Dinnerly

Heb jij al eens een maaltijdbox uitgeprobeerd? Dan weet je ook dat er veel verschillende aanbieders zijn. Elke leveranciers focust zich op een bepaald soort Nederland. Zo zijn er maaltijdboxen voor gezinnen, vegetarieres, veganisten, ouderen, mensen die willen afvallen, zwangere vrouwen of prijsbewuste consumenten. Juist op dat laatste segment richt Dinnerly zich. Dinnerly is een spinoff van Marley Spoon (die we kennen als luxe maaltijdbox producten). Ze proberen om voor de laagste prijs de lekkerste gerechten bij je thuis te bezorgen. Het hele bestelproces en de service is vergelijkbaar met Marley Spoon. De maaltijden zijn eenvoudiger en bestaan uit minder losse ingredienten waardoor ze de tarieven gunstig kunnen houden.

Hoe werkt Dinnerly?

Wanneer je een maaltijdbox van Dinnerly besteld kies je voor simpele, snelle en smaakvolle recepten. Op de site maak je een keuze uit een box voor 2 of 4 personen. Vervolgens geef je aan of je 3, 4 of 5 maaltijden per week wilt laten bezorgen. Je plaatst dan definitief je bestelling en gaat een flexibel lidmaatschap aan. Nadat je de eerste betaling hebt voldaan kun je kiezen uit meer dan 30 verschillende recepten. Deze worden voor je ingepakt en aan huis bezorg in een gekoelde box. Via de website kun je de recepten digitaal inzien (en eventueel zelf downloaden en printen). Deze recepten zijn simpel maar duidelijk. Alle maaltijden zet je binnen 30 minuten op tafel (soms binnen 15 tot 20 minuten). Je kunt dus snel aan tafel! Bekijk hierover ook onze Dinnerly review.

dinnerly maaltijdboxWat zijn de voordelen?

  • Elke week kiezen uit 30+ verschillende gerechten
  • Geen verplicht abonnement, gemakkelijk pauzeren
  • De laatste prijzen in vergelijking met alternatieve boxen
  • Simpele, snelle en duidelijke digitale receptkaarten
  • Boxen voor zowel 2 als 4 personen
  • Maaltijden zijn geschikt voor gezinnen met kinderen
  • Altijd voldoende groente en prima porties
  • Koken met slechts 6 ingrediënten

Prijzen van de Dinnerly maaltijdboxen

Om je een idee te geven welke prijzen wij verwachten dat Nederlandse consumenten zullen moeten betalen bij een eventuele introductie in ons land hebben we de prijzen van Duitsland vergeleken. In de onderstaande tabel kun je de Dinnerly maaltijdbox prijzen van juli 2024 bekijken. De totaalprijs die vermeld wordt is inclusief de €4,95 bezorgkosten die worden gerekend. De prijs per dag zijn de gemiddelde kosten die je betaalt per kookbeurt (dus per dag dat je kookt met Dinnerly). Eventueel kun je natuurlijk nog gebruik maken van een Dinnerly kortingscode voor extra voordeel op je eerste bestellingen.

Personen Aantal maaltijden Prijs per dag Totaalprijs
2 personen 3 gerechten €12,99 €38,95
2 personen 4 gerechten €11,49 €45,95
2 personen 5 gerechten €10,43 €52,15
4 personen 3 gerechten €19,06 €57,19
4 personen 4 gerechten €17,85 €71,39
4 personen 5 gerechten €16,19 €80,95

Zit je vast aan een abonnement?
Nee, je sluit een lidmaatschap af dat je wekelijks weer kunt annuleren of pauzeren. Niemand vindt het leuk om ergens aan vast te zitten. Daarom hebben ze hun menu’s zo ontworpen dat je precies kunt kiezen wanneer je wel of niet een maaltijdbox wil ontvangen. Dit kan zelfs enkele weken vooruit.

Voor wie zijn de Dinnerly maaltijdboxen geschikt?
Dinnerly is gemaakt voor mensen die van koken houden, maar niet teveel willen betalen voor deze lekkere gerechten. De focus ligt dus op eenvoudige recepten voor een scherpe prijs. Ze weten dat je het druk hebt, dus ze zijn er om je avonden gemakkelijker te maken met serieus goede recepten en verse ingrediënten die worden bezorgd aan huis op een voor jou geschikt moment.

Hoeveel kosten deze maaltijden?
De maaltijden zijn bestellen vanaf €3,75 per persoon. Wanneer je kiest voor een grotere box voor meerdere personen en met meer gerechten wordt de prijs per couvert natuurlijk voordeliger. Er zijn geen boxen voor 1 persoon.

Waarom kan deze maaltijdbox zo goedkoop zijn?
Dinnerly gebruikt dezelfde kwaliteitsingrediënten als de andere foodboxen, maar ze hebben een eenvoudigere aanpak: digitale receptenkaarten in plaats van papieren, minder ingrediënten per gerecht (dus ook minder groentes te snijden en minder schoon te maken), eenvoudige verpakking en geen dure marketingcampagnes.

Hoe lang zijn de gerechten houdbaar?
Ze bezorgen alles in een gekoelde box. In je koelkast blijven de ingrediënten na levering tot wel 4/5 dagen vers. Wat je dan thuis alleen nog nodig hebt, zijn basisingrediënten zoals olie, zout en peper.

Kan ik zelf recepten kiezen?
Ja zeker is dat mogelijk. Je kunt na het plaatsen van een bestelling in je online account zelf kiezen uit de beschikbare recepten voor die week. Standaard zijn er een aantal suggesties gekozen maar hiervan kan eenvoudig worden afgeweken.

Sinds wanneer is Dinnerly in Nederland verkrijgbaar?
Op dit moment is deze aanbieder pas net actief in Nederland. Naast de grotere landen als Canada, Amerika (USA) en Australië zijn ze sinds kort ook actief in Europa. In Duitsland kunnen de eerste consumenten deze heerlijke en voordelige maaltijden al ervaren. Een geduchte concurrent van HelloFresh en Ekomenu in Nederland en een directe match met Versh (die dezelfde focus heeft).

Dinnerly ervaringen
{{ reviewsOverall }} / 5 Gebruikers (4 Stemmen)
Kwaliteit producten
Aanbod
Bezorging
Wat andere zeggen.. Plaats een review
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Gecontroleerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Plaats een review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one