Oh My Guts logo

(1 Stem)
 • Vegetarische recepten
 • Familiebox (kids)
 • Biologisch
 • 3 maaltijden p/week
 • Eenmalige proefbox
 • 1 tot 5 personen
 • Vanaf €25,50 (1 pers. 3 maaltijden)

Oh My Guts maaltijdbox

Anno 2018 is gezond eten niet meer weg te denken uit onze tijdsgeest. Toch hangt er om de gezonde voedselhype wel een negatief imago: gezond eten kost veel tijd, is duur en saai. Kortom: gezond eten is simpelweg gewoon teveel gedoe. Zonde, vond Bente, oprichter van Oh My Guts. Gezond eten is er bij Bente namelijk met de paplepel ingegoten. Tel daar een grote passie voor koken bij op en het concept van Oh My Guts is geboren.

Het avontuur van Oh My Guts begon twee jaar geleden in Bente’s eigen keuken, waar zij zelf de maaltijden bedacht  én bereidde. Inmiddels is de eigen keuken omgeruild voor een eigen brandstore en telt Oh My Guts niet één, maar 15 werknemers. Samen werken zij aan een dezelfde missie: gezond eten makkelijk en toegankelijk maken voor iedereen. En dat lijkt ze aardig te lukken, want inmiddels kun je de Oh My Guts healthy meals door heel Nederland bestellen.

boxen van oh my guts

maaltijdbox gezond en detox

 • Standaard box (v.a. €27)
 • Vegetarische box (v.a. €25,50)
 • Familiebox foodbox (v.a. €48)
 • Voeg extra gerechten toe
 • Ook Detoxbox en catering
 • Gratis bezorg in heel Nederland

Wat is Oh My Guts?

Maar Oh My Guts is meer dan alleen lekker eten. Want naast lekker eten helpt Oh My Guts jou bij het behouden van een gezonde levensstijl. Daarom vind je bij ieder gerecht informatie over de ingrediënten die er in verwerkt zijn over wat deze precies voor jou doen. Zodat ook daadwerkelijk weet wát je eet.

Bij Oh My Guts kun je op ieder moment van de dag terecht voor jouw gezonde ontbijt, lunch of avondmaaltijd. Daarnaast biedt Oh My Guts ook twee boxen aan: de detoxbox, een wekelijks detox programma gemaakt in samenwerking met een voedingsdeskundige. Tijdens dit programma ontdoe jij je lichaam op een gezonde manier van ongezonde gifstoffen. De tweede box is de Oh My Guts maaltijdbox: een flexibel maaltijd abonnement waarbij jij zelf kiest waar en wanneer je deze wilt ontvangen.

gezonde kant en klaar maaltijden van oh my guts

Hoe werkt het abonnement?

Het Oh My Guts maaltijd abonnement is bedoeld om jouw dagelijkse bezigheden makkelijker te maken. Wanneer je kiest voor de maaltijdbox van Oh My Guts krijg je te maken met een flexibel abonnement. Klinkt eenvoudig, en dat is het ook. Jij bepaalt namelijk zelf wanneer en hoevaak de je box in kwestie ontvangt. Ga je een weekje op vakantie? Dan kun jij je abonnement gemakkelijk pauzeren. Is een compleet verzorgde maaltijdbox toch niet helemaal jouw ding? Dan kun je jouw abonnement iedere week stop zetten, zonder dat je hierna ergens aan vast zit.

Of dit alles was? Nog lang niet. Onze maaltijdbox komt namelijk in verschillende varianten. De family box: handig voor de grote én de kleine eters. Voor de vegetariërs onder ons hebben we de veggie box, boordevol gezonde vleesvervangers, zodat jij evengoed de juiste voedingstoffen binnenkrijgt. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om de box uit te breiden. Ben je bijvoorbeeld vegetarisch, maar eet je wel vis? Dat is voor ons geen probleem. Wil je naast je avondmaaltijd ook een vers ontbijt ontvangen? Het kan allemaal. Jij kiest uiteindelijk een box die bij jou past.

Wat voor gerechten vind je in de box?

De Oh My Guts Maaltijd box is de eerste en enige kant-en-klare maaltijd box waarbij je níet hoeft te koken. Dat wordt namelijk al gedaan in de keuken van Oh My Guts. Wanneer je kiest voor de maaltijdbox van Oh My Guts geniet je namelijk iedere week van een kakelvers menu, dat chef Justin met zorg voor jou heeft samengesteld, en waarbij rekening is gehouden met iedereen. Want gezond eten lekker en toegankelijk maken, dat is waar Oh My Guts voor staat.

Oh My Guts ervaringen
{{ reviewsOverall }} / 5 Gebruikers (1 Stem)
Kwaliteit producten
Aanbod
Bezorging
Wat andere zeggen.. Plaats een review
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Gecontroleerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Plaats een review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one