Het nieuwe Ekomenu: Mijn persoonlijk menu 2019

Gezond eten, een gezondere levensstijl, bewuster met je eten bezig zijn of meer focus op calorieën? Veel mensen worstelen met deze vragen. Hoe kan ik eenvoudig, zonder er al te veel tijd aan kwijt te zijn, gezonder koken. Ekomenu, een van de maaltijdbox-aanbieders in Nederland, speelt daar al jaren op in. De boden diverse verschillende menu’s aan gericht op specifieke eetwensen en leefstijlen. In 2019 is hier een grote verandering in doorgevoerd. Ekomenu heeft een nieuwe menu geïntroduceerd. Eigenlijk is dit een menu waarin alle andere menu’s zijn samengevoegd. Het ‘mijn persoonlijke Ekomenu’ is een maaltijdbox met maximale vrijheid doordat je zelf gerechten kan kiezen. Op basis van je voorkeur wordt er een pre-selectie gemaakt van maaltijden die passen bij wat jij zoekt. In dit nieuwsbericht bespreken we kort alle updates:

Het nieuwe Ekomenu: alles vanuit 1 menu

Wie Ekomenu kende in 2018 heeft wellicht wel eens een losse box besteld. Bijvoorbeeld een box voor zwangere vrouwen, een box voor vegetarische maaltijden of veganistische recepten. Wanneer je nu naar ekomenu.nl gaat zul je zien dat de lossen menu’s zijn verdwenen. Door te klikken op “mijn persoonlijk menu” kun je aan de slag gaan met het samenstellen van je box. Kies 2 of 4 personen en hoeveel maaltijden je wilt bestellen bij Ekomenu (standaard 3 per week). Nu ben je op het punt gekomen waar de magie begint. Kies een van de 12 levensstijlen en de maaltijdselectie wordt gemaakt:

 1. variatie met vlees, vis, vega
 2. wereldeters familie
 3. easy going
 4. 9 maanden
 5. vegetarisch
 6. easy vegan
 7. glutenvrij
 8. lactosevrij
 9. koolhydraatarm
 10. afvallen
 11. diabetes
 12. streek

Recepten kiezen bij Ekomenu in juli 2022

Wanneer je bijvoorbeeld kiest voor menu 5 zul je uitsluitend recepten zonder vis en vlees ontvangen. De gekozen maaltijden lichten op in de bestelmodule doordat er een groene lijn omheen komt. Je kunt eventueel nog zelf wisselingen doorvoeren, je zit dus nergens aan vast. Wekelijks wisselt het aanbod en komen er 15 nieuwe gerechten in het menu. Dit menu bestel je trouwens zonder een vast contract. Je kunt elke week zelf bepalen of je wel of niet wilt bestellen. De boxen zijn af te halen bij een winkel in de buurt of worden gratis bij je aan huis bezorgd.

Ekomenu bestellen met voordeel?

Speciaal voor jou is er de mogelijkheid om dit persoonlijke menu goedkoop uit te proberen. Gebruik hiervoor de kortingscode van Ekomenu. Hiermee krijgt je direct 25% voordeel op je persoonlijke box. Handig toch? Let wel op dat deze actie geldt voor nieuwe klanten. Bestaande klanten hebben andere acties.

Michiel

Mijn naam is Michiel en heb een voorliefde voor alles wat met koken te maken heeft. Koken is een van mijn favoriete bezigheden. Sinds ik een maaltijdbox gebruik heb ik veel nieuwe gerechten en smaken leren kennen. Op maaltijdbox.com blog ik daarover en vergelijk ik maaltijdboxen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.