Top 9 Allerhande box recepten

Heb jij de heerlijke recepten van Albert Heijn wel eens geprobeerd? Vroeger misschien wel eens gekookt met de Allerhande (magazine & online platform met recepten van AH)? Nu de Albert Heijn box volledig vernieuwd is moet je zeker een het actuele aanbod bekijken. Elke week kan je kiezen uit 9 nieuwe recepten. Speciaal voor jou hebben we in deze blog onze 9 favoriete allerhande box recepten voor je op een rijtje gezet. Een mix van vis, vlees en vegetarische specialiteiten. Het mooie van deze maaltijdbox is; per gerecht kun je kiezen of je dit voor 2 of 4 personen wilt koken. Ook kun je wekelijks eenvoudig wisselen van aantal recepten (bijvoorbeeld de ene week 2 en de andere week 5).

€3
Bekijk kortingscode
allerhande box logo 2019

€3 korting per gerecht

Nu tijdelijk €3,00 korting per gerecht (tot €15 korting)
Bekijk code

De 9 beste maaltijden uit de Albert Heijn box

Wij zijn bij maaltijdbox.com gek van de buitenlandse keuken. Een van de redenen om te kiezen voor een maaltijdbox is ook om geïnspireerd te worden. Nou dat is bij de nieuwe AH box wel mogelijk. In onze top 9 staan veel gerechten met buitenlandse invloeden. Dit combineren we met onze voorliefde voor seizoensgroenten en verse groenten. We zijn ook erg benieuwd naar jouw Allerhande toplijst en recepten. Deze kun je delen met onze via social media of reageren onder dit bericht.

  1. Ri­sot­to ka­bel­jauw, cho­co­mous­se, bub­bels
  2. Gra­tin van knol­sel­de­rij met brie & ap­pel
  3. Noe­del­roer­bak met ya­ki­to­ri run­der­reep­jes
  4. Bloem­kool­piz­za met to­nijn, broc­co­li & ui
  5. Ve­ga­bur­ger met aard­ap­pel­tjes & sa­la­de
  6. Vis te­riy­a­ki met su­gar­snaps & cas­hew­noot
  7. La­sag­ne van cour­get­te & Par­me­zaan­se kaas
  8. Stamp­pot met boe­ren­kool & een ge­hakt­bal
  9. In­di­a­se pom­poen-kip­cur­ry, bloem­kool­rijst

AH box bestellen met Cadeaupakket in juli 2019

Het is sinds kort mogelijk om je boxen automatisch in te plannen met een speciale box-planner. Als jij op die manier 4 boxen bij AH hebt besteld krijg je een gratis cadeaupakket ter waarde van €25. In dit pakket zitten allerlei lekker artikelen en handige kookproducten. Deze actie is geldig voor nieuwe en bestaande klanten. Het pakket wordt automatisch toegevoegd aan je vierde ingeplande bestelling. Zo af en toe kan het voorkomen dat je andere gesponsorde gratis artikelen in de box vind. Je zit trouwens niet vast aan een abonnement of contract. Je kunt wekelijks zelf bepalen wanneer en waar jij de AH-box wilt ontvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *