Wat is de meest luxe maaltijdbox?

Wil jij ook weten welke maaltijdbox de meest luxe mogelijkheden biedt? In deze blog zoeken we dat voor je uit. Er zijn mensen die het liefst zo goedkoop mogelijk een box willen bestellen, anderen willen het meeste luxe eten op tafel kunnen zetten. We kijken vandaag verder dan alleen het eten. We vergelijken voor jou de totaalbeleving van alle boxen en komen uiteindelijk met een suggestie voor de meest vooraanstaande kwalitatieve foodbox.

Luxe maaltijden

Wat bepaald nou of iets het stempel luxe kan krijgen? Hieronder vind je verschillende onderwerpen die we in het kader van die vraag hebben onderscheiden. Per onderdeel kun je score zien van 1 tot 5 die elke box heeft behaald. In onze reviews kun je verder lezen hoe deze beoordelingen tot stand zijn gekomen.

Ingrediënten kwaliteit
Marley Spoon – 5/5
HelloFresh – 4/5
Allerhande Box – 3/5
Ekomenu – 5/5
Beebox – 4/5

Recepten
Marley Spoon – 4/5
HelloFresh – 5/5
Allerhande Box – 4/5
Ekomenu – 3/5
Beebox – 3/5

Assortiment en keuze
Marley Spoon – 5/5
HelloFresh – 5/5
Allerhande Box – 2/5
Ekomenu – 3/5
Beebox – 3/5

Bezorging
Marley Spoon – 4/5
HelloFresh – 5/5
Allerhande Box – 5/5
Ekomenu – 4/5
Beebox- 5/5

Verpakking
Marley Spoon – 5/5
HelloFresh – 4/5
Allerhande Box – 3/5
Ekomenu – 4/5
Beebox – 3/5

Bestelgemak
Marley Spoon – 5/5
HelloFresh – 5/5
Allerhande Box – 4/5
Ekomenu – 3/5
Beebox- 3/5

Wat vinden gebruikers de meest luxe box?

Het is natuurlijk interessant om niet alleen te kijken naar onze mening, maar ook naar die van jou of je buurman die een maaltijdbox getest heeft. Hieronder vind je daarom een vergelijk van de verschillende boxen die in deze test zijn meegenomen. Je kunt de totaalscores vergelijken of per onderdeel de behaalde sterren bekijken. Wil je meer weten over kwaliteit, uitstraling en duurzaamheid van de verschillende kookboxen? Lees dan onze eigen reviews!

Luxueuse en chique boxen
4.1 8 Stemmen
Kwaliteit producten
Aanbod
Bezorging
4.2 10 Stemmen
Kwaliteit producten
Aanbod
Bezorging
4.4 13 Stemmen
Kwaliteit producten
Aanbod
Bezorging
4.7 2 Stemmen
Kwaliteit producten
Aanbod
Bezorging
4.4 59 Stemmen
Kwaliteit producten
Aanbod
Bezorging

Alternatieve Luxueuze boxen
Er zijn natuurlijk los van de normale foodbox ook nog een hele boel andere soorten boxen te koop. Dan hebben we het over de thema boxen voor speciale gelegenheden bijvoorbeeld. Neem nou de kerstboxen of fruitboxen. Dit zijn echte luxe producten die bedoeld zijn om het jou net een beetje makkelijker te maken. Voor met de kerst (feestdagen) of pasen zijn er luxe pakketten die een hele chique uitstraling hebben. Daarmee verras je jezelf, je familie en gasten enorm. Out of the box recepten, ingredienten die je misschien nog nooit gegeten hebt en dure stukken vlees of vis. Dat moet je zeker eens proberen. Voor nu blijkt uit de uitslag dat Marley Spoon de beste keuze is. Je kunt deze box nu met korting bestellen.

Hans

Ik test regelmatig nieuwe maaltijdboxen en schrijf hier reviews over. Daarnaast houd ik het laatste nieuws nauwlettend in de gaten. Een nieuwe box, of een andere update? Dan vind je dit terug in mijn blogs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *