veganbox-logo

 • Vega(n)
 • Biologisch
 • Kindvriendelijk
 • Recepten kiezen
 • Proefbox
 • 1 t/m 4 personen
 • €43,00 (2 pers. 3 maaltijden)

Veganbox

Lekker en gemakkelijk veganistisch koken, dát is de belofte van Veganbox. Het is een van de nieuwste aanbieders in Nederland, en de enige aanbieder die zich volledig focust op 100% vegan-boxen. Bij Veganbox ontvang je elke week een handige box met daarin alle ingrediënten en recepten voor 3 gezonde, lekkere en gevarieerde vegan-maaltijden. De box wordt gratis bezorgd door heel Nederland. Op deze pagina vind je uitgebreide informatie over het aanbod, de werking van het abonnement, de gerechten en eventuele kortingsacties.

 • Veganbox is dé 100% veganistische maaltijdbox van Nederland
 • De box is er voor 2 personen (v.a. €38,00) en voor 4 personen (v.a. €49,00)
 • Elke week 6 nieuwe gerechten, kiezen is niet mogelijk
 • De box wordt gratis bezorgd op maandag- of dinsdagavond
 • Zoveel mogelijk geportioneerd en weinig verpakkingsmateriaal/plastic
 • Producten zoveel mogelijk van het seizoen, lokaal en biologisch
veganbox-recepten
Elke week staan er 3 nieuwe gerechten op het menu, kiezen is niet mogelijk

Hoe werkt de Veganbox?

Het concept van Veganbox is eigenlijk heel simpel. Een wekelijks box waarmee je zonder gedoe 3 heerlijke en gezonde maaltijden zonder vlees, vis of andere dierlijke producten op tafel zet. De box is er voor 1-2 en 3-4 personen, beschikbaar vanaf €41,50. Elke week bevat de box 3 vaste recepten. Je kunt dus niet kiezen. Wel kun je op de website Veganbox.nl alvast 2 weken vooruit kijken. na het bestellen van jouw eerste Veganbox ga je een flexibel lidmaatschap aan. Je kunt dan zelf per week de box aan- of uitzetten. Je ontvangt dus ook alleen een box als jij dat wilt. Zorg wel dat je dit uiterlijk op dinsdag om 23:59 hebt gedaan voor de volgende levering.

Eenmalige proefbox proberen
Wil je Veganbox gewoon 1 keer proberen zonder dat je direct vast zit aan een abonnement? Dit is heel eenvoudig. Bestel de gewenste box, en pauzeer of beëindig daarna meteen weer jouw abonnement. Zorg wel dat je dit uiterlijk op dinsdag om 23:59 hebt gedaan. Anders wordt het bezorgen van jouw volgende box al in werking gezet.

Kostenoverzicht van de Veganbox

Aantal personen Aantal gerechten Prijs per box Prijs p.p per portie Korting 1e box
2 personen 3 gerechten €43,00 €7,17 40%
4 personen 3 gerechten €63,00 €5,25 40%

Inhoud van de box

In de Veganbox vind je elke week alle benodigde ingrediënten en een handige receptenkaart met foto.  De inhoud is altijd voor 3 complete maaltijden. Bij het bedrijf staat duurzaamheid hoog in het vaandel. De ingrediënten zijn zoveel mogelijk geportioneerd. Daardoor hoef jij vrijwel niets weg te gooien. Ook bevat de box minder verpakkingsmaterialen en relatief weinig plastic. Verder bevat de box wekelijks zoveel mogelijk producten van het seizoen, vaak afkomstig van lokale boeren en leveranciers en in veel gevallen biologisch. Overigens is Veganbox officieel geen biologische maaltijdbox. Dat komt omdat het bedrijf bijvoorbeeld geen Eko-keurmerk heeft, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Ekomenu.

Wat moet ik zelf in huis hebben?
Net als bij de meeste maaltijdboxen is het handig om bepaalde basisingrediënten in huis te hebben. Hierbij kun je denken aan peper, zout, gedroogde kruiden en olie. Als er een uitzondering is wordt dit doorgaans tijdig aangegeven.

hoe-werkt-de-veganistische-maaltijdbox
Je kunt eenvoudig toekomstige boxen aan- en uitzetten in jouw online account

Waarom vegan?

De Veganbox is een logisch antwoord op de toenemende populariteit van de vegan-lifestyle. Het veganisme gaat verder dan alleen geen vlees eten.  Het betekent namelijk dat je alle dierlijke producten vermijdt. Dus ook geen zuivel, eieren, honing. Deze Vegan-lifestyle heeft een aantal voordelen, zoals te lezen op Veganbox.nl

 1. Het is gezond: veganisten leven gemiddeld 3,6 jaar langer. Dat komt o.a. door een lagere kans op hart- en vaatziekten en overgewicht
 2. Het is goed voor het milieu: als je 4 keer per week vegan eet bespaar je net zoveel als wanneer je 3 maanden lang geen auto pakt.
 3. Goed voor het dierenwelzijn: In Nederland worden er jaarlijks miloenen dieren geslacht onder niet altijd de meest prettige omstandigheden

Bestellen, betalen en bezorgen
De Veganbox.nl website werkt heel eenvoudig en minimalistisch. Je kiest de gewenste box, vult jouw contactgegevens in, kiest een bezorgadres, en kiest een bezorgmoment. Op dit moment kun je kiezen tussen maandag of dinsdag tussen 18:00 – 22:00. Je betaling kun je vervolgens veilig en snel doen via iDeal of creditcard. Op het moment dat je jouw eerste box besteld hebt machtig je Veganbox automatisch om eventuele toekomstige boxen automatisch te incasseren. Je kunt natuurlijk op elk moment boxen uitzetten of jouw hele abonnement opzeggen. Dit dien je uiterlijk op dinsdag om 23:59 door te geven voor de volgende bezorging.

veganbox-met-korting-uitproberen

Veganbox met 40% kortingscode uitproberen

Wil jij de Veganbox graag proberen? Regelmatig zijn er leuke en interessante aanbiedingen voor nieuwe klanten. Op dit moment kunnen nieuwe klanten hun eerste box bijvoorbeeld uitproberen met 40% korting. Dit betekent dat je de box voor 1/2 personen al kunt proberen voor €27,75 en de box voor 3/4 personen is er al voor €33,75. Let op: deze korting geldt dan alleen op jouw eerste box, voor eventuele toekomstige boxen betaal je het reguliere tarief. Op onze pagina met Veganbox kortingscodes tref je een actueel overzicht met alle actuele acties en aanbiedingen. Daarnaast is er een actie met het tijdelijke veganbox kerstmenu.

Veganbox ervaringen
{{ reviewsOverall }} / 5 Gebruikers (3 Stemmen)
Kwaliteit producten
Aanbod
Bezorging
Wat andere zeggen.. Plaats een review
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Gecontroleerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Plaats een review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one