Nieuw: De Presto Maaltijdbox van Picnic

Nederland is weer een maaltijdbox rijker: De Presto Maaltijdbox van Picnic. Online supermarkt Picnic verovert sinds een aantal jaren de online boodschappen markt in Nederland. Het leek een kwestie van tijd tot Picnic met een eigen foodbox zou komen. En met de lancering van Presto is dit nu officieel. De box is op dit moment nog maar beschikbaar voor een klein deel van de klanten van Picnic. De verwachting is dat het nieuwe product snel beschikbaar wordt voor alle klanten. In deze blog lees je alles wat we tot nu toe weten over Presto.

Wat we nu weten over Presto van Picnic

  • De box is sinds dit weekend beschikbaar in de App
  • De App wordt eerst getest bij een deel van de klanten
  • De verwachting is dat het snel wordt uitgerold voor alle klanten
  • Klanten kunnen kiezen uit 6 maaltijden voor 2 personen, en 4 maaltijden voor 4 personen
  • Maaltijden zijn beschikbaar vanaf €9,95 (2 personen) en €15,95 (4 personen)

Presto Picnic maaltijdbox

Gaat Presto de maaltijdbox-markt veroveren?

Presto van Picnic is een belangrijke nieuwe speler op de Nederlandse maaltijdbox-markt. Picnic heeft al ontzettend veel klanten die graag hun boodschappen online doen. In een klap hebben tienduizenden klanten nu ook de keuze uit deze handige foodbox. Wij verwachten dat klanten het gemak van Presto snel zullen waarderen. Maar wat kunnen we al zeggen over hoe Presto van Picnic zich verhoudt ten opzichte van andere boxen als HelloFresh, Marley Spoon of Ekomenu?

  • De maaltijden voor 2 personen zijn beschikbaar vanaf €9,95. Dat is goedkoper dan HelloFresh, AH of Marley Spoon
  • De maaltijden voor 4 personen zijn beschikbaar vanaf €15,95. Ook dat is goedkoper dan bij andere boxen
  • Er zijn 6 maaltijden voor 2 personen en 4 maaltijden voor 4 personen. De keuze in maaltijden ligt een stuk lager dan bijvoorbeeld Marley Spoon (inmiddels keuze uit 20 recepten!)
  • Het grote voordeel van Presto is – net als bij Albert Heijn – dat je eenvoudig een maaltijd aan je bestelling kunt toevoegen. Je hebt niet te maken met een abonnement.

Grote gelijkenis met de Allerhande Box
De Presto maaltijdbox van Picnic doet ons het meeste denken aan de vernieuwde Allerhande Box. Bij AH heb je wekelijks de keuze uit 9 recepten voor 2 of 4 personen. Het prijsniveau van Albert Heijn is vergelijkbaar. En ook bij AH kan je eenvoudig één losse maaltijd aan je boodschappen-bestelling toevoegen. Je zit dus niet vast een een abonnement.

makkelijke recepten en verspakketten bij picnic
Ook verspakketten en recepten beschikbaar in Picnic App

Klanten van Picnic vinden nog meer nieuwe producten terug in de App. Het is nu ook mogelijk om recepten in één keer aan je bestelling toe te voegen. Met een druk op de knop liggen alle benodigde ingrediënten voor bijvoorbeeld kabeljauwfilet met pasta en trostomaatjes in jouw winkelmandje. Gek genoeg zijn de prijzen van deze “recepten” lager dan de prijs van een maaltijd in Presto. Ook biedt Picnic haar klanten speciale verspakketten. Dit zijn feitelijk maaltijdpakketten met daarin alle benodigde ingrediënten. Vaak moet alleen het vlees of vis nog zelf worden toegevoegd.

Michiel

Mijn naam is Michiel en heb een voorliefde voor alles wat met koken te maken heeft. Koken is een van mijn favoriete bezigheden. Sinds ik een maaltijdbox gebruik heb ik veel nieuwe gerechten en smaken leren kennen. Op maaltijdbox.com blog ik daarover en vergelijk ik maaltijdboxen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.