Nieuw: de veganistische paasbrunch van Veganbox

De paasbrunch is een gezellige manier om Pasen te vieren met vrienden, familie of buren. Er zijn veel restaurants die speciale brunches aanbieden tijdens dit feestelijke weekend. Je kunt genieten van een uitgebreid buffet met voorjaarsgerechten, zoals verschillende soorten brood, croissants, pistoletjes, kaiserbroodjes, wit- en bruinbrood, stokbrood, knáckebród, ontbijtkoek, paasbrood en beschuit. Er zijn ook warme en koude gerechten, verschillende soorten vis-, vlees- en vegetarische gerechten, salades en diverse luxe broodsoorten met vers beleg. Voor de kinderen zijn er vaak speciale kinderpaasbuffetten, springkussens op het terras en in de tuin kunnen kinderen naar hartenlust paaseieren zoeken. Je kunt natuurlijk ook thuisblijven. Dan zal je wel alles voor de brunch zelf moeten regelen. Gelukkig biedt Veganbox dit jaar een unieke paasbox met heerlijke recepten. In deze blog vertellen we je er alles over.

Inhoud Veganbox paasbox

Je kunt je gasten dit jaar verrassen met 4 heerlijke gerechten. Daarbij kan je er 100% vanuit gaan dat er geen vis, vlees of andere niet-plantaardige ingrediënten in de maaltijden zijn verwerkt. De box bestaat uit een variatie van brood, groenten en andere delicatessen. Bekijk hieronder direct het menu van 2023:

  • Vegan French Toast met gebakken appel
  • Desembol met vegan tonijnsalade en tuinkers
  • Rabarber compote met zelfgemaakte granola en yoghurt
  • Groene asperges in bladerdeeg met vegan roomkaas

vegan-paasbox bestellenWat kost deze veganistische paasbrunch?

Wie geïnteresseerd is in dit lekkere menu heeft de keuze uit 2 opties. Of je besteld een menu voor 4 personen, of je kiest de box van 6 personen. De vanafprijs is €11,66 per persoon (indien je kies voor de grootste box).

  • Box voor 4 personen. De totale kosten inclusief bezorging zijn €55 (€13,75 p.p.).
  • Box voor 6 personen De totale kosten inclusief bezorging zijn €70 (€11,66 p.p.).

Tot wanneer kan ik het vegan-menu bestellen?
Het speciale paasmenu van Veganbox is te bestellen tot en met 2 april. Als je deze zondag voor 23:59 uur je bestelling plaatst via je online account ben je verzekerd van de levering. De betaling gaat zoals je gewend bent via een automatisch incasso (vast klanten) of via een iDeal betaling (nieuwe klanten).

Wanneer wordt de Veganbox paasbrunch bezorgd?
Er is gekozen om de box dit jaar landelijk op donderdag 6 april te leveren. Ruim op tijd dus voor de paasdagen. De bezorger zal tussen 17:00 en 22:00 voor je deur staan. Het is handig al je thuis bent om alles direct in de koelkast te kunnen zetten om zo de versheid en houdbaarheid te vergroten.

Wanneer vieren we pasen?
Pasen valt elk jaar op een andere datum. Het wordt jaarlijks gevierd tussen 22 maart en 25 april. De datum waarop Pasen valt wordt berekend volgens de christelijke kalender. Van oudsher wordt Pasen gevierd op de eerste zondag die volgt op de volle maan na het begin van de lente. Dit jaar valt Pasen op zondag 16 april 2023 en maandag 17 april 2023.

Michiel

Mijn naam is Michiel en heb een voorliefde voor alles wat met koken te maken heeft. Koken is een van mijn favoriete bezigheden. Sinds ik een maaltijdbox gebruik heb ik veel nieuwe gerechten en smaken leren kennen. Op maaltijdbox.com blog ik daarover en vergelijk ik maaltijdboxen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *