50% kortingscode bij HelloFresh

HelloFresh heeft deze maand weer een mooie actie: 50% korting op alle boxen! De goedkoopste box (3 maaltijden voor 1 persoon) bestel je nu al vanaf €17,47. Dat komt neer op een korting van liefst €17,47. Bestel je een grotere box met bijvoorbeeld 5 maaltijden voor 4 personen? Dan is je korting liefst €42,48. Deze korting is sowieso de hele maand september nog geldig, dus profiteer snel van deze 50% kortingscode bij HelloFresh. Hieronder kan je de code direct vinden waarna je wordt doorgestuurd naar de HelloFresh pagina. Lukt het invoeren van de code niet? Bekijk dan de speciale korting uitleg pagina waarin we precies uitleggen hoe dit werkt.

€85,00
Bekijk kortingscode
hellofresh-kortingscode-overzicht

€85,00 HelloFresh vouchercode

Tot €85 voordeel op de eerste 4 boxen + gratis cadeaus
Bekijk code

Hoe werkt de 50% kortingscode?

De 50% actiecode bij HelloFresh is een unieke code waarmee je extra voordelig kennis kunt maken met deze populaire maaltijdbox. De code is exclusief voor nieuwe klanten. Heb je in het verleden al eens een box besteld? Dan kan je deze code niet gebruiken. De code kan je toepassen op elke box die je wilt: de Veggiebox, Orirginalbox, Quick & Easy Box, of Familybox. De code geldt niet voor add-ons als de wijnbox, fruitbox of ontbijtbox.

In het kort samengevat:

  • De 50% actie geldt alleen voor nieuwe klanten
  • De code kan je toepassen op elke box (vanaf 1 t/m 6 personen, met 3 t/m 5 maaltijden)
  • De voucher kan je niet gebruiken voor de wijnbox, familiebox of ontbijtbox
  • Na het invoeren van de code zie je direct de korting in je winkelmand
  • Je zit nergens aan vast, je kunt na je eerste box altijd pauzeren of opzeggen.

Zit ik aan een abonnement vast?

Veel mensen zijn argwanend bij het zien van zo’n enorme korting. Men is bang om direct aan een abonnement vast te zitten. Gelukkig is dit niet het geval. Bestel je jouw eerste HelloFresh box? Dan ga je een flexibel lidmaatschap aan. Dit houdt in dat je op ieder moment jouw abonnement kunt pauzeren of opzeggen. Je hoeft ook niet minimaal 2 of meer boxen af te nemen, het is geheel vrijblijvend. Let wel op dat je op tijd een box overslaat of pauzeert. Wijzigingen kan je vaak zo’n 4 – 6 dagen van tevoren nog doorgeven.

Denise

Ik ben Denise en heb al enkele jaren verschillende maaltijdboxen getest. Regelmatig laat ik een box aan huis bezorgen en deel mijn ervaringen & reviews op maaltijdbox.com. Vooral de kerstboxen en dinerboxen hebben mijn interesse.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *