Snelle soepen bij HelloFresh

Iedereen is inmiddels vast bekend met het grote en veelzijdige aanbod van HelloFresh. Naast de reguliere boxen met keuze uit 13 gerechten per week, kan er ook gekozen worden voor extra additionele boxen. Denk dan aan de ontbijtbox, losse wijnen en een fruitbox. Hierover kun je meer lezen op onze HelloFresh informatiepagina. In deze blog introduceren we echter een nieuw producten was je sinds kort extra kunt bijbestellen bij Hello-Fresh. Het gaat om kant en klare soepen. Elke week een nieuwe smaak. Wist je trouwens dat er nu ook HelloFresh kant en klare maaltijden te bestellen zijn?

Kant en klare soepen van HelloFresh

We horen je al denken: Ik kan toch al wekelijks kiezen uit 1 maaltijdsoep? Dat is helemaal waar. Dat zijn echter maaltijdsoepen die je volledig zelf moet klaarmaken. Groeten snijden, aardappelen koken en alles mixen. Het zijn recepten waarbij je zo 30 tot 40 minuten in de keuken staat. De soepen waar we het in deze blog over hebben zijn kant en klaar soepen. Elke week kan je 1 soepen selecteren. Wekelijks vernieuwd dit aanbod en komt er een nieuwe soep in het keuzemenu te staan.

Wat voor soep kan ik kiezen?

Op dit moment staat er wekelijks 1 smaak soep klaar. Dit kunnen bijvoorbeeld zijn tomatensoep, groentesoep, uiensoep, mosterdsoep of bospaddenstoelensoep. Per week kun je kiezen voor een portie voor 2 personen of een verpakking voor 3-4 personen. Bij de soep wordt ook een stokbrood meegeleverd. Zo kun je er dus een complete maaltijd van maken (of een lekkere lunch). De soepen zijn binnen enkele minuten op te warmen omdat ze reeds bereidt geleverd worden. Een snelle maaltijd dus, voor het hele gezin. Lekker en gezond (zonder suiker en weinig zout).


soepen van HelloFresh


Wat kost dit extra soeprecept bij HelloFresh?

De kosten worden automatisch afgeschreven zoals ook de normale maaltijdboxen worden betaald. Je betaald uiteraard niets extra’s voor de bezorging. We onderscheiden een verpakking voor 2 personenen en voor 4 personen. De inhoudt van deze verpakkingen verschillen. Kinderen eten over het algemeen 150 gram soep per maaltijd. Volwassen 250 – 300 gram. Afhankelijk van uw situatie kiest u een geschikte inhoud. Voor nog geen €1,75 per portie kunt u dus al deze kant en klaar soepen bestellen.

  • Soep voor 2 personen. 500 gram voor totaal €4,99.
  • Soep voor 4 personen. 950 gram voor totaal €6,99.

Wanneer kiezen voor deze box?

Het grote voordeel van dit product is dat het reeds bereidt is. Opwarmen kan je doen middels magnetron of in de pan. Binnen 10 minuten staat de soep heerlijk te dampen op tafel. De baguettes bak je ook eenvoudig af in de oven in zeer korte tijd. Ideaal dus voor jonge gezinnen met kinderen die wel wat extra tijd kunnen gebruiken. Ook ouderen zullen genieten van deze soepen. Ze bevatten na verhouding veel groente en dat maakt het extra gezond.

Hans

Ik test regelmatig nieuwe maaltijdboxen en schrijf hier reviews over. Daarnaast houd ik het laatste nieuws nauwlettend in de gaten. Een nieuwe box, of een andere update? Dan vind je dit terug in mijn blogs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *