Maaltijdbox voor 3 personen

Zoek jij een specifieke maaltijdbox voor 3 personen? Bijvoorbeeld voor 3 volwassenen, of voor 2 volwassen en een kind? Op deze pagina vind je een overzicht van beschikbare foodboxen die aansluiten op jouw situatie. De box voor 3 personen wordt lang niet door alle aanbieders aangeboden. De meeste boxen zijn namelijk gericht op 2 of 4 personen. Daarnaast zijn er speciale familieboxen die vaak handig zijn voor 2 volwassenen en 1 of 2 kinderen. Om wat duidelijkheid te scheppen vind je op deze pagina een overzicht met alle aanbieders die wel een box speciaal voor 3 personen aanbieden.

Deze pagina wordt om 2 verschillende redenen bezocht. Sommige mensen zoeken een box speciaal voor 3 volwassenen, en anderen zoeken een box voor hun gezin (2 volwassenen en 1 kind). Voor beide situaties zijn er verschillende boxen.

Ik zoek een box voor 3 volwassenen

Zijn jullie met 3 volwassenen? En zoek je een complete maaltijdbox met voldoende inhoud voor 3 volwassenen? Dan heb je de keuze uit een aantal verschillende boxen. Hieronder vind je onze top-3 boxen voor 3 personen.

1. HelloFresh voor 3 personen
De boxen van HelloFresh kun je precies zo samenstellen zoals jij het wil. Je kunt dus ook eenvoudig een box voor drie personen met bijvoorbeeld 3 maaltijden selecteren. De prijs van deze box ligt op €49,95. Groot voordeel van HelloFresh is dat je eenvoudig recepten kan kiezen. Op die manier is de kans het grootst dat de recepten bij alle eters goed in de smaak vallen.

2. Marley Spoon voor drie personen
Bestel je een maaltijdbox bij Marley Spoon? Dan dien je direct aan te geven of je een box wil voor 2 personen, of voor 3 – 4 personen. De prijs van de box voor 3 personen en 3 maaltijgen ligt op €60,00. Net als bij HelloFresh kun je vervolgens zelf je hele box samenstellen met alleen recepten die jij jij/jullie lekker vinden.

3. Beebox voor 3 personen
Ook de Beeboxen van Willem & Drees zijn grotendeels beschikbaar voor 3 personen. Dat geldt dus ook voor de vegetarische- en koolhydraatarme variant. Groot voordeel van Beebox is dat je elke avond kookt met eerlijke, 100% biologische producten die rechtstreeks van het land komen. Puurder en authentieker krijg je het niet.

4. Ekomenu met z’n 3’en
Sinds 2019 biedt ook Ekomenu de optie om te bestellen voor drie mensen. Nu kunnen jullie met je huishouden lekker biologische eten voor een goede prijs. De verschillende leefstijlen van Ekomenu bieden je de mogelijkheid alle maaltijden af te stemmen op allergieën of diëten.

Ik zoek een box voor 2 volwassenen en 1 kind

Wil je een box die geschikt is voor 2 volwassenen en 1 kind? Dan kun je beter uitwijken naar een familiebox. Op onze pagina met familieboxen vind je een compleet overzicht met alle beschikbare boxen die bedoeld zijn voor het hele gezin. In het begin is het vaak even uitproberen welke box en grootte het beste past bij jullie situatie. Bij sommige boxen zijn de porties namelijk best groot, waardoor je veel over houdt. Soms kan dit prettig zijn. Bestel dan een box voor 4 personen.

  • Heb je net een kleintje? Probeer dan eerst een 2-persoons box
  • Merk je dat jullie kindje graag mee-eet? Kijk dan eerst of de porties van de 2-persoonsbox groot genoeg zijn
  • Wordt jullie kindje wat groter? Overweeg dan eens een familiebox. Deze boxen zijn speciaal gericht op de ontwikkeling van kleine kinderen.

maaltijdbox voor 3 personen