Veganbox Kortingscode

Veganbox is de lekkerste en makkelijkste manier om wekelijke 3 gezonde en gevarieerde vegan-maaltijden op tafel te zetten. Steeds meer Nederlanders switchen naar een vegan-lifestyle. In de praktijk blijkt het soms lastig om elke week weer nieuwe en lekkere recepten klaar te maken. Precies daarvoor is de Veganbox bedoeld. Alle benodigde ingrediënten én recepten voor 3 maaltijden in 1 keer in huis. De box is er voor 2 personen (vanaf €38) en voor 4 personen (vanaf €49,00). Op deze pagina verzamelen wij alle actuele acties en aanbiedingen zodat je kunt besparen op jouw veganistische maaltijdbox. De meeste acties zijn bedoeld voor nieuwe klanten. Met de meest actuele actiecode van 40% bestel je je Veganbox al voor slechts €22,80.

40%
Bekijk kortingscode
veganbox-kortingscode

40% korting Veganbox

Bestel jouw eerste Veganbox met 40% korting

Waarom de veganbox proberen?
Eet jij geen vlees, vis of andere dierlijke producten? Maar vind je het lastig om elke avond een gezonde en lekkere vegan-maaltijd op tafel te zetten? Dan biedt de Veganbox misschien voor jou wel uitkomst. Deze box bevat namelijk elke week 3 nieuwe gerechten. Alle benodigde boodschappen en recepten worden netjes bij je thuisgeleverd. Voor een groot deel van de week heb je dan dus al jouw veganistische maaltijden gepland. Dat bespaart jou weer een hoop stress, tijd en energie. Bovendien kun je de recepten bewaren en mogelijk later zelf nog eens bereiden.

 • Dé maaltijdbox voor vegans
 • Elke week 6 gerechten, recepten kiezen is mogelijk
 • Vanaf €38,00 (2 maaltijden voor 2 personen)
 • De box wordt gratis thuisbezorgd op maandag- of dinsdagavond
 • Je zit nergens aan vast, je kunt in jouw account eenvoudig boxen overslaan

Veganbox met 40% korting proberen

Enthousiast over Veganbox? En wil je deze box wel eens proberen? Doe dit dan met de 40% kortingscode! Hiermee bestel je jouw eerste box al vanaf €22,80 in plaats van €38,00. Klik op de gewenste aanbieding, de korting wordt automatisch verwerkt op de website. De code kopiëren en plakken is dus niet nodig. Deze 40% actiecode van Veganbox geldt alleen voor nieuwe klanten. Heb je in het verleden al eens een box besteld en thuisbezorgd gekregen? Dan kan je dus niet nog een keer gebruik maken van de actie. Ook geldt de 40%-actie slechts voor 1 box. Ga je daarna verder, dan betaal je voor de toekomstige boxen het reguliere tarief.

Overzicht kortingscodes Veganbox april 2024

In de tabel hieronder vind je de actuele kosten op basis van 3 maaltijden per week inclusief het kortingstarief.

Aantal personen Normale prijs Korting Actietarief Prijs p.p per portie
2 personen €43,00 40% €25,80 €4,80
4 personen €63,00 40% €37,80 €3,15

Hoe maak ik gebruik van de actiecode?

Heb jij een Veganbox Coupon die je graag wilt gebruiken? Dit werkt heel eenvoudig. Op deze pagina vind je ons actuele overzicht met alle lopende acties en aanbiedingen. Je kunt eenvoudig een van de acties aanklikken. Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar de website van Veganbox. Hier kan je vervolgens jouw box kiezen. De korting is dan al automatisch verwerkt. Heb je elders een specifieke kortingscode gevonden? Dan kan je deze eventueel ook handmatig invullen. Zie voor het voorbeeld ook de afbeelding hieronder.

veganbox-kortingscode-invullen
De korting wordt automatisch verwerkt. Een handmatige couponcode invullen is ook mogelijk

Stap-voor-stap uitgelegd
Is het nog niet helemaal helder? Hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe jouw eerste Veganbox met korting kunt bestellen.

 1. Selecteer op deze pagina de gewenste actie. Bijvoorbeeld 10% korting
 2. Je wordt automatisch doorgestuurd naar de website van Veganbox.nl
 3. Klik op “bekijk de boxen”. Het kortingstarief is hier al meteen zichtbaar
 4. Kies de box voor 1/2 personen of 3/4 personen
 5. Vul jouw contactgegevens + bezorggegevens in en kies een bezorgmoment (maandag- of dinsdagavond)
 6. Reken jouw eerste box af met korting via iDeal of Creditcard

Flexibel lidmaatschap
Let op: na het bestellen en betalen van jouw eerste box machtig je Veganbox voor het incasseren van eventuele toekomstige boxen. Dit is natuurlijk helemaal aan jezelf. Via jouw online account kun je op elk moment boxen aan- en uitzetten of jouw abonnement stopzetten. Zorg wel dat je wijzigingen doorvoert uiterlijk op dinsdag om 23:59 voor de volgende levering.