Is er een HelloFresh kortingscode voor bestaande klanten?

Op Maaltijdbox.com vind je altijd het actuele aanbod met kortingscodes voor maaltijdboxen als die van HelloFresh. Het gros van deze actiecodes geldt alleen voor nieuwe klanten. Wij krijgen dan ook regelmatig de vraag van bezoekers of er ook een kortingscode is voor bestaande klanten? In deze blog bekijken we hoe dat zit bij de meest populaire box van het moment: HelloFresh. Via onze speciale actiepagina kun je als bestaande klant kiezen uit verschillende kortingen: 1x 50% korting, of tot wel €85 korting op de eerste 4 boxen. Goed nieuws voor mensen die al klant zijn: er is nu een code speciaal voor bestaande klanten die recht geeft op een voordeel tot wel €180 op de eerste 4 boxen. In deze blog lees je er alles over.

 • Update april 2024: Er is nu een actie met korting tot €180 bij heractivering van je flexibele lidmaatschap!
 • Je krijgt 1x 50% op de eerste box en 25% voordeel op de tweede, derde en vierde box
 • De code geldt alleen voor klanten die hun box meer dan 5 weken geleden hebben opgezegd
 • Tegenwoordig zijn er steeds vaker speciale actiecodes om je abonnement met korting te heractiveren
 • Deze codes krijg je soms per mail, sms of zijn te vinden op fora zoals Pepper of Spyedeals
 • In de afbeeldingen hieronder zie je hoe zo’n actie er ongeveer uit kan zien en leggen we alles precies uit!

Jouw abonnement met korting heractiveren

Heb jij een kortingscode gevonden die speciaal bedoeld is voor bestaande klanten? Dan kan je deze heel eenvoudig activeren in jouw huidige account. De code (vaak 2x 30% of 2x 50%) wordt dan direct geactiveerd. De prijs van de box veranderd meteen naar het nieuwe actietarief. Wil je dit later nog eens terugkijken? Log dan in op je account, ga naar “instellingen”, en kies voor “cadeaus en kortingscodes”. Hier zie je welke code op dit moment actief is, en welke korting deze biedt.

Hoe kan ik HelloFresh heractiveren met korting?

 1. Zorg eerst dat je een werkende actiecode vindt die bedoeld is voor bestaande klanten
 2. Log in op je account. Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar de pagina “op het menu”
 3. Bovenaan vind je de melding zoals in de onderstaande afbeelding weergegeven
 4. Vul hier jouw code in en druk op “toepassen”
 5. De prijs van jouw box wordt direct aangepast. Tevreden? Druk dan op “Heractiveer en kies je recepten”
 6. Je kunt nu gewoon recepten kiezen zoals je dat gewend bent. Recepten kan je wijzigen tot 4 dagen voor bezorging. Kies je voor bezorging op zaterdag? Dan kan het tot 3 dagen voor bezorging.

kortingscode invullen en abonnement heractiveren

Hoe vind ik zo’n code voor bestaande klanten?

Om jouw account met korting te kunnen heractiveren heb je natuurlijk eerst een goede code nodig. Een vouchercode vinden voor nieuwe klanten is niet zo ingewikkeld. Deze vind je overal op het internet. Maar de codes voor huidige klanten zijn een stuk schaarser. Hieronder vind je een aantal tips en suggesties voor het vinden van zo’n handige code. Want wees eerlijk: jouw HelloFresh lidmaatschap met 2x 50% of 2x 30% heractiveren is toch een geweldige aanbieding?

Een persoonlijke code via de Mail
Kijk eens goed in je mailbox. De kans is groot dat je – als bestaande klant – wel eens een mailtje van HelloFresh hebt ontvangen. Het onderwerp van deze e-mails is vaak iets als “Jouw avondeten met één klik geregeld – nu met 2x 30% korting”. Kan je niks vinden? Check dan ook even de Spambox. Soms komen zulke mailtjes tussen je ongewenste mail terecht

Een code via de SMS
Het lijkt soms bijna spam, maar dat is het niet. Sommige klanten ontvangen een SMS van HelloFresh met daarin een persoonlijke aanbieding. De inhoud van het bericht is vaak iets als: “Nu nog meer recepten om uit te kiezen – 2x 50% korting. Geen aanbiedingen per SMS meer? Antwoord met “STOP”. Dergelijke SMSjes zijn afkomstig van een nummer dat eindigt op *612*. Let op: klik nooit zomaar op een link uit een SMS die je ontvangt. Vertrouw je het niet? Neem dan even contact op met de klantenservice van HelloFresh.

Een code via een online forum
Ook op het internet worden kortingscodes om bestaande accounts met korting te heractiveren veelvuldig gedeeld. Dit gebeurt bijvoorbeeld op forums als Fok, Spydeals of Pepper. Omdat hier vaak codes van anderen worden gedeeld, en het niet jouw persoonlijke voucher is, is dit wel op eigen risico. Het kan zijn dat HelloFresh de korting ongedaan maakt en ja alsnog het normale tarief betaalt. Onze tip is om dus alleen gebruik te maken van de codes die je persoonlijk via mail of SMS ontvangt.

Update april 2024: Tot €180 korting voor bestaande klanten

Misschien heb jij in het verleden wel eens een box geprobeerd en wil je het weer eens opnieuw proberen. Er is nu een heel toffe actie voor alle bestaande klanten van HelloFresh: je kunt je account heractiveren met een korting die oploopt to €180.

Hoe werkt de €180 korting voor bestaande klanten:
Als je jouw account heractiveert met de link hierboven dan krijg je korting op je eerste 4 boxen. Dit werkt als volgt: je krijgt 50% korting op je eerste box, en nog eens 25% voordeel op de 3 boxen daarna. Deze actiecode is alleen bedoeld voor eerdere klanten die het account ten minste vijf weken geleden hebben opgezegd. De korting geldt alleen voor de maaltijdboxen, en niet op eventuele toeslagen of extra items uit de markt.

 

Hans

Ik test regelmatig nieuwe maaltijdboxen en schrijf hier reviews over. Daarnaast houd ik het laatste nieuws nauwlettend in de gaten. Een nieuwe box, of een andere update? Dan vind je dit terug in mijn blogs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *