Nieuwe Familiebox app voor iPhone en Android

Hoe handig zou het zijn om je gerechten en recepten te kiezen in een app? Naast HelloFresh en Marley Spoon kun je nu ook bij de Familiebox een applicatie voor je telefoon downloaden. Zo heb je altijd alle actuele informatie bij de hand. In deze blog vertellen we je alles over deze nieuwe maaltijdbox app en kun je direct extra voordelig kennismaken met de Familiebox door gebruik te maken van de actuele kortingsactie.

Waarom een app voor Familiebox?

Steeds meer mensen beschikken over een smartphone en bestellen hun boodschappen en andere producten online. Een app kan daarom handig zijn om wekelijks je abonnement bij de Familiebox bij te houden en alle wijzigingen door te voeren. Zo heb je bijvoorbeeld altijd de recepten van de komende week bij de hand, kan je jouw account aanpassen en eventueel de kookinstructie op je telefoon bekijken.

  • Altijd inzicht in de actuele recepten.
  • Direct snel en eenvoudig recepten kiezen voor de volgende week.
  • Je account aanpassen (opzeggen, pauzeren of een box bestellen).
  • Recepten inzien met de bijbehorende tips en kookinstructie.
  • Je hoeft maar 1 keer in te loggen en blijft dan altijd verbonden.

Voor welke toestellen is dit geschikt?

Iedereen die een lidmaatschap bij de Familiebox heeft (of wil afsluiten) kan de app downloaden. Er zitten verder geen extra kosten aan verboden. Mensen met een iPhone (IOS) kunnen in de appstore zoeken naar de applicatie en direct installeren. Wanneer je een android telefoon hebt (bijv. Samsung, Huawei, LG etc) kun je in de playstore zoeken naar de nieuwe app. Wanneer er updates zijn worden deze automatisch doorgevoerd.

Handig voor gezinnen met kinderen

Aangezien de Familiebox met hun maaltijdbox focust op het gezin is het ook leuk om de kinderen te betrekken bij het zoekproces naar lekkere recepten. Laat de kinderen daarom eens scrollen door de verschillende beschikbare gerechten voor de komende week en laat ze zelf vertellen wat ze lekker vinden. Zo vergroot je de kans dat ze lekker mee-eten en ook diverse groenten gaan proberen. Zo maak je de box echt onderdeel van het gezinsleven en voelen de kids zich ook echt betrokken bij het proces.

Michiel

Mijn naam is Michiel en heb een voorliefde voor alles wat met koken te maken heeft. Koken is een van mijn favoriete bezigheden. Sinds ik een maaltijdbox gebruik heb ik veel nieuwe gerechten en smaken leren kennen. Op maaltijdbox.com blog ik daarover en vergelijk ik maaltijdboxen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *