Alles wat je moet weten over HelloFresh deze zomer!

We hebben het natuurlijk allemaal gemerkt afgelopen weken; het is warm, droog en soms niet uit te houden. De zomer is echt begonnen. Wat is er dan leuker dan koken met HelloFresh? Op een zwoele zomeravond niet naar de supermarkt, maar gewoon een heerlijk zomers recept van HelloFresh koken. Al veel mensen zijn je voorgegaan. Toch zijn er deze zomervakantie qua voeding en qua service van Hello Fresh een aantal dingen waar je op moet letten. In deze blog praten we je bij hoe jij deze zomervakantie met een maaltijdbox kunt overleven. Aan de hand van een aantal zomerse thema’s praten we je bij:

Bezorging
Allereerst zijn er deze periode (Juli en Augustus 2022) andere bezorgtijden geïntroduceerd. Waarom? Om zo efficient mogelijk maaltijdboxen te bezorgen bij de klanten. De tijden zijn wat ruimer deze periode, omdat het aantal bestellingen gemiddeld wat minder is. Op die manier is er toch een goede ritten-planning te maken. Geen zorgen, je box wordt altijd bezorgd en je krijgt een SMS’je vooraf (en de bezorger is net zo vriendelijk). Hieronder kun je de aangepaste bezorgtijden zien:

  • Zaterdag 08:00 – 12:00 en 11:00 – 15:00.
  • Zondag 13:00 – 17:00 en 17:00 – 22:00.
  • Maandag 14:00 – 18:00 en 18:00 – 22:00.
  • Dinsdag 14:00 – 18:00 en 18:00 – 22:00.
  • Woensdag 13:00 – 17:00 en 17:00 – 21:00.

Houdbaarheid
De temperaturen lopen hoog op natuurlijk. Dat betekend dat je koelkast nog wel eens vol kan raken met allemaal lekkere dingen zoals bijvoorbeeld snacks, frisdrank, wijn en bier. Houdt hier rekening mee bij het kiezen van de recepten. Neem bijvoorbeeld minder gerechten dan normaal af en kies gerechten met een langere houdbaarheidsdatum. Er zal vast af en toe wel een een barbecue afspraak tussendoor komen. Zonder natuurlijk om eten weg te gooien.

BBQ
Wist je dat HelloFresh ook speciale BBQ recepten heeft? Dit zijn gerechten die je kunt kiezen in de zomervakantie. Ze zijn op de normale manier in de keuken klaar te maken maar ook geschikt voor een BBQ. Zo kun je zelf kiezen of je de binnen- of buitenkeuken gaat gebruiken. Het gaat met name om recepten met vlees (grillen / bakken). Natuurlijk zijn recepten met vis ook helemaal van deze tijd. Als je op vakantie gaat naar Spanje, Italië of Frankrijk is je dat wel bekend. Hoe lekker is het om die smaken en invloeden dan naar Nederland te halen? Kies daarom deze periode ook zeker heerlijke inspireren en verrassende vis-recepten.

Wijnbox en Fruit
Zoals je wellicht weet biedt HelloFresh een speciale wijnbox en fruitbox aan. Als het warm is buiten is er niets lekkerder dan een gezond stuk fruit. En ‘s avonds? Dan natuurlijk een goed glas rode wijn of witte wijn om van te genieten. Laat de experts van HelloFresh je verrassen met Argentijnse, Australische, Griekse of andere wijnen uit verre vakantieoorden.

Denise

Ik ben Denise en heb al enkele jaren verschillende maaltijdboxen getest. Regelmatig laat ik een box aan huis bezorgen en deel mijn ervaringen & reviews op maaltijdbox.com. Vooral de kerstboxen en dinerboxen hebben mijn interesse.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.