Gratis HelloFresh box weggeven

Wie wil er nou geen gratis maaltijdbox ontvangen? Vroeger zijn er veel acties geweest waarbij Nederlanders een maaltijdbox konden testen zonder kosten. Dit komt echter steeds minder voor. Wel zijn er nog hele scherpe aanbiedingen voor nieuwe klanten van HelloFresh beschikbaar. In deze blog gaan we het hebben over het weggeven van een maaltijdbox. Bestaande actieve en trouwe klanten kunnen namelijk aan vrienden een kortingsbon van €25 sturen (of zo af en toe een box van 3 maaltijden, 2 personen, gratis weggeven).

Zonder kosten HelloFresh uitproberen

Veel mensen kennen de actie van 50% korting natuurlijk wel. Of €45 korting op de eerste 3 boxen. Dat zijn stuk voor stuk hele mooie aanbiedingen waar iedereen van kan profiteren. Ook Marley Spoon, Ekomenu, Familiebox en Willem en Drees hebben dit soort leuke deals. Toch is er niets leukers dan een kosteloze box bestellen. De Veggiebox, Originalbox, Familybox en Quick & Easy Box zijn tegenwoordig te koop voor 2 tot 6 personen (3 tot 5 maaltijden per week). De kosten variëren tussen de €20 en €90.  Met 50% korting of €15 korting op een box kan dit dus veel schelen. Liever direct bestellen? Hieronder kun je direct profiteren van de beste actie van juni 2023.

€85,00
Bekijk kortingscode
hellofresh-kortingscode-overzicht

€85,00 HelloFresh vouchercode

Tot €85 voordeel op de eerste 4 boxen + gratis cadeaus
Bekijk code

Kan ik een gratis HelloFresh box weggeven in juni 2023?

Voor nieuwe klanten is het soms mogelijk om zonder kosten een box te bestellen. Dit kan via speciale vrienden acties. Bestaande klanten kunnen namelijk naast een kortingscode van €25 ook heel af en toe gratis boxen weggeven aan nieuwe klanten. Wanneer en hoe kan dat? Dit is uitsluitend beschikbaar voor hele trouwe klanten van Hello Fresh. Vanaf een bestelling of 5 – 10 komt de optie beschikbaar. Wanneer er 3 gratis boxen zijn verstuurd werkt de optie niet meer. Het is echter wel zo dat, nadat er weer een x aantal bestelling zijn geplaatst, de optie opnieuw actief wordt. Bekijk hier direct alle actuele acties van juni 2023.

Kortingscode
Voor het bestellen van de box ontvang je een code. Vrienden kun je zelf een kortingscode sturen door de naam en email adres in het systeem in te voeren. HelloFresh stuurt dan een code voor gratis boxen op naar de nieuwe klant. In deze email zit een link waarop geklikt dient te worden. Vervolgens kan er een gratis box voor 4 personen met 3 maaltijden worden besteld.

Cadeaubon
Een ander alternatief is natuurlijk om iemand een cadeaubon te geven. Hiermee kan hij/zij zelf een box zonder kosten bestellen. Je kunt zelf het bedrag van deze bon bepalen. Het is een origineel cadeau dat bij iedereen in de smaak zal vallen. Je zit nooit vast aan een abonnement en kunt elk moment van de dag opzeggen of pauzeren. Je kunt zelf maaltijden kiezen uit een wekelijks wisselend aanbod van 13 recepten (waarvan 2 premium gerechten).

Marjon

Hoi, ik ben Marjon. Als jaren ben ik bezig met gezond koken. Dit werd eenvoudiger toen ik een maaltijdbox ging gebruiken. Tegenwoordig volg ik al het nieuws en blog ik regelmatig op deze website. Ik hou ervan nieuwe dingen uit te proberen en te experimenteren met groenten en vlees /vis.

3 reacties op “Gratis HelloFresh box weggeven
 • 10 november 2019 om 15:51
  Permalink

  Ik zou graag de hellofresh maaltijden willen proberen. Onze kleinzoon is trouwe klant en heel tevreden over dit product, vandaar dat wij het ook willen proberen. Met vriendelijke groet. Fam.J.B.van Verseveld

  Beantwoorden
 • 26 januari 2020 om 19:02
  Permalink

  Als ik vrienden een gratis box geef, zijn zij dan verplicht iets af te nemen? Of is het ‘dank je wel voor de box’ en klaar? Ik kan het nergens vinden in de voorwaarden.

  Beantwoorden
  • 3 maart 2020 om 08:55
   Permalink

   Hoi Paulien,

   Je kunt vrienden de mogelijkheid voor een gratis box geven. Bijvoorbeeld per mail of via de kaartjes die wel eens in de box zitten. Vrienden zijn dan vrij om zelf eenmalig een box te bestellen. Vaak gaat dit om een box met 3 maaltijden voor 1 t/m 4 personen. Jouw vrienden kunnen dan na het ontvangen van deze eerste gratis box zelf weten of ze door willen bestellen. Je kunt dus ook gewoon na het ontvangen van de eerste box jouw lidmaatschap pauzeren of helemaal beëindigen.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *