de-familiebox

(7 Stemmen)
 • Vegetarisch
 • Biologisch
 • Kindvriendelijke box
 • Wekelijks 12 recepten
 • Proefbox
 • 2 – 5 personen
 • €43,00 (2 pers. 3 maaltijden)

De Familiebox

De Familiebox is een relatief nieuwe speler op de markt. De box biedt elke week gezonde en inspirerende gerechten voor het hele gezin, die smaakvol zijn door eenvoud en kwaliteit. De verschillende recepten houden altijd rekening met de smaak en voorkeuren van jouw kids. Doordat de gerechten eenvoudig te bereiden zijn staat het eten supersnel op tafel. Op die manier houd je waardevolle tijd over voor je gezin.

Het team achter De Familiebox bedenkt voor jou de recepten, doet de boodschappen en bezorgt de box gratis bij jou aan huis. Het enige wat jij nog hoeft te doen is het bereiden van de maaltijd. In de box word een receptenkaart meegeleverd waar alle instructies duidelijk op worden weergegeven. Op deze pagina vind je alle belangrijke informatie over deze Familiebox. Bekijk hier ook ervaringen van andere gebruikers, en laat ook jouw review achter.

familiebox-small

Familiebox Small

 • Voor 2 – 3 personen
 • 2, 3 of 4 maaltijden
 • Vanaf €38 per week

familiebox-medium

Familiebox Medium

 • Voor 3 – 4 personen
 • 2, 3 of 4 maaltijden
 • Vanaf €42,50 per week

familiebox-large

Familiebox Large

 • Voor 4 – 5 personen
 • 2, 3 of 4 maaltijden
 • Vanaf €53,00 per week

Hoe werkt het flexibele abonnement van De Familiebox?

Bij deze aanbieder is het allemaal lekker overzichtelijk. Er is “maar” één box, de Familiebox. Deze Familiebox is beschikbaar in 3 formaten: de Box Small voor 2-3 personen met 2-4 maaltijden per week (vanaf €37,00), de Box Medium voor 3-4 personen met 2-4 maaltijen (vanaf €43,00) en de box Large voor 4-5 personen met 2-4 maaltijden (vanaf €52,50). Deze eetbox is dus met name een uitkomst voor (jonge) gezinnen. Meer dan 4 recepten is niet mogelijk omdat de aanbieder altijd met de meest verse producten werkt, en niet op kwaiteit wil inleveren als ingrediënten te lang wordne bewaard.

Zodra je een keuze hebt gemaakt kan je gewenste box direct online bestellen en betalen. Je gaat vanaf dan ook een zogenaamd flexibel abonnement aan. Dit betekent dat je een account krijgt waarmee je toekomstige boxen zelf kunt inplannen. Met de App werkt dit allemaal heel eenvoudig. Boxen wijzigen, pauzeren of je abonnement stopzetten gaat in een handomdraai. Je zit dus nergens ongewenst aan vast. Wil je een box pauzeren of wijzigen? Dit kan tot 6 dagen voor de levering van de box. De Familiebox wordt altijd op maandagavond bezorgd. Ben je dan niet thuis? Dan wordt de box bij de buren afgeleverd.

De recepten uit de Familiebox

Deze foodbox focust zich volledig op de jonge gezinnen. En dat zie je natuurlijk terug in de recepten. Met deze box zet je een maaltijd op tafel die ook door kinderen wordt gewaardeerd. Bovendien bevatten de gerechten belangrijke bouwstoffen die bijdragen aan de ontwikkeling van jouw kinderen. Het leuke is dat kinderen al op jonge leeftijd kennis leren makken met uiteenlopende recepten en smaken.

Een ander belangrijk voordeel van deze box is dat de recepten snel op tafel staan. Vaak binnen 20 – 30 minuten. Op die manier heb je alle tijd om samen met je gezin te genieten van een heerlijke maaltijd. Het avondeten speelt namelijk een belangrijke rol in veel gezinnen. Elke week staan er 12 recepten klaar waar je uit kunt kiezen. Dit is een prima mix van gerechten met vlees, vis en vega. Ook kan je wekelijks kiezen voor speciale premium gerechten en handige kant-en-klaar maaltijden. Het is jammer dat je op dit moment nog maar kunt kiezen uit 1 bezorgmoment (de maandagvond). In sommige gebieden wordt de zondag als bezorgmoment toegevoegd.

fruitbox-familiebox-informatieFruitbox
Sinds kort is het ook mogelijk om een fruitbox meet te bestellen. Hoewel iedereen weet hoe belangrijk het eten van fruit is, vergeten we dikwijls om voldoende fruit mee te nemen. Dankzij de fruitbox heb je elke week voldoende fruit in huis. De box bevat 4 kilogram aan fruit ( tussen de 15 – 25 stuks fruit) en kost €10 per week. Deze box wordt alleen samen met de reguliere Familiebox bezorgd. Het is dus niet mogelijk om de fruitbox apart te bestellen. Je kunt deze box eenvoudig “aanzetten” via jouw account.

Broodbox
Naast de fruitbox kan je jouw Familiebox ook aanvullen met de broodbox. Op die manier heb je ook altijd voldoende vers brood in huis voor het hele gezin. Het gaat om brood van de leverancier “HANDGEMAAKTBROOD”. Zoals de naam al doet vermoeden wordt dit product met de hand gemaakt. Je dient het brood zelf even af te bakken. Het resultaat is een heerlijk brood met een knapperig korstje en een lekker zachte binnenkant. Je kunt denken aan broden als pain boulot meegranen, pain citroulles, couronne olive, boulot figues of pain de milan.

Familiebox kortingscode

Wil jij starten met deze gezonde maaltijdbox voor het hele gezin? In ons overzicht met De Familiebox kortingscodes vind je alle actuele aanbiedingen en acties. Op dit moment hebben we een actie waarbij je liefst €45 korting ontvangt op de eerste 3 boxen. Jouw eerste box is dus al verkrijgbaar vanaf €22,00 in plaats van €37,00. Een prima introductieaanbieding om deze box eens te proberen. Let op: de actie geldt alleen voor nieuwe klanten. Heb je in het verleden al eens een box besteld? Dan kun je niet opnieuw gebruik maken van deze actie.

De Familiebox ervaringen
{{ reviewsOverall }} / 5 Gebruikers (7 Stemmen)
Kwaliteit producten
Aanbod
Bezorging
Wat andere zeggen.. Plaats een review
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Gecontroleerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Plaats een review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one