de-familiebox-advertentie

de-familiebox

(3 Stemmen)
 • Vegetarisch
 • Biologisch
 • Kindvriendelijke box
 • Recepten kiezen
 • Proefbox
 • 2 – 5 personen
 • €41,50 (2-3 personen)

De Familiebox

De Familiebox is een relatief nieuwe speler op de markt. Voorheen heette deze box Mathijs Maaltijdbox. Begin 2018 werd de box overgenomen door Bilder & De Clercq. De officiële naam van deze box is dus nu “De Familiebox”. Zoals de naam al zegt: de box is geschikt voor (jonge) gezinnen. Gelukkig is er verder niet veel veranderd aan de box. De recepten in deze box zijn gezond en toegankelijk voor kleine kinderen. Er wordt altijd rekening gehouden met de smaak voorkeuren van jouw kids. Daarnaast zijn de gerechten eenvoudig te bereiden en staat het eten snel op tafel. Op die manier houd je waardevolle tijd over voor je gezin.

Het team achter De Familiebox bedenkt voor jou de recepten, doet de boodschappen en bezorgt de box gratis bij jou aan huis. Het enige wat jij nog hoeft te doen is het bereiden van de maaltijd. In de box word een receptenkaart meegeleverd waar alle instructies duidelijk op worden weergegeven.

Op deze pagina vind je alle belangrijke informatie over deze Familiebox. Bekijk hier ook ervaringen van andere gebruikers, en laat ook jouw review achter.

familiebox-small

Familiebox Small

 • Voor 2 – 3 personen
 • 3 of 4 maaltijden
 • Vanaf €39 per week

familiebox-medium

Familiebox Medium

 • Voor 3 – 4 personen
 • 3 of 4 maaltijden
 • Vanaf €54,95 per week

familiebox-large

Familiebox Large

 • Voor 4 – 5 personen
 • 3 of 4 maaltijden
 • Vanaf €64,95 per week

Hoe werkt het flexibele abonnement van De Familiebox?

Bij deze aanbieder is het allemaal lekker overzichtelijk. Er is “maar” één box, de Familiebox. Deze Familiebox is beschikbaar in 3 formaten: de Box Small voor 2-3 personen met 3 of 4 maaltijden per week (vanaf €38,00), de Box Medium voor 3-4 personen met 3 of 4 maaltijen (vanaf €54,95) en de box Large voor 4-5 personen met 3-4 maaltijden (vanaf €64,95). Deze eetbox is dus met name een uitkomst voor (jonge) gezinnen. Vroeger was er ook een Variatiebox voor 2 personen, maar deze is uit het assortiment gehaald.

Zodra je een keuze hebt gemaakt kan je gewenste box direct online bestellen en betalen. Je gaat vanaf dan ook een zogenaamd flexibel abonnement aan. Dit betekent dat je een account krijgt waarmee je toekomstige boxen zelf kunt inplannen. Met de App werkt dit allemaal heel eenvoudig. Boxen wijzigen, pauzeren of je abonnement stopzetten gaat in een handomdraai. Je zit dus nergens ongewenst aan vast. Wil je een box pauzeren of wijzigen? Dit kan tot 6 dagen voor de levering van de box. De Familiebox wordt altijd op maandagavond bezorgd. Ben je dan niet thuis? Dan wordt de box bij de buren afgeleverd.

De recepten uit de Familiebox

Deze foodbox focust zich volledig op de jonge gezinnen. En dat zie je natuurlijk terug in de recepten. Met deze box zet je een maaltijd op tafel die ook door kinderen wordt gewaardeerd. Bovendien bevatten de gerechten belangrijke bouwstoffen die bijdragen aan de ontwikkeling van jouw kinderen. Het leuke is dat kinderen al op jonge leeftijd kennis leren makken met uiteenlopende recepten en smaken.

Een ander belangrijk voordeel van deze box is dat de recepten snel op tafel staan. Vaak binnen 20 – 30 minuten. Op die manier heb je alle tijd om samen met je gezin te genieten van een heerlijke maaltijd. Het avondeten speelt namelijk een belangrijke rol in veel gezinnen. Helaas is het nog niet mogelijk om te kiezen uit verschllende gerechten. Ook is het jammer dat er wekelijks maar 1 bezorgmoment wordt aangeboden (de maandagavond).

Fruitbox
Sinds kort is het ook mogelijk om een fruitbox meet te bestellen. Hoewel iedereen weet hoe belangrijk het eten van fruit is, vergeten we dikwijls om voldoende fruit mee te nemen. Dankzij de fruitbox heb je elke week voldoende fruit in huis. De box bevat tussen de 15 – 20 stuks fruit en kost €14. Deze box wordt alleen samen met de reguliere Familiebox bezorgd. Het is dus niet mogelijk om de fruitbox apart te bestellen.

Familiebox kortingscode

Wil jij starten met deze gezonde maaltijdbox voor het hele gezin? In ons overzicht met De Familiebox kortingscodes vind je alle actuele aanbiedingen en acties. Op dit moment hebben we een actie waarbij je liefst €25 korting ontvangt op de eerste box. Je betaalt dus voor jouw eerste box geen €59, maar slechts €39. Een prima introductieaanbieding om deze box eens te proberen.

Let op: de actie geldt alleen voor nieuwe klanten. Heb je in het verleden al eens een box besteld? Dan kun je niet opnieuw gebruik maken van deze actie.

De Familiebox ervaringen
{{ reviewsOverall }} / 5 Gebruikers (3 Stemmen)
Kwaliteit producten
Aanbod
Bezorging
Wat andere zeggen.. Plaats een review
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Gecontroleerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Plaats een review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one