Verse boodschappen in de HelloFresh Markt

Misschien is het je al wel eens opgevallen als klant van HelloFresh. Bij deze maaltijdbox leverancier kan je tegenwoordig veel meer dan alleen maar receptenboxen bestellen.  In de zogeheten HelloFresh Markt vind je tegenwoordig een ruim assortiment met uiteenlopende boodschappen. Denk aan kaas en zuivel, wijnen, ontbijtproducten, brood, desserts, tussendoortjes, delicatessen, olie, sauzen, specerijen en groenten en fruit.  Kortom: bij HelloFresh bestel je nu al je verse en lekkere boodschappen. Handig en duurzaam in een keer met jouw box bezorgd.

 • Bij HelloFresh vind je tegenwoordig een ruim assortiment met verse boodschappen
 • Denk aan groente, fruit, kaas, zuivel, brood, sauzen, tussendoortjes, etc.
 • Je kunt deze optioneel als extra aan je box toevoegen
 • Je kunt de producten uit de Markt alleen bestellen in combinatie met een reguliere maaltijdbox
 • Jouw maaltijdbox + de verse boodschappen worden op het door jou gekozen moment bezorgd

HelloFresh transformeert naar een volwaardige versmarkt
Het aanbod van HelloFresh is de afgelopen jaren snel gegroeid. Ooit begon het natuurlijk met de bekende maaltijdboxen. Al snel volgden ook handige ontbijt-, fruit- en wijnboxen. Vorig jaar werden hier snelle en gezonde kant-en-klaar maaltijden aan toegevoegd, speciaal voor de dagen dat je wat minder tijd hebt om te koken.  Nu is er dan ook de HelloFresh markt: naast je box kan je kiezen uit een ruim aanbod vlees, vis, vega, kaas en zuivel, wijnen, ontbijtproducten, brood, desserts, tussendoortjes, delicatessen, olie, sauzen, specerijen en verse groenten en fruit.

kaas-en-zuivel-bij-Hellofresh

Hoe werkt de markt?

Alle klanten van HelloFresh hebben nu toegang tot de Markt. Dit is een omgeving waar je de lekkerste producten van inspirerende makers en kwekers eenvoudig kunt bestellen. Het zijn de wat luxere boodschappen zoals kazen, zuivel, broden, desserts en groente en fruit. De basis bij HelloFresh is dat je een maaltijdbox met 3 of meer recepten kiest. Hierbij kan je optioneel extra’s toevoegen zoals een fruitbox, wijnbox, bakbox of een van de vele verse producten uit de Markt. Bekijk de kortingsacties voor deze extra prouten.

Uitleg toevoegen extra producten

 1. Kies jouw volgende levering in jouw HelloFresh account
 2. Hier vind je – zoals je gewend bent – de recepten van die week
 3. Maak een keuze uit de recepten
 4. Als je verder naar beneden scrollt vind je de Markt
 5. Kies uit een van de categorieën en kies de boodschappen die je als extra wil toevoegen aan jouw box
 6. Klaar? Klik dan uiteindelijk op “toevoegen extra’s” om jouw keuze te bevestigen
 7. Je krijgt een overzicht met jouw bestelling voor die week. Dit kan je nog wijzigen tot 4 dagen voor de geplande bezorging

Hans

Ik test regelmatig nieuwe maaltijdboxen en schrijf hier reviews over. Daarnaast houd ik het laatste nieuws nauwlettend in de gaten. Een nieuwe box, of een andere update? Dan vind je dit terug in mijn blogs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *