Disney Lightyear recepten in je HelloFresh box

Vanaf 3 augustus bekijk je op Disney Plus de nieuwe film Lightyear! De film gaat over Buzz Lightyear die we allemaal wel kennen uit de Disney-klassieker Toy Story. Speciaal rondom de lancering van deze nieuwe film heeft HelloFresh vanaf half augustus tot en met eind september elke week een speciaal Lightyear-recept op het menu! Deze thematische recepten zijn extra leuk en lekker voor kinderen. HelloFresh weet namelijk als geen ander hoe lastig het soms is om kinderen aan tafel te krijgen. En hoe leuk is het dan om een recept in het thema van hun favoriete TV-held op tafel te zetten! In deze blog lees je meer informatie over de Disney Pixar Lightyear recepten! Had je trouwens onze blog over de box van Green Chef ook al gezien?

Welke Disney Lightyear recepten staan er op het menu?

HelloFresh heeft echt haar best gedaan om een aantal toffe recepten te ontwikkelen die ontzettend leuk aansluiten op de nieuwste Disney-Film. Het zijn speciale buitenaardse recepten met natuurlijk verse ingrediënten maar dan nu met een vleugje Disney-magie. Zelf noemt HelloFresh het intergalactisch koken! Welke Disney-recepten staan er precies op het menu? Hieronder vind je het overzicht. Deze kan je kiezen vanaf half augustus tot en met eind september (week 32 tot en met week 38).

  • Melkwegstelsel van kipfilethaasjes
  • Sterrenstelsel van orzo
  • Buitenaardse honing-mosterd zalm
  • Orzo met kosmische knoflookgarnalen
  • Zonnegloed van kipfilethaasjes met aardappelpartjes
  • Kabeljauw met steraardappelen en kappertjes

overzicht-hellofresh-disney-pixar-lightyear-maaltijdenPrijzen winnen met jouw Lightyear recept

Kies je een Disney Lightyear recept? Dan kan je ook nog eens leuke prijzen winnen. Wanneer je zo’n Disney menu kiest ontvang je namelijk ook een speciale geheime missie in jouw box. Heb je de missie volbracht? Dan kan je een foto maken en deze inzenden naar product.marketing@hellofresh.nl. Elke week wordt er 1 winnaar geselecteerd. De winnaar krijgt Disney-verrassingspakket plus een kortingscode voor een gratis HelloFresh box

Wat is de Disney Lightyear film?

Lightyear is de nieuwste film op Disney Plus. De film is eigenlijk een spin-off van de bekende Disney-klassiekers Toy Story. In Lightyear zien we het ontstaansverhaal van Buzz Lightyear, het bekende personage uit Toy Story. In deze film staat Buzz voor een enorme uitdaging waar hij onder andere de grote robot keizer Zurg moet verslaan.

Hans

Ik test regelmatig nieuwe maaltijdboxen en schrijf hier reviews over. Daarnaast houd ik het laatste nieuws nauwlettend in de gaten. Een nieuwe box, of een andere update? Dan vind je dit terug in mijn blogs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *