Even voorstellen: Your Meal Planners

Deze week in de rubriek ‘even voorstellen’ is het woord aan Your Meal Planners. In dit artikel stellen ze zichzelf voor en kun je meer lezen over wat ze doen. Heb je zelf ook een nieuw foodbox initiatief, of ken je een bedrijf dat zich ook eens moet voorstellen op maaltijdbox.com? Neem dan contact met ons op.

Wat is Your Meal Planners?

Gezond eten zonder na te denken! Want dat laatste doen wij voor je. Wij zijn Rosa en Lucy, twee zussen, en wij geloven dat gezond eten lekker én simpel kan! Opgegroeid met een vader als groenteteler weten we hoe je groente in de lekkerste gerechten kan bereiden. Simpel en smaakvol. Want wij geloven in koken zonder gedoe. Met de maaltijdbox kies je voor eenvoudig, lekker en gezond. Wij bedenken elke week de lekkerste recepten, doen je boodschappen en laten het gratis bij je thuis bezorgen!


de persoonlijke box van contact


Hoe ziet jullie maaltijdbox eruit?

Onze maaltijdbox bestaat uit drie recepten die zowel vegetarisch als met vlees/ vis te bestellen zijn. Wij geven iedere box een persoonlijke touch door onze tips te delen over de restjes van een maaltijd, goed tegen voedselverspilling en hoe we de gerechten combineren met een volledig dagmenu. Je krijgt dus ook tips voor het ontbijt en de lunch. Deze recepten en tips ontvang je allemaal online, de zondag voordat de box bij jou thuis wordt geleverd. Zo ben je helemaal op tijd voorbereid op de Your Meal Planners maaltijdbox. Wij krijgen vaak de vraag waarom geen receptkaarten? Het antwoord is eenvoudig, we zitten met zijn allen zoveel op onze smartphones dat we denken dat een receptkaart niet nodig is om een maaltijd te bereiden en we op deze manier ook nog eens een hoop bomen kunnen besparen.

Wat is jullie doel met Your Meal Planners?

Ons doel is om aan iedere maaltijd genoeg groente toe te voegen. Hierin volgen wij de richtlijnen van het voedingscentrum. Je kan er dus vanuit gaan dat wij ervoor zorgen dat jij je vitaminen wel binnen krijgt als je onze maaltijden eet! En uit eigen ervaring ontdekten we dat we ons een stuk energieker gingen voelen door zo gevarieerd en zoveel mogelijk met het seizoen mee te eten. Kortom, onze maaltijdbox is ontstaan uit onze eigen passie voor gezond eten en leven, en wij willen onze ervaringen nu graag op deze manier delen. En nog een kleine afsluiter, onze box is eenmalig te bestellen dus je zit nooit vast aan een abonnement. En het fijne is dat het verrassend verslavend is, een gezonde levensstijl was nog nooit zo makkelijk.

Meer informatie over deze box en het concept van Your Meal Planners? Op de website yourmealplanners.nl vind je alle informatie!  

over yourmealplanners

Tip: Heb je de nieuwe informatie over Oh My Guts ook al gelezen? Ook dit concept is nieuw en is zeker het bekijken waard!

Marjon

Hoi, ik ben Marjon. Als jaren ben ik bezig met gezond koken. Dit werd eenvoudiger toen ik een maaltijdbox ging gebruiken. Tegenwoordig volg ik al het nieuws en blog ik regelmatig op deze website. Ik hou ervan nieuwe dingen uit te proberen en te experimenteren met groenten en vlees /vis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.