Wijnbox

Wil je optimaal genieten van de gerechten uit jouw maaltijdbox? Dan mag een wijnbox eigenlijk niet ontbreken. In een wijnbox zitten een aantal verschillende soorten wijnen die precies matchen met de gerechten in jouw box. Op dit moment is HelloFresh de enige maaltijdbox waar je wekelijks een wijnbox kunt meebestellen. Deze box bevat 2 flessen wijn met een inhoud van 375 ml, en passen bij 2 of meer van de gerechten uit je maaltijdbox. De wijnbox van Hello-Fresh kun je dus ook alleen bestellen in combinatie met de maaltijdbox.

Waarom een wijnbox?

  • Veel gerechten komen nog beter tot hun recht met een goede wijn
  • Zelf weet je vaak niet welke wijn geschikt is bij een bepaalde maaltijd
  • Op de receptenkaarten vind je welk gerecht bij welke wijn hoort
  • Ideaal voor in het weekend

wijnbox

De HelloFresh Wijnbox

HelloFresh is op dit moment de enige maaltijdbox-aanbieder waar je ook wekelijks een wijnbox kunt bestellen. Wekelijks selecteert HelloFresh 8 verschillende wijnen, en adviseren ze welk gerecht past bij welke wijn. De wijnbox van HelloFresh kost €9,00 en bevat 2 flessen wijn van 375 ml. De wijnen zijn hoofdzakelijk afkomstig uit Portugal, Spanje en Italië. Het is alleen mogelijk om de wijnbox te bestellen in combinatie met een maaltijdbox. De wijnbox afzonderlijk bestellen is dus niet mogelijk. Mogelijk komt er op termijn ook een bierpakket van deze aanbieder.

hellofresh-wijnbox

Een losse wijnbox bestellen

Ben je wel enthousiast over een wekelijkse, tweewekelijkse of misschien maandelijkse wijnbox? Maar wil je dit niet in combinatie met een maaltijdbox bestellen? Er zijn verschillende wijnabonnementen waar je gebruik van kunt maken. Populaire aanbieders zijn onder andere Tasteclub, Wineclub, en Vinobox. Het idee is hier dat je elke maand een box met wijnen ontvangt die passen bij jouw smaak. Uiteraard wordt je ook geïnspireerd door nieuwe wijnen .