De lekkerste Sinterklaassnacks bij HelloFresh

Nog een paar weekjes, en dan is het alweer zover: Sinterklaasavond. In de weken voor Sinterklaas vind je in de supermarkten natuurlijk de lekkerste Sinterklaas lekkernijen. Maar wist je dat je deze snacks nu ook heel eenvoudig in de Markt van HelloFresh kunt bestellen? Jouw chocoladeletter, speculaasbrokken of pepernoten worden lekker makkelijk en voordelig bij jouw maaltijdbox bezorgd. In deze blog lees je meer over het Sinterklaasassortiment van HelloFresh!

Vier Sinterklaas met HelloFresh

Bij HelloFresh denk je toch al gauw aan de maaltijdboxen vol verse ingredienten voor een gezonde en snelle maaltijd. Maar in de HelloFresh Markt vind je tegenwoordig veel meer snacks en lekkernijen. In deze blog lichten we de Sinterklaasproducten van HelloFresh uit. Met 1 druk op de knop voeg je namelijk de lekkerste Decembersnacks toe aan jouw maaltijdbox. Waar kan ik uit kiezen en wat kost het? Hieronder lees er alles over.

Sinterklaas lekkernijen HelloFresh 2021
In de Markt kan je kiezen voor de volgende producten rondom Sinterklaas:

  • Tony’s Chocolonely Chocoladeletter S (180 gram, karamel zeezout) voor €2,69
  • Speculaasbrokken (3oo gram) voor €1,99
  • Diverse kruidnoten van Van Delft (original, truffel, chocolademix) vanaf €1,99
  • Gevulde speculaas (250 gram) voor €2,99

Hoe werkt het?

HelloFresh vervult ook steeds meer de rol van de Supermarkt. In de Markt vind je meer dan 400 verschillende producten. Van speciaalbiertjes tot aan kant-en-klaar soepen en van vers brood tot aan kaas en worst: het aanbod is enorm. Rondom thema’s zoals Sinterklaas biedt HelloFresh dus ook toepasselijke snacks en lekkernijen. Let op: je voegt deze altijd toe aan jouw maaltijdbox. De maaltijdbox is altijd de basis, daar kan je optioneel extra producten uit de Markt aan toevoegen. De box wordt dan samen met de extra producten in een keer bij je thuisbezorgd. Je kunt dus niet los producten uit de Markt bestellen zonder box.

Tip: bekijk ook alvast de Kerstboxen van HelloFresh

Een paar weken na Sinterklaas is het alweer tijd voor Kerst. Traditiegetrouw biedt HelloFresh ook dit jaar weer een aantal heerlijke kerstboxen. Er is een traditionele Kerstbox, een Gourmetbox en een Veggiebox. Alle informatie over kerstboxen en de HelloFresh Kerstbox van 2023 vind je op onze website!

Hans

Ik test regelmatig nieuwe maaltijdboxen en schrijf hier reviews over. Daarnaast houd ik het laatste nieuws nauwlettend in de gaten. Een nieuwe box, of een andere update? Dan vind je dit terug in mijn blogs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *