Samenwerking tussen HelloFresh en Unicef

Afgelopen week had HelloFresh samen met Unicef een hele mooie actie die we van harte toejuichen. Terwijl veel Nederlanders tijdens de feestdagen lekker aan een heerlijk kerstdiner zitten, zijn er op veel plekken in de wereld mensen die dit maar al te graag eens zouden willen meemaken. De kerst is traditiegetrouw een periode waarin we als samenleving meer dan in andere weken naar elkaar omkijken en onze medemens willen helpen. Zo zijn er veel bedrijven waarbij medewerkers hun kerstpakket kunnen doneren aan een goede doelen organisatie of weggeven aan een kerkelijke instantie of hulporganisatie.

Unicef helpt vluchtelingen samen met HelloFresh

In december 2019 heeft HelloFresh een fantastische samenwerking aangekondigd met Unicef. Jij kan een week je box pauzeren om maar liefst 100 kinderen een fantastisch lekker en bovendien voedzame maaltijd te geven.

Wat houdt deze actie met Unicef in?

December draait ook bij HelloFresh natuurlijk om lekker eten, samen met elkaar. Familie en vrienden komen op bezoek en je luidt samen het nieuwe jaar in tijdens oud en nieuw. Helaas is dit niet overal in de wereld zo feestelijk. Dit kan Unicef maar al te goed bevestigen. Daarom hebben deze twee organisatie de handen ineen geslagen om kinderen (vluchtelingen) in het Midden-Oosten te helpen.

Een voorbeeld is de voerjarige Fariba. Zij woont in een vluchtelingenkamp in de buurt van Athene. Fariba en de andere kinderen in het vluchtelingenkamp hebben het moeilijk in deze koude periode. De winter is altijd extra intensief voor mensen in vluchtelingenkampen. Jij kunt nu je steentje bijdragen om deze kinderen een feestelijke kerst te bezorgen.

Pauzeer jij een box in December in verband met vakantie of feestdagen?

Je kunt dan op HelloFresh.nl de waarde van je gepauzeerde box doneren aan Unicef. Hierdoor kan de hulporganisatie maaltijdvervangers voor meer dan 100 kinderen realiseren. Je kunt ook zelf een extra bijdrage leveren via de website van Unicef zelf. Dit kan via www.unicef.nl. We hopen natuurlijk dat zoveel mogelijk maaltijdbox klanten aan deze actie deelnemen. Wellicht zullen dan ook andere maaltijdbox leveranciers volgend jaar op deze manier een bijdrage leveren. Wij vinden dit een mooi voorbeeld van HelloFresh waarmee ze laten zien ook maatschappelijk hun verantwoordelijkheid te willen nemen. Recentelijk is er ook zo’n samenwerking geweest met de voedselbank.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.