Even voorstellen: Veganbox

Deze week in de rubriek ‘even voorstellen’ is het woord aan Veganbox. In dit artikel stellen ze zichzelf voor en kun je meer lezen over wat ze doen. Heb je zelf ook een nieuw foodbox initiatief, of ken je een bedrijf dat zich ook eens moet voorstellen op maaltijdbox.com? Neem dan contact met ons op.

Wat is Veganbox

Wij zijn Daan en Tosh, we zijn vorig jaar (mei 2018) de Veganbox gestart, een vegan maaltijdbox met lekkere recepten en de benodigde ingredienten thuis bezorgd. We leveren een 1-2 persoonsbox (€39,95) of een 3-4 persoonsbox (€54,95) aan. Je kunt ook voor de eenmalige optie kiezen, dan is het 3 euro duurder per box. We bezorgen gratis door heel Nederland. Benieuwd wat andere mensen van ons vinden? Bekijk op onze website ook de Instagram van onze klanten.

 1. Uitsluitend veganistische recepten
 2. Zo veel mogelijk biologisch, seizoensgebonden en lokaal
 3. Elke week 3 recepten
 4. Eenmalige box beschikbaar
 5. 1 t/m 4 personen
 6. Prijs v.a. €39,95 (2 pers. 3 maaltijden)

Waarom is veganbox gestart?
We zien vaak hoe lastig mensen het hebben als ze (iets vaker) plantaardig of vegan willen eten. Hoe zorg je er dan voor dat het elke dag lekker en gevarieerd eten is? Mensen zijn vaak druk met werk en dan is inspiratie soms ver te zoeken. Met de Veganbox proberen we dit een stukje makkelijker te maken!

Hoe zit het met voedingswaarden?
Inmiddels werken we samen met een voedingsdeskundige en recept-schrijver/fotograaf. Bij elk recept wordt rekening gehouden met de voedingswaarden, zo kom je niks te kort!


veganbox.nl bestel veganistische box


Hoe werkt de vegan-maaltijdbox?
We bezorgen op dinsdagavond tussen 17u en 22u. Je ontvangt op dinsdagochtend van ons een sms/mail met een tijdsindicatie van 1u precies, je weet dan of je box bijv. wordt bezorgd tussen 18:30u en 19:30u. Ben je niet thuis? Dan bezorgen we bij je buren of volgen we de instructies die je bij ons hebt achtergelaten. De Veganbox is een wekelijkse flexibel abonnement, je kunt dus elke week opzeggen of pauzeren. Dat kan tot donderdag 13:00u voor de week erop.

Kalendertool voor als je op vakantie gaat:
Je kunt bij ons eenvoudig aangeven via je account welke week je een Veganbox wil ontvangen. Handig voor als je een keer op vakantie gaat of andere dingen te doen hebt. Je bent vrij om je abonnement in te richten hoe het voor jou uitkomt. We hebben een aantal klanten die om de 2 weken een Veganbox ontvangt omdat dat hun beter uitkomt. De betaling wordt automatisch gedaan, uiteraard alleen voor de boxen die je ontvangt!

 Wat zit er in de Veganbox?

 • Alle ingredienten voor 3 vegan maaltijden
 • Alles is zoveel mogelijk geportioneerd, minder waste.
 • Vrijwel geen verpakkingsmateriaal
 • Vers groenten en fruit
 • 3 zelfgemaakte recepten met alle voedingswaarden
 • Gratis bezorging, tot aan de deur
 • Zoveel mogelijk biologisch, lokale en seizoensgebonden producten
 • Dinsdagavond geleverd tussen 17u en 22u
 • Elke week te pauzeren

Kortingscode voor veganbox

Op dit moment kunnen we je als lezer van deze blog een unieke korting aanbieden. Je ontvangt namelijk op de eerst box (nieuwe klanten) een korting van 10% op je bestelling. Dan wordt je box dus geen €39,95 maar €35,55. De 10% korting ontvang je door de volgende kortingscode in te voeren: m44lt1jdb0x10%. Liever eerst andere boxen bekijken? Bekijk dan ons overzicht met andere maaltijdboxen.

Marjon

Hoi, ik ben Marjon. Als jaren ben ik bezig met gezond koken. Dit werd eenvoudiger toen ik een maaltijdbox ging gebruiken. Tegenwoordig volg ik al het nieuws en blog ik regelmatig op deze website. Ik hou ervan nieuwe dingen uit te proberen en te experimenteren met groenten en vlees /vis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.