Grootste keuze uit recepten bij Marley Spoon

Ook in mei 2022 kun je bij Marley Spoon weer wekelijks terecht voor heerlijke maaltijden en recepten. De boxen van Marley Spoon worden doorgaans erg goed beoordeeld. Niet alleen de kwaliteit van de ingrediënten en de bezorging, maar vooral de receptkwaleit. Om dit aspect nog wat extra kracht bij te zetten kun je bij Marley Spoon nu kiezen uit 20 recepten per week. Ja, je leest het goed. 20 verschillende maaltijden per week. Vanuit je account kun je zelf een selectie maken uit deze twintig recepten.

De verschillende recepten van Marley Spoon

Om aan te geven waarom jij door deze aanpassing maar weer eens een keer zo’n foodbox moet proberen hebben we hieronder een aantal situatie geschetst die nog wel eens voorkomen bij klanten die regelmatig eten met een kookbox. De uitgebreidere receptenkeuze van Marley Spoon kan dit wel eens gaan oplossen:

 • Ik wil volledig vegetarisch eten, maar de recepten hiervoor zijn vaak te beperkt
 • Ik wil alleen maar snelle recepten koken, maar er worden er te weinig aangeboden
 • Ik wil alleen gerechten met vis eten
 • Ik wil uitsluitend maaltijden met vlees eten

Met wekelijks 20 recepten meer keuze

De 4 voorbeelden hierboven geven aan aantal situaties aan waarmee sommige klanten te maken krijgen. Met een voorselectie van 20 recepten kun je altijd 100% vegetarisch eten, of 100% vlees of vis gerechten kiezen. Ideaal dus voor mensen met deze specifieke wensen. Marley Spoon gaat nog een stap verder door hun gerechten te clusteren in categorieën en daarbij ook dieetwensen en levensstijlen integreren. De werken op dit moment met de volgende 12 recept-classificaties:

 1. Glutenarm
 2. Caloriearm
 3. Koolhydraatarm
 4. Binnen 30 minuten klaar
 5. Vlees
 6. Vis
 7. Gevogelte
 8. Gezonde keuze
 9. Kindvriendelijk
 10. Zuivelarm
 11. Vegetarisch
 12. Pittig

Waarom kiezen voor Marley Spoon in 2019?

Door de nieuwe strategie van Marley Spoon heb je als klant nog meer de touwtjes in handen. Deze aanbieder heeft een super flexibel concept met super ruime bezorgmogelijkheden, bestelmomenten, receptenkeuze en productvariatie. In de toekomst verwachten we nog veel meer nieuwe aanpassingen van Marley Spoon. In een recente presentatie werd gezegd dat er niet wordt uitgesloten het aanboden van 20 naar bijvoorbeeld 30 recepten per week te verhogen. Mogelijk komt er ook een meer individueel aanbod op basis van je persoonlijk wensen, gezinssituatie en bestelgeschiedenis. Het meest ideale zou natuurlijk zijn dat Marley Spoon op termijn zo goed wordt in het voorspellen van je eetwensen dat je zelf niet meer “hoeft” te kiezen. Maar dat lijkt vooralsnog toekomstmuziek.

Profiteren van korting in mei 2022?

Op dit moment is er een interessant Marley Spoon actiecode beschikbaar waarmee je tot 4 keer €10 korting krijgt. Dus niet alleen korting op je eerste box, maar juist ook op de volgende bestellingen. Deze Marley Spoon deal vind je hier.

Marjon

Hoi, ik ben Marjon. Als jaren ben ik bezig met gezond koken. Dit werd eenvoudiger toen ik een maaltijdbox ging gebruiken. Tegenwoordig volg ik al het nieuws en blog ik regelmatig op deze website. Ik hou ervan nieuwe dingen uit te proberen en te experimenteren met groenten en vlees /vis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.