Win een droomreis met de Familiebox

Heb jij ook zo’n zin in de zomervakantie? Misschien dat deze vakantie voor jou nog een stukje leuker kan worden. Er is namelijk een hele gave maaltijdbox actie aan de gang. Los van de reguliere kortingsacties van bijvoorbeeld HelloFresh, Albert Heijn en Marley Spoon (waarbij je korting krijg op je eerste box) heb je nu de kans een heuse droomreis te winnen. De vakantie ter waarde van €2500 is voor iedere klant van de Familiebox (onderdeel van Bilder en de Clercq) te winnen. In deze blog leggen we uit hoe de actie werkt, wat de voorwaarden zijn en waarom je sowieso eens zo’n gezinsbox moet proberen.

Vakantie winnen bij de Familiebox t.w.v. €2500

Ja je leest het goed; een vakantie ter waarde van €2500! Als je tussen 10 maart en 9 april een Familiebox besteld en laat bezorgen ding jij automatisch mee. Één box betekent 1 lot voor jouw Droomreis. Je kunt zo vaak meedoen in de actieperiode als je zelf wilt. De winnaar wordt op 12 april 2019 bekend gemaakt. De prijs wordt uitgekeerd in de vorm van een automatische overschrijving naar je bankrekening. Je kunt hem dus helemaal zelf ‘vrij’ besteden. Wat helemaal geweldig is; de regulier kortingsacties is ook nog geldig. Op de eerste 2 boxen ontvang je 25% korting. Wil jij ook zo’n toffe droomvakantie winnen voor jou en je gezin? Lekker met je kinderen naar Frankrijk, Spanje, Canarische eilanden, Turkije, Egypte, of misschien wel Italië, Portugal of een verre vliegvakantie. Naar de zon, of naar de sneeuw? Jij kunt het helemaal zelf beslissen.

Hoe maak je kans op deze maaltijdbox droomreis?

Het is heel simpel. Als jij nu een van de maaltijdboxen van de familiebox besteld (in de periode van 10 maart 2019 tot 9 april 2019) ontvang jij een lot in je persoonlijke account. Het maakt niet uit of je een kleine box voor 2 personen of grote familiebox voor 4 personen besteld. Je kunt in de actieperiode dus ook vaker dan 1 keer meespelen. Elke bezorging in deze periode levert je een geldig lot op. Er is 1 prijs van €2500 en deze wordt niet verdeeld onder meerdere klanten.

Direct deelnemen?
Wil jij ook direct meespelen met deze vakantie maaltijdbox loterij? Plaats dan direct online je bestelling bij de Familiebox. Binnen enkele minuten is je box besteld en kun jij je persoonlijke gerechten kiezen. Wekelijks wisselt het aanbod en kun je kiezen voor nieuwe recepten. Deze box is met name geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen. De recepten zijn eenvoudig te bereiden en toegankelijk qua smaak. Bovendien natuurlijk ook erg gezond (voldoende groente). Wij wensen je veel succes met deze droomreis loterij en eet smakelijk met de Familiebox!

Hans

Ik test regelmatig nieuwe maaltijdboxen en schrijf hier reviews over. Daarnaast houd ik het laatste nieuws nauwlettend in de gaten. Een nieuwe box, of een andere update? Dan vind je dit terug in mijn blogs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *