Op basis van DNA-testen je voeding verbeteren?

We kunnen binnenkort heel want nieuwe ontwikkelingen verwachten bij Ekomenu. Vorige week schreven we al over het vernieuwde mijn persoonlijk menu. Nu komen ze mogelijk weer met een heel interessant nieuw concept op de markt:

Maaltijdboxen en maaltijdpakketten zijn ongekend populair in Nederland en veroveren een warm plekje in de harten van vele huishoudens. Gemak, géén keuzestress, verse producten en snelle maaltijden zorgen ervoor dat deze boxen gretig aftrek vinden. Nu met een extra gratis service: voedingsadvies en leefstijl-testen op DNA, intoleranties of bloedwaarden. Zodat consumenten beter kunnen bepalen welke leefstijl en voeding bij hen past. Ekomenu is de eerste leverancier die deze functionaliteiten aanbiedt.

DNA-test primeur

Ekomenu, die maaltijdboxen verkoopt met daarin 100% biologische producten, gaat nog een stapje verder om mensen hun optimale eetpatroon te laten ontdekken en ze daarbij een helpende hand te bieden. Een belangrijke tool is de DNA-test: deze toont welke leefstijl bij je past, wat jouw gevoeligheden zijn en welke recepten geschikt zijn voor de consument. Ekomenu introduceert deze test in samenwerking met Mijn Labtest.

Suikervrij

Ekomenu geeft aan: ‘Gezond eten, minder vlees, suikervrij, biologisch, vegan, koolhydraatarm, afslanken, diabetes, allergieën of glutenvrij. Een paar trending thema’s die dagelijks miljoenen Nederlanders bezighouden. Maar hoe hier precies mee om te gaan is vaak lastig. Ze zoeken daarbij advies op internet en in boeken. Ekomenu biedt hulp. Klanten ontvangen gepersonaliseerde menu’s die volledig zijn afgestemd op leefstijl, allergieën of aandoeningen als diabetes. We werken daarbij intensief samen met kennispartners zoals Diabetes Fonds, TNO, zorgverzekeraars en Wageningen Universiteit’.

De Nationale GezondheidsBeurs

Op het Ekomenu paviljoen van 7-10 februari op de Nationale Gezondheidsbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht, presenteert Ekomenu haar nieuwe functionaliteiten. Ekomenu nodigt ook graag jou als klant of geïnteresseerde uit om de beurs te bezoeken en een kijkje te nemen op het paviljoen. Via deze link krijgen de eerste 100 gegadigden een gratis kaartje (ter waarde van € 20). Ben je nummer 101 of later, dan krijg je 50% korting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *