Dinnerly kortingscode

Dinnerly profileert zichzelf als de meest betaalbare maaltijdbox van Nederland. Door een simpele en no-nonsense aanpak zijn de maaltijden een stuk goedkoper dan bij bijvoorbeeld HelloFresh, Marley Spoon, Ekomenu of Familiebox. En dankzij een werkende Dinnerly kortingscode kan je deze box nóg goedkoper uitproberen. Nieuwe klanten ontvangen op dit moment liefst €30,00 korting. Dit voordeel wordt uitgesmeerd over de eerste 3 boxen. Je ontvangt dus €10,- korting op de eerste, tweede en derde box. Op deze pagina verzamelen wij alle actuele actiecodes en aanbiedingen zodat jij Dinnerly extra voordelig kunt uitproberen.

€30
Bekijk kortingscode
logo dinnerly actie

3 x €10 voordeel op je box

Beste de eerste 3 maaltijdboxen met korting!

€10
Bekijk kortingscode
logo dinnerly actie

Eerste box voor slechts €22,85

€10 voucher voor nieuwe klanten op de eerste box!

Dinnerly met €30 korting proberen in september 2021

Ben jij benieuwd naar de voordelige en gemakkelijke maaltijdbox van Dinnerly? Probeer ‘m dan nu extra voordelig uit met een van onze actiecodes. Speciaal voor nieuwe klanten hebben wij nu een aantrekkelijke actie waar je €30,00 korting krijgt op jouw eerste 3 boxen. Dat betekent €10 voordeel op jouw eerste, tweede én derde box. Dankzij deze aantrekkelijke aanbieding bestel je jouw eerste box al vanaf €22,85 (3 maaltijden voor 2 personen). Dat is slechts €2,98 per portie. Je bent niet verplicht om alle 3 boxen af te nemen. Wil je na jouw eerste box stoppen, dan is dat gewoon mogelijk.

Hoe werkt het?

  • Dinnerly is een no-nonsense maaltijdbox met wekelijks 12 gezonde, gevarieerde en lekkere maaltijden
  • De box is standaard al erg scherp geprijsd. Met de Dinnerly actiecode bestel je ‘m nog voordeliger
  • Nieuwe klanten profiteren van de 3 keer €10 = €30,00 aanbieding
  • Hierbij ontvang je €10,00 korting op de eerste 3 boxen
  • Je zit nergens aan vast, en je kunt op elk moment jouw abonnement gewoon stopzetten
  • Let op: je betaalt €4,95 verzendkosten per bestelling. Op dit moment is hiervoor nog geen vouchercode
  • Tip: zie ook onze ervaringen met Dinnerly voor een uitgebreide review

dinnerly-kortingscode

Overzicht met acties en aanbiedingen

Laatste update: 1 september 2021

Wil je direct profiteren van de beste acties en aanbiedingen van Dinnerly? In de tabel hieronder vind je een overzicht met acties en aanbiedingen waar je in september van kunt profiteren. Goed om te weten: het verzilveren van een aanbieding of kortingscode gaat meestal gewoon vanzelf. Kies de actie die je wilt gebruiken, en je wordt automatisch doorgestuurd naar de website van Dinnerly.nl waar de korting meteen wordt verwerkt bij het kiezen van een box. Let op: Dinnerly rekent altijd nog €4,95 verzendkosten.

Actie Beschrijving Geldigheid
€30,00 korting €30,00 korting op de eerste 3 boxen Geldig tot 31/08/2021
€10,00 voordeel Eerste box met €10,00 voordeel bestellen Geldig tot 31/08/2021
€20,00 korting Eerste 2 boxen met €20,00 voordeel Geldig tot 30/09/2021
Goedkoopste box Probeer Dinnerly vanaf €22,85 p/week Geldig tot 30/09/2021

FAQ met veelgestelde vragen

Krijg ik korting op de eerst box?
Op dit moment is er een kortingscode van Dinnerly waarbij je 3 keer 10 euro korting krijgt. je kunt ervoor kiezen om maar 1 keer gebruik van de actie te maken. Op dat moment heb je de eerste box met korting besteld. Je hoeft de volgende bestellingen niet vol te maken (wel zonde van de €20 voordeel die je dan laat liggen).

Kan ik een gratis maaltijdbox van Dinnerly proberen?
Nee, op dit moment niet. Sommige aanbieders zoals HelloFresh werken met een actie waarbij huidige klanten hun vrienden of familie een gratis box kunnen geven. Zo kunnen ze voordelig kennismaken met de maaltijdbox. Wellicht dat er in de toekomst ook speciale vrienden vouchers van Dinnerly beschikbaar komen. Je zult dat dan terug kunnen vinden in je online account.

Kan ik ook met korting heractiveren?
Ik ben al klant van Dinnerly, kan ik dan mijn abonnement ook met voordeel opnieuw activeren? Nee, helaas is dat niet mogelijk. De huidige aanbiedingen zijn alleen van toepassing op nieuwe klanten. Voor bestaande klanten gelden andere voorwaarden en acties. Hou daarvoor je mail goed in de gaten. Regelmatig komen er leuke updates voorbij.

Kan ik eenvoudig opzeggen?
Het annuleren van een bestelling moet je altijd een aantal dagen voordat de box geleverd wordt in je online account aangeven. In je Dinnerly account kun je ook selecteren dat je een weekje wilt overslaan, een lidmaatschap wilt pauzeren of het account helemaal opzeggen.

Waarom moet ik bezorgkosten betalen?
De standaard bezorgkosten bedragen €4,95. Je begrijpt dat de bezorging niet zonder kosten gedaan kan worden. Bij andere maaltijdboxen betaal je ook afleverkosten, echter is dat in de totaalprijs verwerkt. Soms is er een vouchercode voor gratis bezorging beschikbaar. De gekoelde bezorging wordt gedaan door PostNL en enkele bezorgpartners. Overal in Nederland worden de boxen geleverd.

Hoe werkt de betaling bij een lidmaatschap?
Als je gebruik maakt van een kortingsactie van Dinnerly wordt de actiecode op je account geactiveerd. Wanneer je betaald door middel van Paypal, iDeal of creditcard ga je direct een flexibel lidmaatschap aan. Dit abonnement wordt door middel van een automatische incasso geïncasseerd. Je hoeft dus niet elke week opnieuw zelf de betaling te regelen.