Sapjes en Smoothies bij je HelloFresh Box

Zoals je misschien al wel gezien hebt kan je bij HelloFresh tegenwoordig ook tal van verse producten toevoegen aan jouw maaltijdbox. In ons nieuwsbericht over de HelloFresh markt lees je er alles over. Het assortiment van de Markt is de laatste weken in rap tempo toegenomen. Inmiddels is er een aanbod van ruim 150 producten, en het is de bedoeling dat dit het komende jaar verder wordt uitgebreid, zo meldt TwinkleMagazine.nl. De nieuwste aanwinst in de HelloFresh Markt zijn heerlijke sapjes en smoothies. In deze blog lees je er meer over.

Verse sapjes bij je maaltijdbox?

Op dit moment kan je kiezen uit verschillende sapjes en smoothies binnen de HelloFresh markt. Vaak worden ze geleverd als 2 flesjes met een inhoud van 500 milliliter. Maar er zijn ook flessen met een inhoud van 1 liter.

  • Sinaasappelsap
  • Appel-framboos-perensap
  • Mango-passievruchtsmoothie
  • Avocado-spinazie-mangosmoothie
  • Gember-appel-citroenshot
  • Mix van verschillende koudgeperste fruit- en groentesapjes

Hoe kan ik de sapjes kiezen?

Je kunt bij het kiezen van jouw recepten ook eenvoudig producten uit de Markt kiezen. De Markt is onderverdeeld in een aantal herkenbare categorieën. Je hebt er soepen, kant-en-klaar maaltijden, vlees, vis, vegetarische producten, kaas en zuivel, pasta’s, wijnen, ontbijtproducten, brood, desserts, tussendoortjes, delicatessen, olie, sauzen, specerijen, groente, fruit en nu dus ook sapjes, fris en thee. Je kunt de producten met 1 klik toevoegen aan jouw bestelling. Dit wordt dan automatisch als een extra bedrag van je rekening afgeschreven.

Wat is een gembershot?

De meeste sapjes en smoothies zul je wel kennen. De Gembershot klinkt je misschien wat minder bekend in de oren.Een gember shot is een kleine hoeveelheid (een shotje) met puur geconcentreerd gembersap. Vaak wordt dit in één keer ingenomen. Het gembershot is heel populair vanwege de medicinale werking. Zo bevat gember veel vitaminen, mineralen en antioxidanten. Onderzoek toont ook aan dat gember bijdraagt aan een goede spijsvertering en dat het jouw immuunsysteem stimuleert. Op de website van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds vind je meer informatie over wat gember is, en of/hoe gezond het is.

Denise

Ik ben Denise en heb al enkele jaren verschillende maaltijdboxen getest. Regelmatig laat ik een box aan huis bezorgen en deel mijn ervaringen & reviews op maaltijdbox.com. Vooral de kerstboxen en dinerboxen hebben mijn interesse.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *