Dinnerly kortingscode

Dinnerly profileert zichzelf als de meest betaalbare maaltijdbox van Nederland. Door een simpele en no-nonsense aanpak zijn de maaltijden een stuk goedkoper dan bij bijvoorbeeld HelloFresh, Marley Spoon, Ekomenu of Familiebox. En dankzij een werkende Dinnerly kortingscode kan je deze box nóg goedkoper uitproberen. Nieuwe klanten ontvangen op dit moment liefst 41% + 15% + 15% + 10% korting. Dit voordeel wordt uitgesmeerd over de eerste 4 boxen. Je ontvangt dus flink voordeel op de eerste, tweede, derde en vierde box. Op deze pagina verzamelen wij alle actuele actiecodes en aanbiedingen zodat jij Dinnerly extra voordelig kunt uitproberen.

€66,00
Bekijk kortingscode
logo dinnerly actie

€66,00 voordeel

Bestel eerste 4 boxen met korting tot €66,00

€19,15
Bekijk kortingscode
logo dinnerly actie

Eerste box voor slechts €19,15

41% + 15% + 15% + 10% voordeel op de eerste 4 boxen

Dinnerly met €66,00 korting proberen in februari 2024

Ben jij benieuwd naar de voordelige en gemakkelijke maaltijdbox van Dinnerly? Probeer ‘m dan nu extra voordelig uit met een van onze actiecodes. Speciaal voor nieuwe klanten hebben wij nu een aantrekkelijke actie waar je 41% + 15% + 15% + 10% korting krijgt op jouw eerste 4 boxen. Dat betekent dat jouw totale voordeel kan oplopen tot liefst €66,00. Dankzij deze aantrekkelijke aanbieding bestel je jouw eerste box al vanaf €19,15 (3 maaltijden voor 2 personen). Dat is slechts €3,20 per portie. Je bent niet verplicht om alle 4 boxen af te nemen. Wil je na jouw eerste box stoppen, dan is dat gewoon mogelijk.

Hoe werkt het?

  • Dinnerly is een no-nonsense maaltijdbox met wekelijks 30+ gezonde, gevarieerde en lekkere maaltijden
  • De box is standaard al erg scherp geprijsd. Met de Dinnerly actiecode bestel je ‘m nog voordeliger
  • Nieuwe klanten profiteren van 41% + 15% + 15% + 10% voordeel
  • Hierbij ontvang je tientallen euro’s korting op de eerste 4 boxen
  • Je zit nergens aan vast, en je kunt op elk moment jouw abonnement gewoon stopzetten
  • Let op: je betaalt €5,95 verzendkosten per bestelling. Bij onze actie is de bezorging van de eerste box gratis
  • Tip: zie ook onze ervaringen met Dinnerly voor een uitgebreide review

dinnerly-kortingscode

Overzicht met acties en aanbiedingen

Laatste update: 1 februari 2024

Wil je direct profiteren van de beste acties en aanbiedingen van Dinnerly? In de tabel hieronder vind je een overzicht met acties en aanbiedingen waar je in februari van kunt profiteren. Goed om te weten: het verzilveren van een aanbieding of kortingscode gaat meestal gewoon vanzelf. Kies de actie die je wilt gebruiken, en je wordt automatisch doorgestuurd naar de website van Dinnerly.nl waar de korting meteen wordt verwerkt bij het kiezen van een box. Let op: Dinnerly rekent altijd nog €5,95 verzendkosten. Bij de huidige korting is de bezorging van de eerste box gratis.

Actie Beschrijving Geldigheid
41% korting 41% korting op eerste box Geldig tot 31/07/2024
€66,00 voordeel Tot €66,00 korting op eerste 4 boxen Geldig tot 31/07/2024
4-boxen voordeel 41% + 15% + 15% + 10% voordeel Geldig tot 31/07/2024
Vanaf €19,15 Probeer Dinnerly vanaf €19,15 Geldig tot 31/07/2024

FAQ met veelgestelde vragen

Krijg ik korting op de eerste box?
Op dit moment is er een kortingscode van Dinnerly waarbij je 41% + 15% + 15% + 10% korting krijgt. Je kunt ervoor kiezen om maar 1 keer gebruik van de actie te maken. Op dat moment ontvang je de eerste box met €19,44 voordeel. Je hoeft de volgende bestellingen niet vol te maken (wel zonde van het resterende voordeel die je dan laat liggen).

Kan ik een gratis maaltijdbox van Dinnerly proberen?
Nee, op dit moment niet. Sommige aanbieders zoals HelloFresh werken met een actie waarbij huidige klanten hun vrienden of familie een gratis box kunnen geven. Zo kunnen ze voordelig kennismaken met de maaltijdbox. Wellicht dat er in de toekomst ook speciale vrienden vouchers van Dinnerly beschikbaar komen. Je zult dat dan terug kunnen vinden in je online account.

Kan ik ook met korting heractiveren?
Ik ben al klant van Dinnerly, kan ik dan mijn abonnement ook met voordeel opnieuw activeren? Nee, helaas is dat niet mogelijk. De huidige aanbiedingen zijn alleen van toepassing op nieuwe klanten. Voor bestaande klanten gelden andere voorwaarden en acties. Hou daarvoor je mail goed in de gaten. Regelmatig komen er leuke updates voorbij.

Kan ik eenvoudig opzeggen?
Het annuleren van een bestelling moet je altijd een aantal dagen voordat de box geleverd wordt in je online account aangeven. In je Dinnerly account kun je ook selecteren dat je een weekje wilt overslaan, een lidmaatschap wilt pauzeren of het account helemaal opzeggen.

Waarom moet ik bezorgkosten betalen?
De standaard bezorgkosten bedragen €5,95. Je begrijpt dat de bezorging niet zonder kosten gedaan kan worden. Bij andere maaltijdboxen betaal je ook afleverkosten, echter is dat in de totaalprijs verwerkt. Soms is er een vouchercode voor gratis bezorging beschikbaar. De gekoelde bezorging wordt gedaan door PostNL en enkele bezorgpartners. Overal in Nederland worden de boxen geleverd.

Hoe werkt de betaling bij een lidmaatschap?
Als je gebruik maakt van een kortingsactie van Dinnerly wordt de actiecode op je account geactiveerd. Wanneer je betaald door middel van Paypal, iDeal of creditcard ga je direct een flexibel lidmaatschap aan. Dit abonnement wordt door middel van een automatische incasso geïncasseerd. Je hoeft dus niet elke week opnieuw zelf de betaling te regelen.