en Beebox van Willem & Drees bieden beide zo’n speciale koolhydraatarme box aan.

Koolhydraatarm menu van Ekomenu

Het koolhydraatarme menu van Ekomenu is perfect voor iedereen die wat kilo’s wil kwijtraken. Geen pasta, rijst of aardappelen, maar juist veel groenten en andere koolhydraatarme producten. Op die manier is de totale hoeveelheid koolhydraten per maaltijd zo laag mogelijk, zonder in te leveren op smaak.

  • 100% biologische box
  • Voor 2 of 4 personen
  • Bevat 3 maaltijden
  • Vanaf €42,00 per week

koolhydraatarm-ekomenu

Koolhydraatarme Beebox

Wil je gezond eten, met zo min mogelijk koolhydraten? Vind je het belangrijk dat hetgeen op jouw bord ligt op een duurzame en biologische manier tot stand is gekomen? In dat geval is ook de koolhydraatarme Beebox wellicht wat voor jou. Bomvol gezonde producten als biologisch vlees, groenten, vis, en smaakvolle vegetarische producten. Geen zetmeelproducten maar juist veel plantaardige producten bomvol eiwitten!

  • Voor 2, 3 of 4 personen
  • 100% biologisch
  • Vanaf €41,00 – €61,00
  • Bestel ook je overige boodschappen mee

koolhydraatarme-beebox