beebox

(2 Stemmen)
 • Vegetarisch
 • Biologisch
 • Kindvriendelijk
 • Recepten kiezen
 • Proefbox
 • 2 t/m 4 personen
 • €41,00 (2 pers. 3 maaltijden)

Beebox

De Beebox is een 100% biologische maaltijdbox. Onlangs ging Beebox samen met Willem & Drees, een biologische online supermarkt. Beide concepten versterken elkaar. Via de website van Willem & Drees bestel je nu niet alleen de bijzondere Beebox, maar direct ook al je overige biologische en eerlijke boodschappen.

De Beebox is gevuld met eerlijke, gezonde en biologische producten van een aantal geselecteerde Hollandse boeren. Daarnaast is de box vooral gevuld met seizoensproducten. Dat is gezond voor de aarde, en voor jou als gebruiker. Tenslotte koopt het bedrijf alles rechtstreeks in bij haar eigen boeren. Op die manier krijgen de boeren een eerlijke prijs voor hun producten, en kan jij genieten van verse en betaalbare producten. Inmiddels is 90% van de producten gegarandeerd biologisch. Hierdoor is Beebox een Eko-gecertificeerde box. Daarnaast is het bedrijf ook B Corp gecertificeerd. 

Op deze pagina lees je alle informatie over de biologische Beeboxen. We bekijken de verschillende boxen en delen andere belangrijke praktische info. Afsluitend kun je reviews van andere gebruikers raadplegen.

extra-beebox

Extra Beebox

 • Meest verkochte box
 • Extra producten voor ontbijt & lunch

maaltijd-beebox

Maaltijd Beebox

 • Alles voor 3 maaltijden
 • Mix van groente, vlees en vis

gezins-beebox

Gezins Beebox

 • Voor de hele familie
 • Kinderen kunnen meekoken

eenpersoons-beebox

Eenpersoons box

 • Voor kleinere huishoudens
 • Met extra producten voor ontbijt en lunch

vegetarische-beebox

Vega-Beebox

 • Plantaardige vleesvervangers
 • Met verrassende recepten

koolhydraatarme-beebox

Koolhydraatarm

 • Verantwoorde recepten
 • Gezond én lekker eten gaat wel samen!

basis-vers-beebox

Basis Vers Beebox

 • Een lekkere basis aan verse producten
 • Voor 4 dagen

Groente-Fruit-Beebox

Groente & Fruit Box

 • Groente & Fruit voor 3 dagen
 • Incl. recepten ter inspiratie

Hoe werkt Beebox precies?

Wil je kennismaken met het Beebox concept? Dan dien je allereerst via de website een keuze te maken uit een van de verschillende boxen. Zodra je de gewenste box gevonden hebt, en het aantal personen gekozen hebt, kun je de box direct online afrekenen. Beebox hanteert een minimale afname van 2 boxen. De reden hiervoor is dat zij vinden dat je minimaal 2 boxen nodig hebt om het concept goed te begrijpen. Op zich is dat heel origineel bedacht, maar de echte reden zal zijn dat 1 box simpelweg niet uitkan

Zodra je jouw eerste box hebt afgerekend met iDeal zal deze op het gekozen moment bij je worden afgeleverd. Vanaf dat moment gaat ook jouw Beebox abonnement in. Zoals gezegd, je kunt pas stopzetten nadat je minimaal 2 boxen hebt afgenomen. Via jouw online account kun je alle toekomstige boxen inzien, en kun je eenvoudig leveringen wijzigen, pauzeren of je abonnement stopzetten. Dankzij de samenwerking met Willem & Drees kun je nu ook eenvoudig extra biologische producten meebestellen. Denk aan kaas, vlees, eieren, groente, fruit, brood en melk. Altijd biologisch, en afkomstig van de “eigen” boeren. Deze integratie met de biologische webwinkel van Willem & Drees is een enorm pluspunt van deze maaltijdbox.

Uit welke Beeboxen kan ik kiezen?

Bij Willem & Drees kun je kiezen uit een groot aantal verschillende Beeboxen. Zo kun je kiezen uit de traditionele Beebox, maar ook uit een familiebox, eenpersoons-, vega-, of koolhydraatarme box. Daarnaast is er een Groente & Fruit Box en een Basis Vers Beebox met uitsluitend groenten, fruit, brood sap en eieren. Deze 2 laatst genoemde boxen zijn niet perse receptenboxen, maar meer boxen met producten die gewoon handig zijn om in huis te hebben.

De meest gekozen box is de “Extra Beebox”. Dit is eigenlijk de “standaard” Beebox, maar dan aangevuld met extra producten zoals Hollands brood, sappen, eieren en fruit. Deze box komt dus ook uitermate van pas bij ontbijt en lunch. Bij Beebox heb je niet de mogelijkheid om uit recepten te kiezen, zoals dat bijvoorbeeld bij HelloFresh wel kan. Wel is het mogelijk om – met je eigen account – te wisselen van box. Zo kan je bijvoorbeeld de ene week kiezen voor een koolhydraatarme box, en de andere week voor de vegetarische variant. Op die manier heb je wekelijks wel veel keuze.

Biologische producten meebestellen
Zoals gezegd, onlangs zijn Beebox en Willem & Drees samengegaan. En dit heeft voor jou als klant alleen maar voordelen. Je kunt nu namelijk – met jouw Beebox account – ook producten uit de biologische winkel van Willem & Drees meebestellen. Dus ook je kaas, eieren, fruit, of brood shop je nu heel eenvoudig online. En het grote voordeel is dat het allemaal in een keer bij je wordt bezorgd, je betaalt dus ook geen extra bezorgkosten.

Persoonlijke beeboxers
Een ander groot voordeel van deze maaltijdbox zijn de “persoonlijke beeboxers”. Beebox wordt gerunt door verschillende lokale ondernemers. Elke regio in Nederland valt onder een van deze Beeboxers. De ondernemer in jouw regio is verantwoordelijk voor jouw bestellingen. Hierdoor profiteer jij altijd van perfecte bezorging en een optimale service. Je hebt een aanspreekpunt (die je daadwerkelijk wekelijks ziet), en dit aanspreekpunt weet jou ook alles te vertellen over de verschillende producten. Wat wil je nog meer?

Beebox kortingscode

Wil jij extra voordelig kennismaken maken de biologische en authentieke maaltijdbox van Willem & Drees? Via onze pagina Beebox Kortingscodes vind je alle actuele aanbiedingen en acties. Zo is er op dit moment een actie waarbij je direct €10 korting ontvangt op je eerste Beebox. Een mooie aanbieding voor nieuwe klanten die misschien nog twijfelen over het concept. Je bestelt een box voor 2 personen en 3 maaltijden dan slechts voor €29,00. Let wel op dat Beebox werkt met een minimale afname van 2 boxen. Je kunt dus – in tegenstelling tot veel andere boxen – niet stopzetten nadat je de eerste box ontvangen hebt.

Beebox ervaringen
{{ reviewsOverall }} / 5 Gebruikers (2 Stemmen)
Kwaliteit producten
Aanbod
Bezorging
Wat andere zeggen.. Plaats een review
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Gecontroleerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Plaats een review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one