Leuke eet-ideeën voor Pasen 2019

Het is alweer bij zover: zondag 21 april 2019 en maandag 22 april 2019 is het weer pasen. Voor veel mensen een leuke en feestelijk moment. De vrije tijd wordt besteed aan het gezellig samenzijn met familie en vriend. Vaak met een gezamenlijke maaltijd of lange wandeling. Ook dit jaar zijn er weer verschillende mogelijkheden om culinair te genieten tijden de paasdagen (los van de paaseitjes natuurlijk). In deze blog bespreken we een aantal mogelijkheden waarmee jij een lekkere maaltijd op tafel zet tijdens de paasdagen. We gaan verder in op de paasboxen van 2019, de speciale gerechten en natuurlijk de nieuwe verspakketten.

Speciale paasboxen

Er zijn altijd diverse aanbieders van foodboxen die een speciale paasbox lanceren. Traditiegetrouwen zijn onder andere HelloFresh en Albert Heijn hier erg druk en succesvol. De afgelopen jaren hebben 1000den klanten kunnen genieten van uniek samengestelde boxen. Ook in 2019 is er een speciale allerhande paasbox en komt HelloFresh weer met een volle box voor een heerlijk diner.

Feestelijke gerechten in de maaltijdbox

Marley Spoon heeft vaak een aantal feestelijke maaltijden die net even wat anders zijn als anders. De verwachting is dat ook Ekomenu en de Familiebox met een speciaal assortiment komen in de week van pasen. Het gaat hierbij dus niet om een volledig diner, maar losse maaltijden zoals die normaal ook in de boxen zitten. Je kunt online kiezen welke recepten je wilt bestellen.

Verspakketten

De grootste verrassing in 2019 is natuurlijk de opkomst van verspakketten. De verwachting is dat vooral huishoudens die nog even snel iets lekkers maar simpels op tafel willen zetten hier gebruik van gaan maken. Denk dan aan een lekkere gezonde maaltijdsoep, nasi of bami of Hollandse stamppot. Qua prijs liggen deze pakketten ook erg gunstig in de supermarktschappen. Voor enkele euro’s ben je klaar!

Waar moet ik op letten tijdens de paasdagen?
Het kan erg druk zijn rond 21 april en 22 april met de bezorging van boodschappen en verspakketten. Het is aan te raden om je bestelling vroegtijdig te plaatsen zodat je zeker weet dat bezorging mogelijk is. Een alternatief is natuurlijk om een verspakket in de supermarkt te halen (zoals een HelloFresh box bij PLUS) of eens een bezoekje te brengen aan de winkel van AH, Jumbo of PLUS.

Michiel

Mijn naam is Michiel en heb een voorliefde voor alles wat met koken te maken heeft. Koken is een van mijn favoriete bezigheden. Sinds ik een maaltijdbox gebruik heb ik veel nieuwe gerechten en smaken leren kennen. Op maaltijdbox.com blog ik daarover en vergelijk ik maaltijdboxen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.