Kinderen eten makkelijker groente met Spoony

Iedereen die thuis kinderen heeft kan het wel beamen; kinderen eten niet heel makkelijk groente. Zeker niet als het gaat om groente die ze niet kennen. We kunnen nog zoveel trucjes verzinnen. De ene keer lukt het wel en de andere keer werkt het niet. Vaak leidt dit tot irritatie bij ouders en onbegrip bij de kinderen. Ze doen wel hun best, maar het lukt gewoon niet. De familiebox heeft daarom samen met Spoony een leuke samenwerking aangekondigd die ouders zal helpen om hun kinderen eenvoudiger groente te laten eten. In deze blogs lees je alles ins en outs over deze samenwerking en wat Spoony precies inhoudt.

Wat is Spoony?

Kinderen moeten dagelijks minimaal 150 gram groente eten, dat is belangrijk voor hun ontwikkeling / groei. Spoony heeft verschillende spelletjes ontwikkeld waarmee kinderen meer leren over groente, hoe het smaakt, waar het vandaan komt en waarom het belangrijk is dat ze dit eten. Spelenderwijs gaan ze gemakkelijker meer groente eten, en ze vinden het nog leuk ook.

Spoony.nl

Op de website van Spoony kun je nog veel meer informatie vinden. Zo is er te lezen dat ze speciaal Spoony slup soep verkopen. Verpakt in een aantrekkelijk pakje met een vrolijk beestje op de voorkant smullen de kleintjes een gezond voedzaam drankje naar binnen. Natuurlijk allemaal volledig biologisch. Er zijn verschillende smaken verkrijgbaar. Ook hebben ze speciale producten voor de buitenschoolse opvang en kinderdagverblijven. Via de website zijn pakketten in verschillende formaten te verkrijgen.

Samenwerking met de Familiebox

De familiebox gaat elke week in de actiemaand september 2019 een Spoony spelletje aan de bestelling toevoegen. Hiermee kun jij je kinderen dus verrassen. Ze zullen het leuk vinden om te spelen en uitkijken naar het moment dat de bezorger weer langskomt met de maaltijdbox. De methode van Spoony is getest op meer dan 150 kinderen. De producten worden constant geupdate om actueel te blijven. Zo zullen er vast nog meer spelletjes en drankjes worden uitgebracht.

Kindvriendelijke maaltijdbox

Ben je enthousiast geworden over bovenstaande producten? Dan moet je zeker eens een familiebox maaltijdbox proberen. Ze zijn te bestellen voor 2 personen, 3 personen of 4 personen. Je kunt kiezen uit verschillende aantal porties (2 dagen per week, 3 dagen per week of 4 dagen per week). Prijzen variëren tussen de €26 en €77 per week. Er is op dit moment een aantrekkelijke kortingsactie van 40% korting toe te passen voor nieuwe klanten. Mis het niet!

Bron & foto: spoony.nl en defamiliebox.nl

Michiel

Mijn naam is Michiel en heb een voorliefde voor alles wat met koken te maken heeft. Koken is een van mijn favoriete bezigheden. Sinds ik een maaltijdbox gebruik heb ik veel nieuwe gerechten en smaken leren kennen. Op maaltijdbox.com blog ik daarover en vergelijk ik maaltijdboxen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *