De beste maaltijdbox aanbiedingen voor januari 2020

Het is weer een nieuw jaar, en dat brengt natuurlijk ook weer allerlei goede voornemens met zich mee. Wil jij in 2020 afvallen, beter op je voeding letten, gezonder eten of meer tijd voor je familie overhebben? Voor al deze goede voornemens biedt de maaltijdbox uitkomst. Met zo’n box bomvol verse producten en recepten bereid je namelijk zonder moeite 3, 4 of 5 dagen per week een gezonde, snelle en gevarieerde maaltijd. Juist in de maand januari besluiten veel mensen om hier mee aan de slag te gaan. Immers, een nieuw jaar betekent ook weer nieuwe kansen. In de eerste maand van het jaar zijn er dan ook tal van mooie aanbiedingen. In deze blog verzamelen we voor jou de beste maaltijdbox aanbiedingen van januari 2020. 

  • Veel mensen beginnen deze maand weer met goede voornemens
  • Gezond eten en meer tijd overhouden voor het gezin en vrienden zijn vaak gehoorde voornemens
  • Een maaltijdbox biedt hierin uitkomst: zonder gedoe en moeite zet je gemakkelijk elke avond een gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel
  • In januari 2020 zijn er veel gave acties en aanbiedingen waar je als (nieuwe) klant van kunt profiteren
  • Bijvoorbeeld 50% korting op een eerste box, €25,00 korting, of 4 x €10 op de eerste boxen

Een maaltijdbox met korting in januari 2020

“Een maaltijdbox, dat is toch ontzettend duur?” Dit is iets wat je vaak hoort van mensen die zelf geen maaltijdbox gebruiken. Voor veel mensen blijkt dat zo’n foodbox in de praktijk helemaal niet duurder is, of zelfs geld bespaart. Als je nog niet zeker weet of het ook iets voor jou is kan je het in de eerste maand van 2020 ook extra voordelig uitproberen. In de onderstaande tabel vind je namelijk de beste acties en aanbiedingen. Zo probeer je een maaltijdbox voor 2 personen met 3 maaltijden al vanaf €20,47.

MaaltijdboxKortingGeldig tot
HelloFreshTot 50% korting op eerste box31-1-2020
Marley Spoon4 keer €10,00 korting31-1-2020
Ekomenu25% korting op de eerste box31-1-2020
Willem&Drees€10,00 korting op de eerste box31-1-2020
Familiebox40% korting op de eerste box31-1-2020

Meer informatie over de januari-acties

Wil jij januari ook gezond van start met een maaltijdbox? Mogelijk heb je nog wat vragen. Hieronder behandelen we de meest gestelde vragen.

Wat is een maaltijdbox?
Een maaltijdbox is een pakket met daarin alle ingrediënten en bijbehorende recepten voor 3, 4, of 5 maaltijden per week. Met een maaltijdbox hoef je zelf niet te bedenken wat je gaat eten, en hoef je ook niet naar de supermarkt. Op een vast moment in de week wordt de box meestal gratis thuisbezorgd. Dankzij het flexibele lidmaatschap beslis jezelf wanneer je wel en geen box ontvangt.

Hoeveel korting kan ik krijgen?
Bij HelloFresh heb je nu de hoogste korting. Daar kun je namelijk kiezen voor 50% korting op je eerste box. Als je kiest voor een box met 3 maaltijden voor 2 personen betaal je geen €40,95, maar slechts €20,47. Een korting van liefst €20,48!

Waarom krijg ik korting?
Maaltijdbox-aanbieders zijn continue op zoek naar nieuwe klanten. Omdat ze overtuigd zijn van hun concept, zijn ze bereid jou tegemoet te komen met een hoge korting. Op die manier kan jij het heel laagdrempelig en voordelig uitproberen. Bevalt de box, en wil je ‘m blijven gebruiken? Dan betaal je daarna het reguliere tarief. Marley Spoon heeft nu een actie waarbij je €10,00 korting krijgt op de eerste 4 boxen.

Gelden de acties alleen voor nieuwe klanten?
De meeste kortingsacties voor maaltijdboxen in januari 2020 gelden alleen voor nieuwe klanten. Ben je al klant bij HelloFresh of Marley Spoon? Houd je mail en brievenbus dan goed in de gaten. Regelmatig sturen ze acties naar inactieve klanten met als doel dat jij jouw account weer heractiveert.

Kan ik meerdere boxen met korting proberen?
Natuurlijk kun je gebruik maken van verschillende actiescodes bij de verschillende aanbieders. Een week HelloFresh, een week Marley Spoon, een weekje Ekomenu, etc. Het voordele hiervan is dat je een lange periode heel voordelig kunt koken. Je kunt de boxen dan goed met elkaar vergelijken en de beste box kiezen. Let er wel op dat je de verschillende abonnementen op tijd opzegt om te voorkomen dat je opeens meerdere boxen geleverd krijgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *