Maaltijdbox voor Studenten

De maaltijdbox is een perfect product voor studenten. Als student heb je vaak weinig tijd, en al helemaal geen zin om naar de supermarkt te gaan. Het gevolg is dat je al gauw leeft van pizza’s, kant-en-klaar maaltijden en andere ongezonde snelle oplossingen. Heb jij als student weinig tijd om elke avond een gezonde maaltijd op tafel te zetten? Dan kan een maaltijdbox wel degelijk uitkomst bieden. De boxen zijn tegenwoordig verkrijgbaar in alle soorten en maten. Voor 1 of 6 personen, en vegetarisch of koolhydraatarm: alles is mogelijk. Maar wat is nu precies een maaltijdbox? En welke box is geschikt voor studenten? Hier vind je alle praktische informatie.

Welke voordelen heeft een maaltijdbox voor studenten?
Als student heb je vaak een druk leven. Je woont op jezelf, bent druk met je studie, en hebt nog andere hobby’s en sociale verplichtingen. Voor koken en boodschappen doen maak je vaak niet voldoende tijd. Toch vind je het wel belangrijk om in ieder geval een aantal avonden in de week een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Je bent immers nog jong, en een voedzame maaltijd is belangrijk voor jouw ontwikkeling. Maar het moet wel goedkoop natuurlijk.

  • Je hoeft amper nog zelf boodschappen te doen
  • Je hoeft niet zelf te bedenken wat je vanavond gaat eten
  • Je grijpt veel minder snel naar ongezonde en snelle alternatieven
  • Je kunt de box ook samen met huisgenoten nemen, dit scheelt al gauw in de kosten
  • Je eet gezond, gevarieerd en het is ook nog eens hartstikke lekker

Een foodbox speciaal voor studenten

Er zijn verschillende boxen die zeer geschikt zijn voor studenten. De meest populaire boxen zijn die van HelloFresh en Marley Spoon. Het grote voordeel van deze boxen is dat het allemaal heel gebruiksvriendelijk werkt, precies zoals jij als student wil. Beide aanbieders hebben een fijne App waarmee je eenvoudig boxen kunt inplannen, en recepten kunt kiezen.

Een maaltijdbox voor 1 persoon
Zoek je een box voor 1 persoon? Dan kun je deze bestellen bij HelloFresh. Deze box heeft een reguliere prijs van €34,95, maar dankzij de HelloFresh kortingsactie kun je deze met €25 korting bestellen. Je kunt de 1-persoonsbox dus nu heel voordelig voor €9,95 uitproberen. Bij HelloFresh kies je wekelijks uit 12 verschillende recepten. Je bepaalt zelf de inhoud van je box. Wil je een week vegetarisch, koolhydraatarm of glutenvrij eten? Het is allemaal mogelijk

Een maaltijdbox voor jou en je huisgenoten
Eet jij graag samen met je huisgenoten? Kies dan een grotere maaltijdbox. Bijvoorbeeld de Marley Spoon box voor 3 – 4 personen. Deze box kun je bestellen met 2 (€48,80), 3 (€60,00) of 4 (€75,20) maaltijden. Ook hier is een introductieaanbieding waarbij je €25 korting ontvangt op de eerste box. Op die manier kun je de eerste box heel laagdrempelig eens proberen.

maaltijdbox voor studenten