Vier het EK-Voetbal met HelloFresh

Het EK-Voetbal is begonnen! Afgelopen vrijdag 11 juni was de aftrap van de eerste wedstrijd. En afgelopen zondag zagen miljoenen Oranje-fans hoe het Nederlands Elftal Oekraïne versloeg met 3-2. Wil jij dit Europees kampioenschap helemaal in de sfeer komen? Dan heeft HelloFresh deze maand een aantal heerlijke en leuke recepten die matchen met verschillende deelnemende landen. In deze blog lees je er meer over.

EK-voetbal recepten op jouw menu

“Proef de sfeer van het EK vanuit je keuken met elke week een speciaal EK voetbal-recept op het menu”. De komende weken kan je bij HelloFresh elke week kiezen voor een speciaal EK-recept. Er is natuurlijk een typisch “Hollands” gerecht, maar er zijn ook recepten die passen bij Zweden, Kroatië en Turkije. Hieronder sommen we de recepten op waar je deze maand uit kunt kiezen in het kader van het EK-voetbal.

 1. Patatje oorlog met hamburger en sperziebonen met zelfgemaakte pindasaus en een komkommersalade
 2. Smörgåstårta met zelfgemaakte eiersalade Zweeds sandwichtaartje met avocado en wortelbroodje
 3. Kipfilet op z’n Kroatisch met gebakken krieltjes met zelfgemaakte ajvar van gegrilde aubergine en paprika
 4. Turkse pide met rundermerguez met groene pepers en zoetzure rode ui

De EK-recepten lopen tot en met de week van zaterdag 26 juni. Zoals je misschien weet werkt HelloFresh elke maand met een ander thema. Het is op dit moment nog niet bekend wat het thema in juli wordt. Hier zullen we binnenkort waarschijnlijk wel weer een blog over schrijven.

Krijg je visite? Bestel dan lekkere producten uit de Markt

Zoals je misschien wel weet kan je bij HelloFresh tegenwoordig veel meer bestellen dan alleen maar verse maaltijden. In de Markt vind je tientallen verse boodschappen. Deze vind je in handige categorieën zoals soepen, kant-en-klaar, kaas- en zuivel, pasta, ontbijt en lunch maar bijvoorbeeld ook tussendoortjes, delicatessen en wijnen. En deze laatste categorieën zijn natuurlijk perfect voor een avondje voetbal kijken met vrienden of familie. Je kunt dan denken aan producten zoals:

 • Luxe droge worst
 • Serranoham
 • Olijven
 • Amandelen
 • Gedroogde tomaten
 • Verschillende smeersels zoals pesto, hummus en kruidenroomkaas
 • Een complete borrelplank met kaas, Charcuterie , Olijven , nootjes en chips
 • Een pakket met witte wijn met snacks

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.