marley-aanbieding-2018

Paasbox

Als Nederlanders besteden we steeds meer aandacht aan het Paasfeest. Tegenwoordig pakken we met Pasen ook steeds vaker uit met een uitgebreid diner. Maar wat zet je op tafel? Een speciale Paasbox kan je hierbij helpen. Een Paasbox is een eenmalige maaltijdbox met daarin alle verse ingrediënten voor een luxe en uitgebreid Paasdiner. Steeds meer maaltijdboxen bieden speciaal met de Pasen 2018 zo’n thematische box aan. Pasen valt dit jaar op 1 en 2 april 2018. Wil jij weten welke boxen er met Pasen 2018 allemaal beschikbaar zijn? Op deze pagina vind je een compleet overzicht.

Wat is een Paasbox?
Een Paasbox is een eenmalige maaltijdbox die helemaal ingericht is op het thema Pasen. In de box vind je alle verse ingrediënten voor een compleet Paasdiner. Daarnaast wordt een handige receptenkaart meegeleverd waarop precies staat aangegeven hoe je de verschillende gangen moet bereiden. Doordat je de dag voor Pasen al veel kunt voorbereiden heb je er met eerste- of tweede Paasdag bijna geen omkijken naar. Je kunt je dan helemaal concentreren op een gezellige dag met vrienden en familie.

 • Alle benodigdheden voor een compleet Paasdiner in een box
 • Inclusief recepten en uitleg
 • Met bijzondere producten en vernieuwende recepten
 • Ga te werk als een echte chefkok en maar indruk op vrienden en familie
 • Heerlijk gourmetten met het hele gezin

Alle paasboxen van 2018

Pasen valt dit jaar op 1 april 2018 en 2 april 2018. Van een aantal maaltijdboxen verwachten wij ook dit jaar weer een speciale paas-editie. Dat zijn HelloFresh en Marley Spoon. Maar ook van Beebox, Ekomenu en Albert Heijn verwachten we zeker wel iets bijzonders met Pasen. Op deze pagina vind je een overzicht met de boxen die al aangekondigd zijn en boxen die wij dit jaar verwachten.

HelloFresh Paasbox 2018

Wat HelloFresh deze Pasen precies gaat aanbieden is nog niet duidelijk. Vorig jaar kon je bij HelloFresh kiezen voor 3 verschillende boxen:

 • De Paasbox Brunch Original
 • De Paasbox Brunch Veggie
 • De Paas-Gourmetbox (met optioneel een wijnbox)

Al deze boxen waren vorig jaar te bestellen voor 2 tot en met 6 personen. Op dit moment is het nog onbekend welke HelloFresh Paasboxen 2018 gaan komen. Het is ook nog onduidelijk wanneer je deze kunt bestellen en wanneer het wordt bezorgd. Houd deze pagina in de gaten voor actuele ontwikkelingen.

hellofresh-paasbox

Marley Spoon Paasbox 2018

Ook Marley Spoon houdt ieder jaar rekening met speciale thema’s en feesten zoals Kerst en Pasen. Normaal gesproken biedt Marley Spoon geen aparte Paasbox aan. Zij doen het namelijk net iets anders: In de week voor Pasen kun je kiezen uit een aantal heerlijke, verrassende en vertrouwde Paasmenu’s. Op die manier kun je zelf jouw Paasbox samenstellen.

 • Kies zelf je favoriete Paasmenu’s
 • Geen aparte Paasbox, de recepten zitten in de reguliere Marley Spoon box
 • Alle nadere informatie volgt zo snel mogelijk

marley-spoon-paasbox