Voordelige Brabantia Sapcentrifuge bij De Familiebox

De Familiebox heeft deze maand een leuke actie. Trouwe Familieboxleden hebben namelijk de mogelijkheid om een sapcentrifuge van Brabantia mee te bestellen voor slechts €34,95. De adviesprijs van dit product is €59,95. Klanten profiteren dus van een korting van €25,00 die je nergens anders vindt. Klanten kunnen deze sapcentrifuge eenvoudig toevoegen aan hun Familiebox waarna het product de volgende week samen met de maaltijdbox wordt bezorgd. Met de BBEK1123 van Brabantia pers je thuis lekker en gezonde fruit- en groentesappen. Lekker, makkelijk en gezond voor de hele familie!

  • Vaste Familiebox-klanten kunnen deze maand een extra voordelige Brabantia Sapcentrifuge aan hun bestelling toevoegen
  • De BBEK1123 van Brabantia kost via de Familiebox slechts €34,95 in plaats van €59,95: een korting van €25,00
  • De sapcentrifuge kan tot en met 17 september aan een bestelling worden toegevoegd
  • De actie is geldig op leveringen van 25 augustus t/m 23 september
  • De actie is alleen geldig voor Familiebox leden en is niet toe te voegen aan een eerste bestelling

Wat is de BBEK1123 sapcentrifuge van Brabantia?

Met deze sapcentrifuge van Brabantia maak je thuis binnen handomdraai de lekkerste en meest gezonde sappen. Je kunt vrijwel alle soorten groente en fruit gebruiken voor versgemaakte sappen vol met vitaminen. Een ideale manier om te werken aan jouw gezondheid, conditie, huid of figuur. Het apparaat kent 2 verschillende standen waarmee je kunt werken. De BBEK1123 heeft een sapkan met een volume van 0,35 liter. Je kunt het sap eenvoudig uitschenken over verschillende glazen. Doordat de vultrechter een diameter van 75 mm heeft passen er ook prima grote stukken groente en fruit in. De BBEK1123 beschikt verder over een handige opvangbak. Je kunt het afval/de overblijfselen eenvoudig opvangen en weggooien.

Hoe kan ik gebruik maken van de actie?

Deze actie is exclusief beschikbaar voor vaste klanten van de Familiebox. Dit betekent dat je het apparaat niet kan toevoegen aan een eerste bestelling. Alleen als je al een eerste box besteld hebt is het mogelijk om het product toe te voegen aan een volgende levering. Vaste klanten kunnen eenvoudig inloggen en de Brabantia Sapcentrifuge toevoegen aan de bestelling. Dit is mogelijk tot en met 17 september. De sapcentrifuges worden uitgeleverd van 25 augustus t/m 23 september. De totale kosten van het product (€34,95) worden op de gebruikelijk manier geïncasseerd van jouw rekening.

Hans

Ik test regelmatig nieuwe maaltijdboxen en schrijf hier reviews over. Daarnaast houd ik het laatste nieuws nauwlettend in de gaten. Een nieuwe box, of een andere update? Dan vind je dit terug in mijn blogs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *