Green Chef

green chef logoGreen Chef is de nieuwe maaltijdbox die speciaal is ontworpen aan te sluiten bij je persoonlijke doelen voor gezond eten. Of je nu een keto-dieët volgt, op zoek bent naar veganistische of vegetarische recepten of gewoon uw dieet gezonder wilt maken met koolhydraatarme maaltijden: de Green Chef maaltijdboxen bieden het allemaal. Je hebt volledige controle over je eigen gezonde eetplan met elke week 16 nieuwe smakelijke recepten om uit te kiezen. Bij Green Chef heb je de keuze uit specifieke leefstijlen die zich richten op een keto of koolhydraatarme, maar ook vegan, vegetarisch, pescotarisch en flexitarisch.

Gezonde maaltijden van Green Chef

Gezond eten is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met Green Chef als je maaltijd-leverancier kun je thuis gezonde recepten bereiden met hoogwaardige en verse ingrediënten die aan huis worden bezorgd. Omdat alle recepten zijn ontworpen door deskundige voedingsdeskundigen / diëtisten kun je er zeker van zijn dat je altijd een voedzame maaltijd bereidt (minimaal 250 gram groente per portie). Met smakelijke recepten die elke week worden toegevoegd is het nog nooit zo eenvoudig geweest om je aan je dieet te houden of je gezondheidsdoelen te behalen. Je hoeft zelf weinig meer voor te breiden: je krijgt alles thuisbezorgd (boodschappen en recepten) en hoeft dus zelf geen voorwerk meer te doen. De gerechten zijn altijd snel op tafel te zetten (gemiddeld tussen de 25 en 30 minuten bereidingstijd).

Voordelen

 • Elke week kan je 3, 4 of 5 gerechten kiezen uit een wisselend aanbod van 16 maaltijden.
 • De box is te bestellen voor 2 personen of 4 personen.
 • Het is eenvoudig om je account te beheren en de app te gebruiken om het recept van je keuze te bereiden en je favorieten een beoordeling te geven.
 • Je kunt je abonnement op de Green Chef box ook op elk moment pauzeren of opzeggen.
 • Alle gezonde recepten zijn ontworpen met jou in gedachten. De chef’s maken en bewerken de recepten op basis van feedback en reviews van klanten.
 • De voedzame gerechten zijn ontwikkeld door erkende diëtisten en voedingsdeskundigen.

gezonde recepten green chef kiezen

Hoe werkt Green Chef?

Het bestellen van jouw maaltijdbox is eenvoudig. Kies als eerst een dieetvoorkeur. Daarbij moet je een keuze maken uit de verschillende box-groottes (2 personen of 4 personen) en een aantal maaltijden kiezen dat je per week wilt laten bezorgen (3, 4 of 5 gerechten per week). Op basis van deze keuzes wordt je persoonlijke account geactiveerd. Je kunt nu de maaltijden gaan kiezen. Er is een wekelijks aanbod van 16 recepten. Je sluit direct een flexibel abonnement af. Dat betekent dat je wekelijks automatisch een nieuwe box geleverd krijgt, tenzij je het abonnement pauzeert of annuleert.

Welke 6 dieetvoorkeuren / leefstijlen kan ik kiezen bij Green Chef?

 1. Veganistisch (vegan): volledige plantaardige maaltijden vol met vezels en goede vleesvervangers.
 2. Vegetarisch: een lekkere variërend eetpatroon zonder vlees en vis.
 3. Keto: maaltijden waarbij de focus ligt op weinig koolhydraten, met veel eiwitten en groente.
 4. Koolhydraatarme: maximale beperking van koolhydraten in de recepten, met o.a. veel noten, vis en zuivel.
 5. Flexitarische: voor iedereen die afwisselend vegetarisch recepten maar ook vis en vlees wil eten.
 6. Pescotarisch: een leefstijl met veel maaltijden zonder vlees en enkele opties met vis.

Wat kost een Green Chef maaltijdbox?

De actuele prijzen van de boxen van Green Chef in mei 2024 zijn in de tabel hieronder te vinden. Zo kun je al genieten vanaf €52,99 voor 2 personen en 3 maaltijden per week. Eventueel kun je ook gebruik maken van een actievoucher of kortingscode van Green Chef. Je ontvangt van vaak korting op de eerste box of eerste 2 / 3 leveringen. Deze kortingsvouchers verzamelen we voor jou op een speciale pagina.

# Soort box Weekprijs * Kosten maaltijden Prijs per portie
2 personen & 3 gerechten 52,99 47,00 7,83
4 personen & 3 gerechten 84,99 79,00 6,58
2 personen & 4 gerechten 66,99 61,00 7,63
4 personen & 4 gerechten 109,99 104,00 6,50
2 personen & 5 gerechten 79,99 74,00 7,40
4 personen & 5 gerechten 129,99 124,00 6,20

* Let op: de weekprijs is de totale prijs inclusief bezorging 

prijzen maaltijdbox green chef bestellen


Wat houdt de keto-leefstijl in?
Deze maaltijdbox wil een gemakkelijkere, handigere manier bieden om een ​​keto-dieet te volgen waar je je gemakkelijk aan kunt houden. De keto-recepten bevatten niet meer dan 20 gram netto koolhydraten per portie, en ze hebben ook een optie met minder koolhydraten als keto niet voor jou is.

Wat voor ingrediënten gebruikt Green Chef?
De lekkerste maaltijden beginnen met de meest verse (biologische) ingrediënten. Daarom kiezen ze de beste leveranciers om ervoor te zorgen dat alle gezonde recepten in je box ongelooflijk smaakvolle producten gebruiken.Ze zorgen ervoor dat het vlees en de vis in het keto-dieetplan afkomstig zijn van leveranciers die verantwoord telen, produceren en inkopen. Deze korte toeleveringsketen betekent dat alle dieetopties, inclusief de plantaardige veganistische recepten, de meest verse groenten bevatten.

Hoeveel bezorgkosten moet ik betalen?
Het bezorgen van jouw Green Chef box kost €5,99. Of je nu een box met 3 of 5 gerechten besteld; de leverkosten zijn altijd hetzelfde.

Wanneer wordt mijn box bezorgd?
Op basis van jouw adres / regio kun je een bepaalde bezorgdag en tijd selecteren als je de box gaat bestellen. Je kiest hier altijd een tijdsslot. Op de dag van levering ontvang je een sms met meer informatie over de levering van je bestelling (indicatie van de bezorgtijd).