Versh

Sinds maart 2020 is er een nieuwe goedkope maaltijdbox op de markt genaamd Versh. Ontwikkelaar Bilder & de Clerq wilde met een nieuw concept een voordelige maaltijdbox op de markt brengen. Versh heeft op dit moment twee verschillende soorten boxen waar wekelijks 3 verschillende maaltijden in zitten. De “Versh 2 persoonsbox” en “Versh Gezinsbox” (of terwijl een box voor 2 personen en 4 personen). Prijzen variëren tussen de €32,50 en €50,00.

Wat is Versh

Speciaal voor gezinnen die willen letten op de kosten en wat geld willen besparen komt Versh met hun maaltijdbox concept. Elke week 3 snelle basismaaltijden voor een goede prijs. De gerechten zijn in de basis erg eenvoudig en bevatten voldoende groente. Er kan niet worden gekozen voor een vegetarische variant, en de producten zijn niet 100% biologisch. In de tabel hieronder vind je de twee verschillende opties:

Grootte Gerechten Prijs Prijs p.p.
Versh 2 personen 3 maaltijden €32,50 €16,25
Versh 4 personen 3 maaltijden €50,00 €12,50

Hoe werkt de goedkope Versh box?

Via versh.nl maak je eenvoudig en snel een online account aan. Via dit account sluit je een flexibel lidmaatschap af. Het systeem is vergelijkbaar met die van familiebox en veganbox (beiden ook labels van Bilder & de Clerq). Het grote verschil is de prijs. Gemiddeld ben je toch al snel euro’s voordeliger uit (tevens zitten de bezorgkosten inbegrepen bij de bestelling). Je kiest de box die je wilt bestellen, vult je gegevens in en kiest een geschikt moment voor de levering. Je kunt helaas geen recepten kiezen. Dat betekend dat je bent aangewezen op de maaltijden die ruim vooraf aangekondigd worden.

versh maaltijdbox goedkoop

Welke gerechten zitten er zoals in deze foodbox?

  1. Spaghetti Carbonara met courgetti
  2. Snelle bibimbap met een spiegelei
  3. Quesadilla’s met kip en maïs met een tomatensalsa en yoghurtdip
  4. Kipsalon met yoghurt-knoflooksaus
  5. Risotto met cherrytomaten en mozzarella
  6. Shakshuka met gehaktballen
  7. Lasagne met ricotta en spinazie met courgetti
  8. Sesamkip met basmatirijst
  9. Noedelsoep met miso met gember en een gekookt eitje

Kan ik met een kortingscode bestellen?
Op dit moment is de basisbox al zo aantrekkelijk geprijsd dat er geen korting beschikbaar is in april 2024. Wellicht dat er in de toekomst nog een nieuwe actiecode online komt voor nieuwe klanten (bestaande klanten kunnen daar vaak geen gebruik van maken). Met deze voucher wil Versh nieuwe klanten extra voordelig kennis laten maken met hun maaltijden.

Wanneer wordt er bezorgd?
Op dit moment is er 1 bezorgmoment per week beschikbaar voor Versh klanten. Dit is de woensdagavond (tussen 17:00 en 22:00). In principe wordt er overal in Nederland aan huis bezorgd. Je bestelling die je voor donderdagavond door te geven of te wijzigen / pauzeren. Via de handige planner kun je voor de komende 6 weken vooruitbestellen (of opzeggen).

Ontvang ik wel receptkaarten?
Natuurlijk zitten er in deze box ook receptkaarten. Deze ontvang je echter niet op papier, maar digitaal. Om de kosten te drukken kun je via laptop, tablet of smartphone eenvoudig alle gerechten en recepten bekijken. Wellicht dat hier in de toekomst nog een App voor wort ontwikkeld. De digitale recepten zijn gebruiksvriendelijk en er staan duidelijke foto’s bij.

Zijn de maaltijden wel gezond en lekker?
Nu zal je misschien denken; een goedkope maaltijdbox, is dat wel lekker en gezond? Dat is natuurlijk afhankelijk van wat je gewend bent. De maaltijdbox van Versh bevat seizoensproducten waardoor er goedkoop kan worden ingekocht. Verder let met op verpakking en recycling om kosten te drukken. Je ontvangt altijd voldoende groente en een ruime portie eten. Op dit moment hebben wij nog geen Versh review geplaatst. Deze komt binnen enkele weken online.

Versh ervaringen
{{ reviewsOverall }} / 5 Gebruikers (2 Stemmen)
Kwaliteit producten
Aanbod
Bezorging
Wat andere zeggen.. Plaats een review
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Gecontroleerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Plaats een review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one