Mijn persoonlijk menu afslank challenge

Wil jij biologisch eten? Heb je behoefte aan ondersteuning bij het afvallen? Wil je niet vastzitten aan dure abonnenten en onduidelijke trajecten? Dan is de 30 dagen mijn persoonlijk menu afslank challenge van Ekomenu voor jou een leuke optie. We hebben de afgelopen periode al vaker de mogelijkheden van afvallen met een maaltijdbox beschreven. Veel mensen gebruiken de maaltijdbox als stok achter de deur om vaker gezonder en vegetarisch te eten. De maaltijden bevatten namelijk altijd voldoende groente. In deze blog vind je meer informatie over dit leuke concept van Ekomenu waarbij je laagdrempelig kunt kennis maken met goede gezonde voeding om kilo’s te verliezen op een duurzame en verantwoorde manier.

Wat is de 30 dagen afslank challenge van Ekomenu?

Voor een bedrag van nog geen €30 kun je meedoen met deze gewicht verliezen binnen 30 dagen challenge. Het is echter niet een standaard receptenboek met afvaltip of speciale maaltijden met minder vet, suiker en koolhydraten. Nee, ekomenu komt met een uitgebreid aanbod aan mogelijkheden. Hieronder geven we je een opsomming:

  • Een e-book met 4 uitgebreide weekschema’s
  • 30 heerlijke recepten waarmee je zeker wat kilo’s gaat kwijtraken
  • Beperking van het hongergevoel door tips voor ontbijt, lunch en tussendoortjes
  • Een duidelijke overzichtelijk boodschappenlijstje
  • Hoofdstuk sport en bewegen – tips om direct mee aan de slag te gaan
  • Veel informatie over gezondheid, voeding en voedingspatronen
50%
Bekijk kortingscode
ekomenu logo 2019

50% korting bij Ekomenu

Bestel je Ekomenu maaltijdbox nu met 50% voordeel.
Bekijk code

Wat is een e-book?
Het afslag e-book is een digitaal boek dat je kunt lezen op je smartphone, tablet of computer / laptop. De PDF kun je opslaan en dus zowel thuis, als onderweg, doornemen. Ideaal dus voor bijvoorbeeld vakantie of gewoon lekker in huis. Naast dit afslankboek van Ekomenu ontvang je bij de challenge echter nog veel meer:

  1. Toegang en deelname aan de besloten Facebookgroep van Ekomenu met andere deelnemers
  2.  Contact mogelijkheden met eigen persoonlijke Ekomenu diëtisten (4 weken lang)
  3. Tips en motiverende inspiratie via email (wekelijks)
  4. Extra recepten voor speciale momenten

Kan ik de challenge 1 keer doen?
Nee, je kunt ervoor kiezen om dit “afvallen met een maaltijdbox” concept na 30 dagen te verlengen. Je ontvangt dan nieuwe recepten en verlengt je toegang tot de Facebookgroep en persoonlijke diëtisten. Vooral de support en ondersteuning van andere deelnemers en voedingsspecialisten kan er op langere termijn voor zorgen dat je voedingspatroon duurzaam wordt gewijzigd. We horen vaak zeggen ‘de knop moest om’. De knop wordt doorgaans niet binnen 30 dagen gevonden.

Hoe kan ik deelnemen aan het Ekomenu afvalprogramma?

Toegang tot dit speciale afval & dieetprogramma is eenvoudig aan te vragen via Ekomenu.nl. Hiervoor bestel je een reguliere ekomenu maaltijdbox en voegt onderaan “bij mijn persoonlijke menu” de optie voor de 30 dagen mijn persoonlijk menu afslank challenge van €29,95 toe. Deelname is mogelijk vanaf 13 mei 2019. De menu’s worden thuisbezorgd of kunnen worden afgehaald bij een winkel in de buurt. Je zit nooit vast aan een abonnement maar gaat een flexibel lidmaatschap aan wat je wekelijks kunt stoppen / pauzeren of opzeggen zonder extra kosten. Betalen gaat eenvoudig via iDeal. Op dit moment is er een kortingscode beschikbaar waarmee je als nieuwe klant direct 25% korting op je bestelling ontvangt. Extra aantrekkelijk dus om aan deze gezonde actie deel te nemen.

Michiel

Mijn naam is Michiel en heb een voorliefde voor alles wat met koken te maken heeft. Koken is een van mijn favoriete bezigheden. Sinds ik een maaltijdbox gebruik heb ik veel nieuwe gerechten en smaken leren kennen. Op maaltijdbox.com blog ik daarover en vergelijk ik maaltijdboxen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.